- 30 Mart 2020
- 409
- 1.334
- 28
- 29
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #343.001
Kolay gelsin canımBen de yarından itibaren diyetisyenimin verdiği 3 günlük bir liste var onu yapacağım.
Hahah sağol canımBakkk ben bu kuru papatyayi cok sevdimmmpapatya hiç böyle şeyler demez kaçamak yapar dururdu
Gördün mü demekki baya farkediliyor. Sen fark yok diyordun. Süper işte ne güzelAyyy kizlar bugun 2 aydir gormedigim bir arkadasimi gordum. Cok sasirdi ne kadar zayiflamissin dedi nasil mutlu oldum nasil mutlu oldum anlatamam. Ben zayiflayana kadar bu karantina sürsün ya
Aynen papatyacimHahah sağol canımListeye girince dikkat etmek lazım herkesin ne kadar çok çabaladıgını gördüm çünküü
Kız ya geç zayiflarsan bizim suçumuz neAyyy kizlar bugun 2 aydir gormedigim bir arkadasimi gordum. Cok sasirdi ne kadar zayiflamissin dedi nasil mutlu oldum nasil mutlu oldum anlatamam. Ben zayiflayana kadar bu karantina sürsün ya
Çok iyi canım. Peki baş ağrılarının nedeni ne acaba doktor bir şey dedi mi? Bir de görüntüleme isteyecek mi tedavin nasıl devam edecek?Kızlar kızlarilaç kullanmamama rağmen prolaktin çok güzel çıkmış tsh 2,7 onu anlamadım ama prolaktine çok sevindim
Dikkat et canım kendine dinlen mutlaka.. hiç bir şey sağlığından önemli değil. Olmadı yarın zıplarız öyle kapatırız farkı :)Yok bugün zor yürüyorum başım döndü, midem tuhaf oldu ha. Kendi kendime nazar ettim. Bi daha hava atmıcam kazandım diye
Galiba devam edemicem sağ ayağım fena acımaya başladıDikkat et canım kendine dinlen mutlaka.. hiç bir şey sağlığından önemli değil. Olmadı yarın zıplarız öyle kapatırız farkı :)
O mr çekilmeden belli olmuyo malesef maile dönsün bi bakalım ne diyecek. Ama prolaktini yükseltmiyo demekki artık bu da güzel bişiNe güzel cnm çok sevindim. Diğer rahatsızlığın belli mi nasıl olduğu
Cıks daha maile dönmedi. Aynen ben de öyle biliyorum bakalım ne diyecekÇok iyi canım. Peki baş ağrılarının nedeni ne acaba doktor bir şey dedi mi? Bir de görüntüleme isteyecek mi tedavin nasıl devam edecek?
tsh 2,7 normal bir değer ama tüp bebeğe başlamaya karar verirsen 2,5 altı istiyorlar diyebiliyorum..
Hadi inşallah cnmO mr çekilmeden belli olmuyo malesef maile dönsün bi bakalım ne diyecek. Ama prolaktini yükseltmiyo demekki artık bu da güzel bişi
Cıks daha maile dönmedi. Aynen ben de öyle biliyorum bakalım ne diyecek
Evet canım 90günlüj ama birer aylık gönderiyor hoca.. diyet listesi yok da işte if diyeti uygulayın vs yazıyor öyle çok incelemedimHadi hayırlısı 90 günlük mu şimdi o program
Ve sadece spor mu var diyet listesi flan oluyor mu ?
Ben de yeni başladım canım insten aykuthoca diye bakarsan paylaşımlar varNasıl bişey canım yaptığın program. İsmini daha önce hiç duymamıştımhanmeli
Aman bir daha görmeÇok şükür ama sun içince yine 70 uzaklaşma lazım şu 7 lerden
Bende sasirdim. Uzun zamandir gormeyince ama 2 kilo ancak verdim sayilirGördün mü demekki baya farkediliyor. Sen fark yok diyordun. Süper işte ne güzel
Hepimiz beraber fit cikariz karantinadanKız ya geç zayiflarsan bizim suçumuz ne
Tebrik ederim ne güzel insanı en çok motive eden şey bu zaten ❤❤
U Umudumvar07 sen ne dersi çalışıyorsun canim.? Bugün tam sana laf atacaktım çoluk yok çocuk yok bizimki.gibi başında koca yok niye girmiyor bu kız diyemenüde ders yazınca ondan mı gecelri giriyorsun ?
Bugün hastaneye giderken sahil tarafından yürüdüm valla kıymetini bilmiyomuşuz şöyle bi içime çektim nasıl güzel geldi çabucak biter inşallah bu günlerKızlar naber şu evde kaldığımız kötü günleri bir an önce yerde bırakmak dileği ile. Ev beni yuttu ev beni yedisabaha kadar oturup akşama kadar yatan tek ben miyim
Yaa tahmin etmiştim branşın ne ? İnsallah atanirsin canım kolay gelsinkuzum kpss çalışıyorum. Aranamamış öğretmenim ben
Bende aynı şeyi istanbuldan Ankara'ya taşındıktan sonra hissttim yoksa hiç umrumda değildi her hafta sonu Maltepe sahile giderdik gözümün ucuyla bile bakmazdim denizeBugün hastaneye giderken sahil tarafından yürüdüm valla kıymetini bilmiyomuşuz şöyle bi içime çektim nasıl güzel geldi çabucak biter inşallah bu günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?