Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de öyleee . Maşallahın var o kadar spor yapma yorma kendini yahuu

Ay zaten onca spor nereye gidiyor anlamıyorum yapsam da değişen bir şey yok papatya merak etme Bugün spor yapmayıp şişen kaslarımı dinlendireceğim ki yarına eksi çıkayım yoksa halim harap. Geçen hafta ki kilomdan fazla çıkıyorum vücudumun incelmesine rağmen. Muhtemelen kaslar şiş

Yarın yine -1 gelir mi

Ben de katılıyorum
Kizlar bende cezaya katılıyorum ve aklimdada bir şeyler var ama gel gör ki bazı durumlarda ceza vermek olmuyor mesela
arasveannesi kız saglkci hemde 2 küçük çocuğu var korona dönemi.bitene kadar gönlüm onu cezalardan muaf tutmak istiyor
melita09 özelden yazıp durumunu iletti korona sebebiyle bu konuyla ilgili bir kurumda çalışıyor yoğunlukları varmis rica etti menülerden onuda şimdilik muaf tuttuk tabi diyete devam edecek + gelmeme sözü aldim
Leyl-i-fer zaten asıl listede değil mezun üyemiz o yüzden onada menu baskısı yapamıyorum :)
Calypso95 ve U Umudumvar07 genelde rapor sonrası gece yazıyor
kardelelen321 aksatirsa 2 günü birden yazıyor
Başka kim var istikrarla yazmayan yok sanırım

Kizlar bir derdim var benim reglim 12 Nisan'da basladi bitmek bilmedi dune kadar lekelenme gibiydi heh sonunda bitiyor dedim bugün karın agrisi şişlik ve sanki hiç olmamisim gibi yoğun regli bu ne böyle hic basima gelmemişti

Hormonal değişimden kaynaklı olabilir. Yeme içme ve yaşam tarzının değişmesi, her şey bu düzeni etkiliyor çünkü hormonlarımız değişiyor. Kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum bünyemiz adapte olmaya çalışırken bunları yaşayabiliriz.

Kızlar arıtıcı hakkında ne düşünüyorsunuz? Su arıtma cihazı

Biz corona olayı patladığı ilk gün taktırdık. Çok memnunum aldığım damacana sudan asla farkı yok tat olarak. Normal su. Ayrıca kireçli olmadığı için sebzeleriiçinde beklettiğim son su olarakta onu kullanıyorum. Mis gibi.

Annemlerde vardı ben hiç sevemedim iyi mi degildi markası mi kötüydü bilemem ama su kokusu çok geliyor içemiyorum

Benimki çok iyi, bildiğin damacana suyu. Tatta hiç değişiklik yok. Eşim çok araştırıp taktırdı. Kutusunda “spring water” yazıyor markası bu galiba.

Eklentiler

• 98333846-2F9F-424A-A7F6-729FB271C776.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 20
Burda şu çok kireçli çaya ve içmeye hazır su alıyoruz.
Arıtıcı çok karlı aslında ama tadını hiç sevmiyorum ben o yüzden taktirmadim. Ama bi çok tanıdığım kullanıyor onlar memnun.
Ben de çok kararsiz kaldım eşim örnek suyu getirecek bi bakacağım tadına
Seversem taktiracagiz ama sağlıklı mı değil mi diye kafama çok takılıyo

Ben de çok kararsiz kaldım eşim örnek suyu getirecek bi bakacağım tadına
Seversem taktiracagiz ama sağlıklı mı değil mi diye kafama çok takılıyo

Bir çok damacana suyun arıtmadan doldurulduğunu duymuştum ve internetten aratabilirsin öyle olduğuna dair çok şey yazılmış O zaman neden kaynağı bende olmasın

Kizlar bir derdim var benim reglim 12 Nisan'da basladi bitmek bilmedi dune kadar lekelenme gibiydi heh sonunda bitiyor dedim bugün karın agrisi şişlik ve sanki hiç olmamisim gibi yoğun regli bu ne böyle hic basima gelmemişti
Önemli bişeyden değildir kuzum inşallah. Hiç yaşamadım o yüzden bişey diyemiyorum

Ya eşim bulmuş çok iyi bir marka diyo, filtresi çok güzel diyo. Bir arkadaşı taktırmış, biraz su isteyecekmiş ondan. Hani tadına bakalim beğenirsek taktiririz diye. Ama nedense bir önyargım var benim
Canım bizim bi arkadaşında vardı. suyun tadı çok güzeldi. İçimi hafifti. Ben çok beğenmiştim açıkcası tadını. İyi bi marka ise düşünebilirsin

Eki Görüntüle 2624217

Günaydın kızlar

Tüm çocuklarımıza iyi bayramlar diliyorum
Maaşallah fıstığaaa. Çok tatlıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…