- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #343.221
Nasıl yapabildin öyleBen dün sardım gece de çıkarmış boynuma sarmışım sabah çok güldüm :)
Eh eskiye göre iyisin yineArtık ben yiyorum demi
Evet bence de özellikle zip zip bir kere olsun yürüme 2 kere yine gider deYarışları azaltalim mi kizlar ? Ne dersiniz haftada 1 zip haftada bir walk olsun eğlenceli oluyor ama kendi sporlarimizi yapacak hal kalmıyor
Eveet bence deeeYarışları azaltalim mi kizlar ? Ne dersiniz haftada 1 zip haftada bir walk olsun eğlenceli oluyor ama kendi sporlarimizi yapacak hal kalmıyor
Sabah 7 gibi uyandım çok çok daha beter ağrıyodu geri uyudum şimdi de var ağrı ama sabaha göre çok iyiyim. Sen nasılsııın?Geçti mi tatlım basın ?
Yok canım daha yazmamış doktorCnm nasılsın? Sonuçlar geldi mi? Dr değerlendirme yaptı mı?
Aynen canım yarışmaktan sporumuzu yapamıyoruzYarışları azaltalim mi kizlar ? Ne dersiniz haftada 1 zip haftada bir walk olsun eğlenceli oluyor ama kendi sporlarimizi yapacak hal kalmıyor
Zıpzıp iki olsun benceee 30 bine kim çıkcak ki kız başkaEh eskiye göre iyisin yine
Evet bence de özellikle zip zip bir kere olsun yürüme 2 kere yine gider de
Merakla bekliyorum bende yazmasını.Eveet bence deee
Sabah 7 gibi uyandım çok çok daha beter ağrıyodu geri uyudum şimdi de var ağrı ama sabaha göre çok iyiyim. Sen nasılsııın?
Yok canım daha yazmamış doktorsen nasılsıın
O da doğru ceylan bütün yarışmayı bitirdiZıpzıp iki olsun benceee 30 bine kim çıkcak ki kız başka
Yat dinlen o zaman sen bugün zorlayıp kronik bişeye çevirmeMerakla bekliyorum bende yazmasını.
İyiyim cnm şükür. Ama ayağımı çok zorlamışım iki gündür.
25 sayfa birikmiş akşam. Oku oku bitiremedim canım. Geldim
Ha tm cnm. İyi ol daGünaydın herkese
25 sayfa birikmiş akşam. Oku oku bitiremedim canım. Geldim
İyiyim sen nasılsın canım.
Aaaa sen de mi brütüs. Ben de tarihçiyimYaaa ben de ben de ben deama ben istikrarla ders çalışamıyorum nasıl devam ettiriyorsun
Tarih canım. Lise örtmeni olacaktım atanabilseydimgerçi çok geç sayılmaz 3 yıl önce mezun oldum ama kpss çalışmak ölüm gibi geliyo sayısal yapabilseydim zaten sözel bir bölüm okumazdim değil mi?
Hepinizi tebrik ederim Kızlar. Azminize hayranım.20 Nisan Walk Challenge Sonuçları
1. @Ceylansnn 30000 adımla ağızlarımızı dizlerimize kadar indiriyooorr
2.Mehfam 23216 şaşırtmıyooorr
3.Calypso95 18001
Tempus 15087
@Cagrihilal1 15063
pawlover 12535
Cherry Mom 11175
birsevgi 10154
@dennisgo 9077
@hanmeli 5500 vee bizler de 30 bin 20 bin adımlara öylece bakıyoruz
Evet buna katılıyorumPazartesi çarşamba cuma yapabiliriz birer gün arayla. Şimdi sadece perşembe ve cumartesi boş ölüyoruz
Ahh kaderdaşımmmAaaa sen de mi brütüs. Ben de tarihçiyim
Hepinizi tebrik ederim Kızlar. Azminize hayranım.
O da geçer inşallah kuzumSabah 7 gibi uyandım çok çok daha beter ağrıyodu geri uyudum şimdi de var ağrı ama sabaha göre çok iyiyim. Sen nasılsııın?
Evet olabilir kalktığında ağzına bi kuru kayısı atıp bi bardak su içsen çalışmaya başlar aslında metabolizmrO da geçer inşallah kuzum
İyiyim bende aynı emreyle6 da kalkıp ancak şimdi.kahvalti yapabildim bunlar da benim metabolizmayi yavaslatiyordur sanırım.
Kahve içiyorum sadece kayısı evde yokta aldirayimEvet olabilir kalktığında ağzına bi kuru kayısı atıp bi bardak su içsen çalışmaya başlar aslında metabolizmr
Aaaa bilmiyordum neyse bir gün kim milyoner olmak.istere kabul ederlerse joker olarak düşünüruzAaaa sen de mi brütüs. Ben de tarihçiyim
Çarşamba da mı zıp olsaBöyle nasıl kizlar ?
Pazartesi walk challenge
Sali boş
Carsamba walk challenge
Persembe boş
Cuma boş walk chalenge
Cumartesi boş
Pazar zıp zıp challenge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?