- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #343.941
İnşallah öyle bişey değildir de sen önlem al yine ben kadınsal hastalıklardan çok korkuyorumOlabilir yıllardır doğum kontrol hapı kullanıyorum başıma bir iş açmış olabilir
İnşallah canım ya
Umarim geçicidir canım valla şuan sıfırdan karın ağrısı çekiyorumMevsimsel bişey olabilir mi acaba? İnşallah başka bişey yoktur
İnşallah cnm, bi daha olmaz umarımUmarim geçicidir canım valla şuan sıfırdan karın ağrısı çekiyorum
Maşallah fıstığa
Maşallah
canim disari cikarken agizlik veya maske tak ,ciddiyim.yurtdisinda 2 ev kedisinde korona cikmisGünaydınlaarlokumcuk kusmuş sabahtır kusmuk temizliyorum bide üstüne gözüm kapanmış kendime sabırlar dileyerek başladım güne
kan sayimin nasilÇaysız yaşanır mı yaben günde 3 lt su içiyorum bi 3 lt de çay içiyorum
lahana yi cokmu ictin acaba ,sana bayagi bir etki ediyor sankiKizlar bir derdim varbenim reglim 12 Nisan'da basladi bitmek bilmedi dune kadar lekelenme gibiydi heh sonunda bitiyor dedim bugün karın agrisi şişlik ve sanki hiç olmamisim gibi yoğun regli bu ne böyle hic basima gelmemişti
Sizede canim masallah kizina
Ayakkabı giydiriyorum yerle temas ettirmiyorum ama ağız aklıma gelmedi maskeyi yırtar muhtemelen düşeneyim bakim bişeycanim disari cikarken agizlik veya maske tak ,ciddiyim.yurtdisinda 2 ev kedisinde korona cikmis
kan sayimin nasil
lahana yi cokmu ictin acaba ,sana bayagi bir etki ediyor sanki
Gorucigiizz
Ooo yoksa leyli listelere mi dönüyoooorrGorucigiizz
Kiz ben onlarida içiyorumBen soda çok içiyorum litrelik alıyorum sodayı iç iç durbide bitkiçayları
Kanım normal ortalardacanim disari cikarken agizlik veya maske tak ,ciddiyim.yurtdisinda 2 ev kedisinde korona cikmis
kan sayimin nasil
lahana yi cokmu ictin acaba ,sana bayagi bir etki ediyor sanki
Burda şu çok kireçli çaya ve içmeye hazır su alıyoruz.Kızlar arıtıcı hakkında ne düşünüyorsunuz? Su arıtma cihazı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?