Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya vallahi kadın mısın derdin var
Spor iyi beslenme iyi. Güzel bir eksi çıkar normalde. Ama göğüsler şiş şiş. Ağzıma girecek neredeyse. Karın şiş şiş. Sanki 3 aylık hamileyim.
Adetin gelmesine var 3-4 gün. Gez bakalım o kadar gün bu şişlikle
Yarın güzel bir eksi ile gelemezsem şimdiden affedin kızlar şimdi maydanoz suyu falan icicem ödem ve şişlik için. Elimden geleni yapcam

Günaydınlaar lokumcuk kusmuş sabahtır kusmuk temizliyorum bide üstüne gözüm kapanmış kendime sabırlar dileyerek başladım güne
canim disari cikarken agizlik veya maske tak ,ciddiyim.yurtdisinda 2 ev kedisinde korona cikmis
Çaysız yaşanır mı ya ben günde 3 lt su içiyorum bi 3 lt de çay içiyorum
kan sayimin nasil
Kizlar bir derdim var benim reglim 12 Nisan'da basladi bitmek bilmedi dune kadar lekelenme gibiydi heh sonunda bitiyor dedim bugün karın agrisi şişlik ve sanki hiç olmamisim gibi yoğun regli bu ne böyle hic basima gelmemişti
lahana yi cokmu ictin acaba ,sana bayagi bir etki ediyor sanki
Eki Görüntüle 2624217

Günaydın kızlar

Tüm çocuklarımıza iyi bayramlar diliyorum
Sizede canim masallah kizina

canim disari cikarken agizlik veya maske tak ,ciddiyim.yurtdisinda 2 ev kedisinde korona cikmis
kan sayimin nasil
lahana yi cokmu ictin acaba ,sana bayagi bir etki ediyor sanki

Sizede canim masallah kizina
Ayakkabı giydiriyorum yerle temas ettirmiyorum ama ağız aklıma gelmedi maskeyi yırtar muhtemelen düşeneyim bakim bişey

Kızlar arıtıcı hakkında ne düşünüyorsunuz? Su arıtma cihazı
Burda şu çok kireçli çaya ve içmeye hazır su alıyoruz.
Arıtıcı çok karlı aslında ama tadını hiç sevmiyorum ben o yüzden taktirmadim. Ama bi çok tanıdığım kullanıyor onlar memnun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…