- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #343.301
Aaaa sen de mi brütüs. Ben de tarihçiyim
Hepinizi tebrik ederim Kızlar. Azminize hayranım.
Bence gayet iyi olmuş.Böyle nasıl kizlar ?
Pazartesi walk challenge
Sali boş
Carsamba walk challenge
Persembe boş
Cuma walk challenge
Cumartesi boş
Pazar zıp zıp challenge
Evet bence de dün öyle yaptım ben de spordan sonra yürüyüşe odaklandımGayet iyiama normal sporlarinizi atlamayin kizlar bunlar ektra fazladan hareket icin yapiyoruz sonucta. Hem normal sporumuzu yapip bunlarida ek olarak katarsak sonuc almamiz daha kolay olacak. Sporlarinizi birakip sadece yarisa yüklenmeyin oncelik bana gore ki ben oyle yapiyorum normal sporu mu yapiyorum sonra yarisa yukleniyorum. Ne kadar olursa fayda diyerek. Sonucta bu yarislar bize ekstra hareket etme sansi veriyor. anlata bildim mi bilmiyorum azicik dagildi gibi oldu ama siz toparlayip anlayin artik
İsterse sonuncu olayım yarım saatte pert oluyorum zaten ben onda yarışamamKardio gunu yapiyormusuz bi de kizlar hizini alamaz artik 3 5 saat kardio yaparlar. Cumaya hepimiz arti geliriz sen gör şenligi
Bel -1, kalça, göğüs, üst bacak -2, alt bacak +1
Acikcasi kitaplarini eskinolarak tanimliyor..seminerlerinde yeni ve kolay bir teknik gelistirdigini anlatiyormus..seminerlerine gidemezsek online destek alma sansimiz var burosundan..ancak bana göre her ikisi de biraz pahali geldi..ben instagramda anlattiklarini denedim.. anlattiklarindan yola cikarak tramvaya ulastim..ancak bununla ne yapmam gerektigini bilmiyorum..
Bakin ona soyle bir mesaj attimdi..onu sizinle de paylasayaim:
Barış bey selamlar..geçtiğimiz hafta çarsamba günü yaptıginız genek yayinı dinledim..Ve anladigim kadariyla da kilo problemi uzerine calistim vuruslarla birlikte..ertesi sabah belime bir agri girdi ve ben ağrı şokuna girip bayginlik geçirdim..hemen noroloğa gittik. Dr pek iyi bi tablo çizmedi..neyse...
Kilo ve tramva ilişkisi çozumlendi bana gore.Ben kucukken cok zor yemek yiyen bir bebekmişım..hatta 3 gun agzimda yogurtlu corbanin pirinçlerinin bekledigi olurmuş.. Cocukken Beni Hep zorlardi babannem yemek yiyeim diye..anldigim kadariyla bu tramva olmuş..ve birisi bana zorla yemek yedirmesin diye fazladan yiyip kilo aliyorum ki aa bu ne zayif hiç yedirmiyormusunuz diye ne onlara bir itham olsun ne de minik nermine ye ye ye diye zorlama..
Ne enteresan calisiyor beyin..
Sizi yenintakip etmeye başladim..ve ilk denemede boyle bir cozum çok sasirtti beni..paylaşmak istedim..dogru tramva mi cozudu kilo verdigimde anlayacağızteşekkürler aydinlatici yayinlariniz için..beyninize sağlık..
Keşke bilsem ben de şaştım kaldım alt bacak neden kalınlaşır kio +1 nedir pawcım ya
Kas olmustur canımKeşke bilsem ben de şaştım kaldım alt bacak neden kalınlaşır ki
Napıyoruz şimdi neye karar verildi
Ben yine ramazan hazırlıklarındaydım
Oh süper eminim sahane yağ yakmissindirKızlar yok böyle bir kalça bacak omuz ağrısı.. p90x3 2. Gününü yaptım hit cardıo resmen..Cherry Mom hit cardıo puanı 5 olsun mu... Yarım saatte insanın burun ucundan ter damlar mı ya her yerim kopuyordu şimdi elektrik verecem her yerine masaj yaptıracam
Aaa evet squat olabilirBugün yarışma yok yarın walk :)
Ramazan da geliyor bundan sonra muhtemelen sadece walklari yaparız zaten çoğu kişinin oruçluyken başı ağrıyor ziplayamaz diye düşünüyorum
Bu cogunluga en uygun gelen program sanırım
Ayrıca belki squat yarisi yapabilirizhepimiz birer squat girl oluruz
Pazartesi walk challenge
Sali boş
Carsamba walk challenge
Persembe boş
Cuma walk challenge
Cumartesi boş
Pazar zıp zıp challenge
Olmasaymış iyiymişKas olmustur canım
Mum yakEvde 10 dakikada bir bana sürpriz yap anne diyen cocuga ne yapardiniz valla sıyırcam artık
Bizim zumba hocasida aylik olcuyordu ve zumbanin 2.olcumunde benimde fazla çıkmıştı kas önce sisiyor hemen incelmiyor demisti cidden sonra inceldi azda olsa öyle bir durumdur takip et bakalimOlmasaymış iyiymiş
Valla yapmadigim şey kalmıyor bazen gözünü acmasiyla bana sürpriz yaplar başlıyor yatana kadar icim sisti.Mum yak
Yaa yavruş menülere yazmışsın görmemisim ama iyi yürümüşsün sen de
Hahaha 10 dkda bir beklenmedik bir yerden önüne çıkarak ödünü kopar bir dhaa sürpriz istemez hahahahshshahaEvde 10 dakikada bir bana sürpriz yap anne diyen cocuga ne yapardiniz valla sıyırcam artık
Deliye bakHahaha 10 dkda bir beklenmedik bir yerden önüne çıkarak ödünü kopar bir dhaa sürpriz istemez hahahahshshaha
Oyy ya yerim onuEvde 10 dakikada bir bana sürpriz yap anne diyen cocuga ne yapardiniz valla sıyırcam artık
Ay ne güldüm ahahhahahahaDeliye bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?