- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #344.001
Sahuru hurma ve yoğurtla yapcam öğlen akşam da kabak yedim hadi bakalım sabaha eksi inşallahAynen canım oruclu olanlar için 16.00 16.30.arasi oruçlu olmayanlar yine sabah olacak şekilde listemizi akşama kalmadan bitiririrz inşallah
Tm kuzum inşallah ben oruçlu olurum zaten. 16.30a bildirmiş olurumAynen canım oruclu olanlar için 16.00 16.30.arasi oruçlu olmayanlar yine sabah olacak şekilde listemizi akşama kalmadan bitiririrz inşallah
Hurma ve yoğurt tok tutacak mı ama seniSahuru hurma ve yoğurtla yapcam öğlen akşam da kabak yedim hadi bakalım sabaha eksi inşallah
Tutanlar çok rahat oluyo diyoHurma ve yoğurt tok tutacak mı ama senikötü olma sonra
Denesem mi bende acaba. Baş ağrımdan korkuyorum da. Değilse açlığa dayanırım Allahın izniyleTutanlar çok rahat oluyo diyo
Migren var sende o yüzden bişey diyemiyorum ama ben deniyim sen öyle dene istersenDenesem mi bende acaba. Baş ağrımdan korkuyorum da. Değilse açlığa dayanırım Allahın izniyle
Tm o zamn cnm. Senin değerlendirmeni beklicemMigren var sende o yüzden bişey diyemiyorum ama ben deniyim sen öyle dene istersen
Benim de öyle galiba ya demek ki bitek bende degilmiş sorunnAy zaten onca spor nereye gidiyor anlamıyorum yapsam da değişen bir şey yok papatya merak etmeBugün spor yapmayıp şişen kaslarımı dinlendireceğim ki yarına eksi çıkayım yoksa halim harap. Geçen hafta ki kilomdan fazla çıkıyorum vücudumun incelmesine rağmen. Muhtemelen kaslar şiş
Dün sabah canımGünaydın dünde sabah mi tartıldin gün içinde mi canım ? Spor çok ödem yapıyor sende benim giib geç yapıyorsun hep
Be n kabak detoksu yapıyorum bugün.Kizlar neler yapıyorsunuz yarini rahat geçireceğiz değil mi.Valla cikip yuruyemem yine
Ben tartılmadım sabah canım. İnşallah yarın eksi görürüm malum oruçlu olcaz ne olur bilemiyorumAnam.
Eksi gelen yok mu kiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzz aboooooo
Süper kuzum kabak sende çok işe yarıyor yaBe n kabak detoksu yapıyorum bugün.
İyi fikir bende çorba ve yumurta haşlamayı düşünüyorumSahuru hurma ve yoğurtla yapcam öğlen akşam da kabak yedim hadi bakalım sabaha eksi inşallah
İnşallah düşer yarına canımBenim de öyle galiba ya demek ki bitek bende degilmiş sorunn
Hadi inşallah daha fazlası gelir canim tebrik ederim şimdiden-200 anca gelebildim ben 4 gibi karnım acıkınca ölçüldüm de . Yarın ikindin gibi bakcaz artık
Muhteşemmm gözukuyorrrBu aradanrmyn senin yulaflı çikolata tarifini sabah kızıma yaptım üzerine de muz dilimledim harika oldu. Fotoğrafı ekledim bak.
Tutacak mısın sen? Migren kötü yapmasınİyi fikir bende çorba ve yumurta haşlamayı düşünüyorum
Canim geçen sene sadece hafta sonu esim.evdeyken yata yata tutabilmistim ataklar kötü geldi tabi.hastanelikte olduğum olmuştu ama bu sene ilk defa tedavi gördüğüm için belki durum okadar kotulemez diyorumTutacak mısın sen? Migren kötü yapmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?