- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #343.361
Tabi canımDiyet yapma spor yapma sadece mekik çek olmaz diyollaaaa
O konuda benim eltim çok katıbişeyi beğenmezse direk odasına yolluyo. Ne seviyo ki sürekli mum yak başka süpriz bulamıyorum sen bana süpriz yap de
Ben okuduğum için şevkim kırıldı çok şeapmadım sen kazancan muhtemelen yemekten sonra bi tur daha zıplarım belkimNayır, nolamaz..bu kadar zıpladık kupa alamayacak mıyız Oysa bugün rekorlar gelecekti ikimizden de.. izin vermediler Neyse cuma tartısına ve spor puanına çalışmış olduk.
Olabilir ama olmasaymış keşkeeeZıplamaktan olmasın :)
Ye ye nolacak afiyet olsunSize bi soru eşim karnabarı beşamel soslu fırında istiyo acabası ondan yiyebilir miyim? Yoksa kendime ayrı mı yapayım
Benim hiç niyetim yok ama pilav yiyeceğim belki onun için az daha zıplarım ama hiç istemiyorum. Daha kol çalışacağım. Bu saat olmuş bölgesel sıfır :) bu kez kolda istikrar istiyorum :)Ben okuduğum için şevkim kırıldı çok şeapmadım sen kazancan muhtemelen yemekten sonra bi tur daha zıplarım belkim
Yok beeee ne zıplaması boşver zıplama bölgesel daha önemliBenim hiç niyetim yok ama pilav yiyeceğim belki onun için az daha zıplarım ama hiç istemiyorum. Daha kol çalışacağım. Bu saat olmuş bölgesel sıfır :) bu kez kolda istikrar istiyorum :)
Aldigin program demiKızlar yok böyle bir kalça bacak omuz ağrısı.. p90x3 2. Gününü yaptım hit cardıo resmen..Cherry Mom hit cardıo puanı 5 olsun mu... Yarım saatte insanın burun ucundan ter damlar mı ya her yerim kopuyordu şimdi elektrik verecem her yerine masaj yaptıracam
Cnm kol çalışması için neler yapıyorsun? Video falan var mı? Bu arada dambıl falan yok bende baştan diyimBenim hiç niyetim yok ama pilav yiyeceğim belki onun için az daha zıplarım ama hiç istemiyorum. Daha kol çalışacağım. Bu saat olmuş bölgesel sıfır :) bu kez kolda istikrar istiyorum :)
Bugun yaris yok demiYok beeee ne zıplaması boşver zıplama bölgesel daha önemli
Bak bakkkk karşı takımmmYok beeee ne zıplaması boşver zıplama bölgesel daha önemli
Evde 10 dakikada bir bana sürpriz yap anne diyen cocuga ne yapardiniz valla sıyırcam artık
Ye ne olacak ölçüyü ayarladiktan sonra sikinti olmaz. Besamelin icindeki unu ekmege sayarsin yagida yemegin yagina sayarsin oldu bitti gittiSize bi soru eşim karnabarı beşamel soslu fırında istiyo acabası ondan yiyebilir miyim? Yoksa kendime ayrı mı yapayım
Su şişesi ya da pilates lastigi varsa onu kullanabilirsin. Evde şişe falan bisey vardir su doldurulup tutulabilen hersey olur.Cnm kol çalışması için neler yapıyorsun? Video falan var mı? Bu arada dambıl falan yok bende baştan diyim
Ne demek yok? Tabi ki varBugun yaris yok demi
Senin hesaplarına bayılıyorumYe ne olacak ölçüyü ayarladiktan sonra sikinti olmaz. Besamelin icindeki unu ekmege sayarsin yagida yemegin yagina sayarsin oldu bitti gitti
Ne demek yok? Tabi ki varşaka şaka yok
Ben bosuna ayda haftada 200 gr vermiyorum bu hesaplar sayesindeSenin hesaplarına bayılıyorum
Amabugun mesaji erken okudum ben yine de emin olayim dedim
Oooo iyi, kaçamak yapacak olursam sana hesaplama yaptırıp, bu vebale girmemiş olurum aslındaYe ne olacak ölçüyü ayarladiktan sonra sikinti olmaz. Besamelin icindeki unu ekmege sayarsin yagida yemegin yagina sayarsin oldu bitti gitti
Ben kardio yapacagimAmadennisgo okumadığı için zıpladı ve bil bakalım kimin takımı geride kaldı? Bizim O yüzden zıplamak istersen bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?