Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sakat iş o biliyorum sonu gelmez yani öyle birşey olacak tehlikeli olmayacak sevecek ama çokta sevmeyecek yoksa ölene kadar yaptırıyor bayiliyorsun hadi bakalım bulun hahaha

Biz bir kere böyle mum yakıp yakıp üflerken saçının ucu tutuştu var ya tam videoya çekiyordum nasıl fırlatmışım telefonu. Hemen söndü allahtan bir şey olmadı ama Allah korusun. Sonradan da izleyip izleyip koptuk

Aaaa bilmiyordum neyse bir gün kim milyoner olmak.istere kabul ederlerse joker olarak düşünüruz benim tarih bilgim muhteşem sülüman kadar

Güzel olmuş yarışlar ama dediğin gibi ramazanda biraz sekteye uğrayabilir canım.

Squat savaşları, plank kardeşliği ne varsa yapalım herkes iyi motive oluyo maaşallah

Evde 10 dakikada bir bana sürpriz yap anne diyen cocuga ne yapardiniz valla sıyırcam artık
Bizde de aynıııııı. Sürekli sıkılıyorum anne, uf anne.

Ooo bunu biz de yapalım.
Geçen gün ayakkabı dolabını karıştırıyordu bizim cimcime. Benim topuklu ayakkabılardan birini gözüne kestirmiş, istedi benden. Pek giymediğim bi ayakkabıydı iyice temizledim dezenfekte ettim verdim eline. Böyle bi tasarım yok . Yapıştırma boncuklarıı vardı onlarla süsledi ayakkabıyı. Artık neyle oyalayacağımızı şaşırdık

Bu da süpeeeer çok severler bizimkiler bunu

Çoraptan oyuncak?
Çorap bebek yapmıştık

Yaa ne güzel bugün de faydalı bi insan oldum

Size bi soru eşim karnabarı beşamel soslu fırında istiyo acabası ondan yiyebilir miyim? Yoksa kendime ayrı mı yapayım
Bence ye gitsin yaaaa nolcak ki sanki azcicik un kullaniyosun sosa
Yanına bol salata yersen, ekmek yemezsen günlük ekmek hakkın yerine geçer hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…