- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #343.381
O da olur ama çok yap 10000 filan zıpladığını düşünüyorumBen kardio yapacagim
Ben kardio yapayim sende zipla madem arayi acmayalimO da olur ama çok yap 10000 filan zıpladığını düşünüyorum
Pilav yiyecekmis olmazsa ceza yazar keseriz puanlariO da olur ama çok yap 10000 filan zıpladığını düşünüyorum
Aynen zıplıyorum ben de ama on bin yapamamBen kardio yapayim sende zipla madem arayi acmayalim
Ya ahaha evet bence deeePilav yiyecekmis olmazsa ceza yazar keseriz puanlari
Oda yapmaz bence 10 binAynen zıplıyorum ben de ama on bin yapamam
Bence yaptı bile ama çaktırmıyoOda yapmaz bence 10 bin
Ben bosuna ayda haftada 200 gr vermiyorum bu hesaplar sayesinde
Ya delisiniz siz hahahajajahOooo iyi, kaçamak yapacak olursam sana hesaplama yaptırıp, bu vebale girmemiş olurum aslında
Oooleeeyy
Acayip gaza geldim kizz geçenlerde evde giymeye tişört almıştım onlar geldi bugün. Yorumlarda dar kalıp yazmasına rağmen M beden aldim, olmazsa da onları giyebilmek için hırs yaparım dediiim ve olduOooleeeyy
SüppeeerAcayip gaza geldim kizz geçenlerde evde giymeye tişört almıştım onlar geldi bugün. Yorumlarda dar kalıp yazmasına rağmen M beden aldim, olmazsa da onları giyebilmek için hırs yaparım dediiim ve oldubirazcicik kollarin incelmesi lazım sadece
hahahah olsun gözünün önünde kanlı canlı bir motivasyon kaynağı durur böyleceSüppeeerben de bugün eski spor kıyafetlerimi çıkardım taytım patlamak üzere gibi gözüküyo ama olsundu
Bu motivasyonla bi kaç aya sen de patlicak gibi giyebilirsin bencehahahah olsun gözünün önünde kanlı canlı bir motivasyon kaynağı durur böylece
Benim o çok zayıfken giydiğim tayt totomdan yukarı cikmiyo onu napcaz
Ay hadi inşallahhhh ne güzel söyledinBu motivasyonla bi kaç aya sen de patlicak gibi giyebilirsin bence
Aras siteye girmemiş epeydir melitaya ses ettim bakalımYa bu aradaarasveannesi nerelerde?? Bir de melita diye biri vardı söz vermişti düzenli gircem diye, o nerelerde
Hilal ve dönüşümleriYe ne olacak ölçüyü ayarladiktan sonra sikinti olmaz. Besamelin icindeki unu ekmege sayarsin yagida yemegin yagina sayarsin oldu bitti gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?