Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O konuda benim eltim çok katı bişeyi beğenmezse direk odasına yolluyo. Ne seviyo ki sürekli mum yak başka süpriz bulamıyorum sen bana süpriz yap de
Cherry Mom yarın gözünü açar açmaz evet bugün sıra sende, sen bana sürpriz yap de. Bir gün sıranı savsan rahatlarsın :)

Nayır, nolamaz.. bu kadar zıpladık kupa alamayacak mıyız Oysa bugün rekorlar gelecekti ikimizden de.. izin vermediler Neyse cuma tartısına ve spor puanına çalışmış olduk.
Ben okuduğum için şevkim kırıldı çok şeapmadım sen kazancan muhtemelen yemekten sonra bi tur daha zıplarım belkim
Zıplamaktan olmasın :)
Olabilir ama olmasaymış keşkeee

Ben okuduğum için şevkim kırıldı çok şeapmadım sen kazancan muhtemelen yemekten sonra bi tur daha zıplarım belkim
Benim hiç niyetim yok ama pilav yiyeceğim belki onun için az daha zıplarım ama hiç istemiyorum. Daha kol çalışacağım. Bu saat olmuş bölgesel sıfır :) bu kez kolda istikrar istiyorum :)

Benim hiç niyetim yok ama pilav yiyeceğim belki onun için az daha zıplarım ama hiç istemiyorum. Daha kol çalışacağım. Bu saat olmuş bölgesel sıfır :) bu kez kolda istikrar istiyorum :)
Yok beeee ne zıplaması boşver zıplama bölgesel daha önemli

Aldigin program demi

Cnm kol çalışması için neler yapıyorsun? Video falan var mı? Bu arada dambıl falan yok bende baştan diyim

Size bi soru eşim karnabarı beşamel soslu fırında istiyo acabası ondan yiyebilir miyim? Yoksa kendime ayrı mı yapayım
Ye ne olacak ölçüyü ayarladiktan sonra sikinti olmaz. Besamelin icindeki unu ekmege sayarsin yagida yemegin yagina sayarsin oldu bitti gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…