- 19 Temmuz 2013
- 5.283
- 5.270
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #343.261
Yarışları azaltalim mi kizlar ? Ne dersiniz haftada 1 zip haftada bir walk olsun eğlenceli oluyor ama kendi sporlarimizi yapacak hal kalmıyor
Evet canım başka bir ayar çekelimBöyle nasıl kizlar ?
Pazartesi walk challenge
Sali boş
Carsamba walk challenge
Persembe boş
Cuma walk challenge
Cumartesi boş
Pazar zıp zıp challenge
Valla canım ben anlamadım o 83 dakikdan bişey neye göre hesaplıyor anlamış değilim 3 saatten fazla sürdüE canım 83 dk da nasıl oldu peki hangi tempo da koştun bacım sen
Aynen bence de bi tuhaflık var .. başka bir uygulama da yükleyip karşılaştır istersen..Valla canım ben anlamadım o 83 dakikdan bişey neye göre hesaplıyor anlamış değilim 3 saatten fazla sürdü
Kız töbeeee..... Bazen diyorum anneme de tlc dekiler gibi olsak napardık diye
Valla beni çürüğe çıkarabilirsiniz ölüyorum ağrıdan halsizleştim iyice sabahta kalktım 5 tepsi Kahramanmaraş kömbesi yaptım kolda kalmadıO da doğru ceylan bütün yarışmayı bitirdi
Cnm tlfun huaw. Demi? Benim de öyle. Sağlık uygulaması aktif olduğun son süreyi gösteriyor orda. Mesela senin aktif yürüdüğün son zaman 83 dk demekki onu gösteriyor. Yani malesef tamamını değil. Ama adımlar doğru gösteriyorValla canım ben anlamadım o 83 dakikdan bişey neye göre hesaplıyor anlamış değilim 3 saatten fazla sürdü
Bende heyecanla bekliyorum ölçümümü
Ben mekik falan düşünmüştum göbek bölgesinde fazlalığı olanlar varsa güzel olabilirWalk ve zıpzıptan başka yarış yapabileceğimiz bir spor hareketi var mı ?
Yok cnm mekik olmasın. Bende 4 tane bel fıtığı var yarışa kadar gücüm olmazBen mekik falan düşünmüştum göbek bölgesinde fazlalığı olanlar varsa güzel olabilironda da böyle 10 binLer zorlanamaz
Up and down plank demiştim ben de zamanında hem çokta yapılamıyo 3er 5er yarışırdık yine mekikte çok çekilirBen mekik falan düşünmüştum göbek bölgesinde fazlalığı olanlar varsa güzel olabilironda da böyle 10 binLer zorlanamaz
Up and down plank demiştim ben de zamanında hem çokta yapılamıyo 3er 5er yarışırdık yine mekikte çok çekilir
Ay ne yapsakYok cnm mekik olmasın. Bende 4 tane bel fıtığı var yarışa kadar gücüm olmaz
Bende yika beynini var canim..
Tam olarak nasil yapildigini ve hatirlanmayan travmalara nasil ulasacagimizi bulamadim canim,kitabinda veya notlarinda varsa atarsan sevinirim,kilo olani denedinmiBende yika beynini var canim..
Hergrce instagrsmds yayin yapiyor..ara ara kilo ile ilgili de yapiyor..not aldimdi..bulup yollarim..
Maraşlımısın canımValla beni çürüğe çıkarabilirsiniz ölüyorum ağrıdan halsizleştim iyice sabahta kalktım 5 tepsi Kahramanmaraş kömbesi yaptım kolda kalmadı
Ramazan nasil yapacagiz bu yaris isini ben yine gece yapabilirim ama sabah erken kalkanlar erken yatar orucluyken zatrn ben ben degilimYarışları azaltalim mi kizlar ? Ne dersiniz haftada 1 zip haftada bir walk olsun eğlenceli oluyor ama kendi sporlarimizi yapacak hal kalmıyor
Evet aslen maraşlıyım ama doğma büyüme izmirMaraşlımısın canım
Evet demekki don 83 dk durmamışımCnm tlfun huaw. Demi? Benim de öyle. Sağlık uygulaması aktif olduğun son süreyi gösteriyor orda. Mesela senin aktif yürüdüğün son zaman 83 dk demekki onu gösteriyor. Yani malesef tamamını değil. Ama adımlar doğru gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?