- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #343.981
Evet onu ben de duydum. Yüzlerce su markası var. Hepsi doğal kaynak suyu değil. Arıtma suBir çok damacana suyun arıtmadan doldurulduğunu duymuştum ve internetten aratabilirsin öyle olduğuna dair çok şey yazılmışO zaman neden kaynağı bende olmasın
Bir çok damacana suyun arıtmadan doldurulduğunu duymuştum ve internetten aratabilirsin öyle olduğuna dair çok şey yazılmışO zaman neden kaynağı bende olmasın
Ay gercekten miÖnemli bişeyden değildir kuzum inşallah. Hiç yaşamadım o yüzden bişey diyemiyorum
Canım bizim bi arkadaşında vardı. suyun tadı çok güzeldi. İçimi hafifti. Ben çok beğenmiştim açıkcası tadını. İyi bi marka ise düşünebilirsin
Maaşallah fıstığaaa. Çok tatlıı
Bende dünkünü yazdım kuzum bi kaç saat önce.Kizlar bende cezaya katılıyorum ve aklimdada bir şeyler var ama gel gör ki bazı durumlarda ceza vermek olmuyor mesela
@arasveannesi kız saglkci hemde 2 küçük çocuğu var korona dönemi.bitene kadar gönlüm onu cezalardan muaf tutmak istiyor
@melita09 özelden yazıp durumunu iletti korona sebebiyle bu konuyla ilgili bir kurumda çalışıyor yoğunlukları varmis rica etti menülerden onuda şimdilik muaf tuttuk tabi diyete devam edecek + gelmeme sözü aldim
@Leyl-i-fer zaten asıl listede değil mezun üyemiz o yüzden onada menu baskısı yapamıyorum :)
@Calypso95 ve @Umudumvar07 genelde rapor sonrası gece yazıyor
kardelelen321 aksatirsa 2 günü birden yazıyor
Başka kim var istikrarla yazmayan yok sanırım
Tamam canim sende bir ilkti zatenBende dünkünü yazdım kuzum bi kaç saat önce.
He yaCuma öncesi sessizlik var yine burlarda
Aynı anda diktatörlük yaptıkKizlar neler yapıyorsunuz yarini rahat geçireceğiz değil mi.Valla cikip yuruyemem yine
Tamam canim sende bir ilkti zaten
Anam.Ben tartıda sabitim inşallah yarına aynı kalmam
Ben yazdım sabah canım. Çok şişkinliğim varAnam.
Eksi gelen yok mu kiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzz aboooooo
Ödem atici maydanoz yeşil.cay yuklenmeliyiz bende şimdi yeşil.cay içiyorumBen yazdım sabah canım. Çok şişkinliğim varyarına ne kadarı gider bilmiyorum
Ben bence ödemliyim o yüzden bugün spor yapmıyorum. Sahurda uyurum bugün geç uyanırım uyanınca yürürüm biraz evde öyle tartılırımAnam.
Çokta uyuma o da ödem yaparBen bence ödemliyim o yüzden bugün spor yapmıyorum. Sahurda uyurum bugün geç uyanırım uyanınca yürürüm biraz evde öyle tartılırım
He valla yaaÇokta uyuma o da ödem yaparsu icsek ödem arkadaş cidden kadın olmak ne sıkıcı
Yarın tam kaç gibi bildirmemiz gerekiyor acaba cnm? Tam ikindin vakitleri iyi olur sanırımAnam.
Aynen canım oruclu olanlar için 16.00 16.30.arasi oruçlu olmayanlar yine sabah olacak şekilde listemizi akşama kalmadan bitiririrz inşallahYarın tam kaç gibi bildirmemiz gerekiyor acaba cnm? Tam ikindin vakitleri iyi olur sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?