- 23 Mart 2016
- 29.857
- 90.317
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #343.241
Duzelltim şimdi Çarşamba zip olsa yine eski tablo olur zaten 2 zipti yine 2 zip olurÇarşamba da mı zıp olsa
Cumaya hem boş hem walk yazmışsın canim
Tamam canım acaba 2 zıp 1 walk mı olsa diye düşündüm ama herkes ziplayamiyoDuzelltim şimdi Çarşamba zip olsa yine eski tablo olur zaten 2 zipti yine 2 zip olur
3 walk 2 zipti şimdi 2 walk 1 zip ?
Yok cnm ölçülmedim. Sen?Mehfam ölçüldün mü yakınlarda hiiiiç?
Bu sabah ölçtüm eşofmanım bol gelince ama çokta fark yokmuşYok cnm ölçülmedim. Sen?
Hiç mi yok?Bu sabah ölçtüm eşofmanım bol gelince ama çokta fark yokmuş
Pardon ya ben yanlış yazmışım 252 kalori olacaktı
Bel -1, kalça, göğüs, üst bacak -2, alt bacak +1Hiç mi yok?
Bende yarın sabah kalkınca bi ölçeyim inşallah unutmazsam
Ooo iyi işte ne güzel. Yarın sabah bide ben bakayım. Alt bacak dün yürümekten olabilir belki. Diğerleri gayet iyiBel -1, kalça, göğüs, üst bacak -2, alt bacak +1
Dün sabah yürümüştüm kalmış mıdır ki bu sabaha sanmıyorum çok üzüldüm +1 görünceOoo iyi işte ne güzel. Yarın sabah bide ben bakayım. Alt bacak dün yürümekten olabilir belki. Diğerleri gayet iyi
BizBen de yarın ölçeyim kendimi bari unutmazsam
Aynen canım sakatlık yapabiliyor ziplama korkuyorum bu gazla birine birşey olacak diye yumuşak doku zedelenmesi aylarca geçmiyor sonraTamam canım acaba 2 zıp 1 walk mı olsa diye düşündüm ama herkes ziplayamiyo
31 Mart'ta ölçmüştüm 10 Nisan'da ölçtüm sonra. Artık vakti gelmiş yarın yine ölçeyimBizMehfam la en çok kim incelcek yarışı yapıyoz da ama iyi oluyo az da gitse inceldiğini görmek ölç kesin
Gaza gelip ayağımızdan oluyomusuz sonra bi kaç ay uzanmak zorunda kalıp tüm verdiğimiz kiloyu geri aliyomusuzAynen canım sakatlık yapabiliyor ziplama korkuyorum bu gazla birine birşey olacak diye yumuşak doku zedelenmesi aylarca geçmiyor sonra
Gaza gelip ayağımızdan oluyomusuz sonra bi kaç ay uzanmak zorunda kalıp tüm verdiğimiz kiloyu geri aliyomusuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?