Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet bence de dün öyle yaptım ben de spordan sonra yürüyüşe odaklandım
Kardio gunu yapiyormusuz bi de kizlar hizini alamaz artik 3 5 saat kardio yaparlar. Cumaya hepimiz arti geliriz sen gör şenligi
İsterse sonuncu olayım yarım saatte pert oluyorum zaten ben onda yarışamam

Nermincim sen kendi travmanı nasıl buldun ya? İşin en zor kısmı o bence. Gerisi o duyguyu boşaltmak ve sıradanlaştırmak zaten. Bunu da doğru vuruşlarla, kendi kendine yüksek sesle kendinde ki travmayı dile getirerek ve bunun senin için artık sıradan bir şey olduğunu kabul ettiğini, o duyguyla artık barıştığını sesli bir şekilde tekrarlayarak yapıyorsun. Timüs bezinin olduğu yerlere, dudak üstüne, gözlerinin aldında burnuna yakın olan yerlere ve başının üstüne parmak uçlarıyla basınç uygulayarak sözleri tekrarlayıp duygunu boşaltıyorsun.
Ama travmayı ben hipnoza giderek buldum mesela. Sen kendi kendine nasıl buldun?

Napıyoruz şimdi neye karar verildi
Ben yine ramazan hazırlıklarındaydım

Bugün yarışma yok yarın walk :)

Ramazan da geliyor bundan sonra muhtemelen sadece walklari yaparız zaten çoğu kişinin oruçluyken başı ağrıyor ziplayamaz diye düşünüyorum

Bu cogunluga en uygun gelen program sanırım

Ayrıca belki squat yarisi yapabiliriz hepimiz birer squat girl oluruz

Pazartesi walk challenge
Sali boş
Carsamba walk challenge
Persembe boş
Cuma walk challenge
Cumartesi boş
Pazar zıp zıp challenge

Oh süper eminim sahane yağ yakmissindir
Puan konusunda emin olamadım şöyle ki içimizde cardio yapanlar var herkesin yaptığı videoya harekete bakıp a bu hit bu normal falan demek lazım o da kılı kırk yarmak oluyor hit yapanın faydası puandan ziyade kendine zaten o yüzden 4 le devam edelim derim

Aaa evet squat olabilir

Ben nerdeyim birsevgi boşuna mı yürüdüm bana teselli yok mu
Yaa yavruş menülere yazmışsın görmemisim ama iyi yürümüşsün sen de ödülünü vereyim unutmadan
Evde 10 dakikada bir bana sürpriz yap anne diyen cocuga ne yapardiniz valla sıyırcam artık
Hahaha 10 dkda bir beklenmedik bir yerden önüne çıkarak ödünü kopar bir dhaa sürpriz istemez hahahahshshaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…