Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yarışları azaltalim mi kizlar ? Ne dersiniz haftada 1 zip haftada bir walk olsun eğlenceli oluyor ama kendi sporlarimizi yapacak hal kalmıyor
Böyle nasıl kizlar ?

Pazartesi walk challenge
Sali boş
Carsamba walk challenge
Persembe boş
Cuma walk challenge
Cumartesi boş
Pazar zıp zıp challenge
Evet canım başka bir ayar çekelim hala her yerim ağrıyor bugpn hem kendi sporun Ken zıpzıp günü napıcam hiç bilmiyorum.. kas gevşetici vs de alamıyorum ben bu walk ların kazananı belli zaten

Valla canım ben anlamadım o 83 dakikdan bişey neye göre hesaplıyor anlamış değilim 3 saatten fazla sürdü
Cnm tlfun huaw. Demi? Benim de öyle. Sağlık uygulaması aktif olduğun son süreyi gösteriyor orda. Mesela senin aktif yürüdüğün son zaman 83 dk demekki onu gösteriyor. Yani malesef tamamını değil. Ama adımlar doğru gösteriyor

Ben mekik falan düşünmüştum göbek bölgesinde fazlalığı olanlar varsa güzel olabilir onda da böyle 10 binLer zorlanamaz
Up and down plank demiştim ben de zamanında hem çokta yapılamıyo 3er 5er yarışırdık yine mekikte çok çekilir

Bende yika beynini var canim..
Hergrce instagrsmds yayin yapiyor..ara ara kilo ile ilgili de yapiyor..not aldimdi..bulup yollarim..
Tam olarak nasil yapildigini ve hatirlanmayan travmalara nasil ulasacagimizi bulamadim canim,kitabinda veya notlarinda varsa atarsan sevinirim,kilo olani denedinmi

Yarışları azaltalim mi kizlar ? Ne dersiniz haftada 1 zip haftada bir walk olsun eğlenceli oluyor ama kendi sporlarimizi yapacak hal kalmıyor
Ramazan nasil yapacagiz bu yaris isini ben yine gece yapabilirim ama sabah erken kalkanlar erken yatar orucluyken zatrn ben ben degilim onu nasil ayarlayacagiz

Evet demekki don 83 dk durmamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…