Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen canım oruclu olanlar için 16.00 16.30.arasi oruçlu olmayanlar yine sabah olacak şekilde listemizi akşama kalmadan bitiririrz inşallah
Sahuru hurma ve yoğurtla yapcam öğlen akşam da kabak yedim hadi bakalım sabaha eksi inşallah

Benim de öyle galiba ya demek ki bitek bende degilmiş sorunn

Valla bugün spor yapmıyorum ama sabah geçen hafta ki kilomdan fazla çıktım. Vücut yorgun ve kaslar şiş olunca ödemli oluyor sonra pat diye düşecektir rakam ama inşallah yarına düşer. Bugün bu saatte yemeyi kapattım ben ama biraz karbonhidrat yüklendim sanki bugün. Proteinim az oldu. Ben zaten spor yapmayacağım için menümü paylaşayım. Ama belki 25 dk yoga yaparım yine. O vücudumu rahatlatıp iyi uyumamı sağlıyor.

Bu arada nrmyn senin yulaflı çikolata tarifini sabah kızıma yaptım üzerine de muz dilimledim harika oldu. Fotoğrafı ekledim bak.
Muhteşemmm gözukuyorrr şifa olsun prensese..prenses nezdinde tum yavrularin bayramini kutlarim..23 nisan milli egemenlik ve cocuk bayramimiz kutlu mutlu olsunn

Tutacak mısın sen? Migren kötü yapmasın
Canim geçen sene sadece hafta sonu esim.evdeyken yata yata tutabilmistim ataklar kötü geldi tabi.hastanelikte olduğum olmuştu ama bu sene ilk defa tedavi gördüğüm için belki durum okadar kotulemez diyorum uzun zamandır ataktan dolayı hastaneye gitmedim geçen sene çok gideerdim bakalım hazır eşimde evdeyken kendimi deneyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…