- 18 Nisan 2020
- 1.037
- 3.120
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #343.961
Ben iyiyim şükür canım sadece 2 gündür lavaboya çıkamıyorum karnım çok şiş bakalım oruçta düzene girer sanırım bu şişlik ama lavabo kısmına çözüm bulmam gerekiyorGünaydın.. Şükür. Sen nasıl oldun cnm?
Yok.canim bu hafta hiç icmedim geçen haftada sadece salı carsamba icmistim artık etkisi kalmazlahana yi cokmu ictin acaba ,sana bayagi bir etki ediyor sanki
Bende öyleyim hilalKiz ben onlarida içiyorum
Ben de öyleee . Maşallahın var o kadar spor yapma yorma kendini yahuu❤
Bende öyleyim hilalgünlük içtiklerim
Nescafe - çay - türk kahvesi - soda - nescafe- yeşil çay - Nescafe - çay
Yarın yine -1 gelir miAy zaten onca spor nereye gidiyor anlamıyorum yapsam da değişen bir şey yok papatya merak etmeBugün spor yapmayıp şişen kaslarımı dinlendireceğim ki yarına eksi çıkayım yoksa halim harap. Geçen hafta ki kilomdan fazla çıkıyorum vücudumun incelmesine rağmen. Muhtemelen kaslar şiş
Sırf usendigim için filtrey şu ara biraktimBen habire filtre kahve içiyorum. Damarımı kessen filtre kahve akacak kıvamda...
Alisiyorlar bence tadına kokusunaBurda şu çok kireçli çaya ve içmeye hazır su alıyoruz.
Arıtıcı çok karlı aslında ama tadını hiç sevmiyorum ben o yüzden taktirmadim. Ama bi çok tanıdığım kullanıyor onlar memnun.
Kizlar bende cezaya katılıyorum ve aklimdada bir şeyler var ama gel gör ki bazı durumlarda ceza vermek olmuyor meselaBen de katılıyorum
Hiç çay kültürümüz yok ikimizin de babası demlik demlik içiyo bıkkınlık gelmiş galiba
Kizlar bir derdim varbenim reglim 12 Nisan'da basladi bitmek bilmedi dune kadar lekelenme gibiydi heh sonunda bitiyor dedim bugün karın agrisi şişlik ve sanki hiç olmamisim gibi yoğun regli bu ne böyle hic basima gelmemişti
Kızlar arıtıcı hakkında ne düşünüyorsunuz? Su arıtma cihazı
Annemlerde vardı ben hiç sevemedim iyi mi degildi markası mi kötüydü bilemem ama su kokusu çok geliyor içemiyorum
Burda şu çok kireçli çaya ve içmeye hazır su alıyoruz.
Arıtıcı çok karlı aslında ama tadını hiç sevmiyorum ben o yüzden taktirmadim. Ama bi çok tanıdığım kullanıyor onlar memnun.
Ben de çok kararsiz kaldım eşim örnek suyu getirecek bi bakacağım tadınaBiz corona olayı patladığı ilk gün taktırdık. Çok memnunum aldığım damacana sudan asla farkı yok tat olarak. Normal su.Ayrıca kireçli olmadığı için sebzeleriiçinde beklettiğim son su olarakta onu kullanıyorum. Mis gibi.
pawlover Bu göz olayı bende de oldu geçen gün. Çay pansumanı yaptım bol bol soğuk suyla yıkadım tamamen geçmesi 2 günü buldu.
Papatya yaptım ben de komple geçmedi ama sabaha göre daha iyi çok şükürBen de hiç çay içmem evde çay da demlenmez. Sırf bunun için demledim demlik poşetlerini kullandım sonra da
Ben de çok kararsiz kaldım eşim örnek suyu getirecek bi bakacağım tadına
Seversem taktiracagizama sağlıklı mı değil mi diye kafama çok takılıyo
Önemli bişeyden değildir kuzum inşallah. Hiç yaşamadım o yüzden bişey diyemiyorumKizlar bir derdim varbenim reglim 12 Nisan'da basladi bitmek bilmedi dune kadar lekelenme gibiydi heh sonunda bitiyor dedim bugün karın agrisi şişlik ve sanki hiç olmamisim gibi yoğun regli bu ne böyle hic basima gelmemişti
Canım bizim bi arkadaşında vardı. suyun tadı çok güzeldi. İçimi hafifti. Ben çok beğenmiştim açıkcası tadını. İyi bi marka ise düşünebilirsinYa eşim bulmuş çok iyi bir marka diyo, filtresi çok güzel diyo. Bir arkadaşı taktırmış, biraz su isteyecekmiş ondan. Hani tadına bakalim beğenirsek taktiririz diye. Ama nedense bir önyargım var benim
Maaşallah fıstığaaa. Çok tatlıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?