- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #344.041
Evet canım bugün iyiyim. o kadar İyiyim ki temizlik yaptım :) kaç gündür evle ilgilendiğim yok spordan. Bakalım yarın kaç göreceğiz tartıda.dennisgo nasılsın geçti mi ağrıların?
Bugün temizlik sporu yaptım yemekten sonra ben de yatıp 500 bölgesel daha yapacağım :)
Ben de temizlik yapıyorum sabahtır bitti yemeğimi de yedim yatabilirimBugün temizlik sporu yaptım yemekten sonra ben de yatıp 500 bölgesel daha yapacağım :)
Bundan sonra daha sık yapacağım. Dambılları koltuğun yanına koydum. Koltuğa oturur oturmaz kapacağım ve çalış babam çalış :)Bir sürü alıntı yaptım nasıl olduysa silindi. Bende düz yazayım dedim. Sporzedelere geçmiş olsun diyerek başlıyorum. Birden Çok aşırı yüklenmeyin bedeninize hepten soğuyacaksınız spordan. Yes fit hele sizin kas ağrısı çekmenize gönlümüz hiç razı olmaz
@Cagrihilal1 kuzun çok tatlı maaşallah. Allah bağışlasın. Biz de bugün duvar süsledik, 23 Nisan şarkısı ezberliyoruz sabahtan beri. Video çekip öğretmenimize yolladık.
Cherry Mom kuzum, Emrecim çok akıllı bi tatlış. Büyümüş de küçülmüş küçük adam.
dennisgo belgesel izlerken yapılabilecek en iyi sporu yapıyorsun kuzum bravo.
pawlover tatlım hayranım çocuksu ruhuna. Ne iyi düşünmüşsün süslemeleri
@birsevgi dinlen kuzum sen boğa burçları miskinlik yapmayı çok sever. Boşver ne yarışı Yes fit zaten geride hiç uğraşma.
@balpamuk kuzum cardio konusunu ben de bilmezdim sonra öğrenince koşubandında hep cardio yaptığımı fark ettim. Normal hızda yürürken hızlandırıyorum birkaç dakika koşuyorum. Nabız da çok yükseliyo.
Mehfam canım çok güzel incelmişsin maaşallah.
Dizim iyi geçti bişeysi kalmadı ödem olur mu acaba diye zıplamadım sence zıplayayım mıpawlover dizin nasıl oldu canım ? Doktor mailine döndü mü ne dedi?
Kaptanım ben listeye ne zaman giriyorum
Ay hemen hadi bende
Yok canim hersey stabil :)Kızlar çok sayfa birikmiş kaçırdığını bir şey var mı
Canım spordan incelmiş olabilirsin benimde tartıda kilom pek değişmedi ama incelme baya oldu.esin faalnda olmadi bir tartilsinSarjım yoktu amca doldur aç vs vs....
Benlm tartım geldi .. ama bi değişik
Benlm belim 88cm iken ben 76 kiloydum.. şu an 82 74 diyo bu tartı... Ama kıyafetlerin olsun aynada ki göründüm falan ay ı değil.. benim önceki tartım mı yanlıştı o en son beni 70 lerden gösterdi sonra bozuldu
İncelmişsin demekki. Sporun faydası olmuştur. Bide her tartı aynı olmuyor. Bi kaç rakam değişebiliyor.Sarjım yoktu amca doldur aç vs vs....
Benlm tartım geldi .. ama bi değişik
Benlm belim 88cm iken ben 76 kiloydum.. şu an 82 74 diyo bu tartı... Ama kıyafetlerin olsun aynada ki göründüm falan ay ı değil.. benim önceki tartım mı yanlıştı o en son beni 70 lerden gösterdi sonra bozuldu
Canım yarın aç karnına ölçülücem hem mezura ile beden ölçüsü hem kilo seni etiketlerimCanım spordan incelmiş olabilirsin benimde tartıda kilom pek değişmedi ama incelme baya oldu.esin faalnda olmadi bir tartilsin
Başlangıç kilon olarak bunu kaydediyorum o halde canım listeye
Aynen di mi her tartı aynı değil.. yoksa ben 74 olsam Alyansımı bile takamam. Eski tartıma göre.. ama şu an alyansım çok rahat oluyorİncelmişsin demekki. Sporun faydası olmuştur. Bide her tartı aynı olmuyor. Bi kaç rakam değişebiliyor.
Evet cnm senin ölçü birimin aldığın tartı olacak artık. Onunla ilerleyeceksin. Bi de işte sıkılaşma çok önemli ki sen bunu başarıyorsun ne güzel. Misal ben evlendiğim zaman 57 kilo idim ve 42 beden giyiyordum. Sonra 74e çıktım ve diyete başladım 57 ile de buraya geldim, tabi bu sürede spor yapmaya çalıştım az da olsa. Yürüyüş vs. Ve aynı 57 iken 38 giymeye başladım. Yani önemli olan spor ve toparlanma. Şimdi daha da artırdım sporu ve artık güzel sıkılaşmalar görüyorum bedenimde. Yani sende hiç tasa etmeAynen di mi her tartı aynı değil.. yoksa ben 74 olsam Alyansımı bile takamam. Eski tartıma göre.. ama şu an alyansım çok rahat oluyornapalı. Olsun artık bu tartı ya göre ilerleyeceğim...
Bu spor programını satın alan herkes zaten aynı şeyi söylüyor.. tartı ya bakmayın ölçümlerininze odaklanın diye.. bazılar 2-5 kilo vermiş ama değişim.. 15 kilo sanki bambaşka bir kas yapısı oluşmuş.. o dan çok takmıcam tartıyo cuma dam cumaya tartılırım
Evet bu şekilde azalta azalta halledebilirsin. Bi anda yemeyi bırakamazsın zaten. Ne güzel bu irade ile devam edersen başarırsınBu haftaki hedefim hiç rafine şeker tüketmemek.. iftarda bir avuç pide harici ve misal yapılan hamur işi gıdalarda bir lokmadan fazla yememek
Rakiplere yarin tekrar bakacağım canım aktif sadece yarışmak isteyenler olacak gruptaCherry Mom ben çok fena şeyler yedim
Ama bitti .. bitiş olsun dedim kızartma yedim ya...
İnşallah sahur niyetine gömdüm gitti
Senden bi istediğim ayrıca başta sana sonra grup arkadaşlarına sözüm var bu hafta hiç kaçamak yok
Beni şöyle yarın ezeli biriyle rakiplesen olur mu ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?