- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #343.181
Neyi nasil yapmissin neyi duzelttinBöyle yapmışım ya düzeltiyorum
K KuruPapatya puanını sormus ya az çıktı diye 90 i 9 almışım hesap makinesindeNeyi nasil yapmissin neyi duzelttin
Tamamm canımBöyle yapmışım ya düzeltiyorum
Cuma görüşelim rakibim :)Rakibim atağa geçti hahahaha
Kizlar Perşembe kimse spor yapmasın malak gibi yatalım yoksa böyle gidersek hepimiz cumaya ödem bombası
Cuma ikindin tartılcaz demi cnm?Kizlar Perşembe kimse spor yapmasın malak gibi yatalım yoksa böyle gidersek hepimiz cumaya ödem bombası
Listede olmayanlar yapsın ve no kilo kazansın mı :) şaka şaka kimse yapmayacaksa tabiki takım ruhu ile liste dışı olanlar da yapmaz :)Kizlar Perşembe kimse spor yapmasın malak gibi yatalım yoksa böyle gidersek hepimiz cumaya ödem bombası
Evet canım sonrasında da persembeden bildirim oruçlu olanlar içinCuma ikindin tartılcaz demi cnm?
Evet canimKızlar ben listeye 2 hafta sonra mı katılıyorum.
Nasıl perşembe, anlamadım kiEvet canım sonrasında da persembeden bildirim oruçlu olanlar için
O zaman 2 hafta sonraki cumartesi oluyor sanırım ay ben unuturum o zaman a kadar 2 hafta olup olmadığınıEvet canim
Merak etme canim ben unutmamO zaman 2 hafta sonraki cumartesi oluyor sanırım ay ben unuturum o zaman a kadar 2 hafta olup olmadığını
İyi geceler canimben film izleyeceğim kızlar
İyi geceler. Yarın en güzel zıplamalar bizim olsun :)
Evet canimNasıl perşembe, anlamadım kiha bu haftalık cuma, diğer haftalar perşembe ikindi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?