Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende de çaktırma ama cuma gunu olursada az oluyor işte bir kaç gün önceden düşsek üstüne koysak ne guzel olur sonra cuma geriliyorum
Bende bende ama eksi gormeyince persembe biraz sikiyorum o eksi de oyle cikiyor ortaya bir gun nasil olsa cuma eksi gelirim deyip patlayacagim bir yerde ama hadi hayirlisi

Bende bende ama eksi gormeyince persembe biraz sikiyorum o eksi de oyle cikiyor ortaya bir gun nasil olsa cuma eksi gelirim deyip patlayacagim bir yerde ama hadi hayirlisi
Geçen hafta bize göre rekor kilo verdiğimiz için bu hafta hiç bozmadan devam etmemiz lazım canım inşallah yine 200 üstünde birşeyler çıkar 500 süper olur

Geçen hafta bize göre rekor kilo verdiğimiz için bu hafta hiç bozmadan devam etmemiz lazım canım inşallah yine 200 üstünde birşeyler çıkar 500 süper olur
Insallah. Ayagimin agrimasi spor kalitemi dusurdu bu hafta sonuc ne olur bilmiyorum. Bugun lahanaya basladik bakalim. Persembe tartiliyorduk demi yarin detoks mu yapsak ne yapsak

Bizim grup sporcu bizi gecemezsiniz.
Baksaniza su kaslara
Allah'ım bugun tipimi görmeliydiniz kahve iciyorum bardağı sehpaya koyarken kolum dikkatimi çekti kaslarım belirginlesmis ayyy ne güzel olmuş diyorum bardağı koyuyorn geri alıyorum koyuyorum geri alıyorum neyse bu aramızda kalsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…