- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #344.021
İnşallah ağrısız geçerCanim geçen sene sadece hafta sonu esim.evdeyken yata yata tutabilmistim ataklar kötü geldi tabi.hastanelikte olduğum olmuştu ama bu sene ilk defa tedavi gördüğüm için belki durum okadar kotulemez diyorumuzun zamandır ataktan dolayı hastaneye gitmedim geçen sene çok gideerdim bakalım hazır eşimde evdeyken kendimi deneyecegim.
İnşallah kuzum eşim Ramazan haricinde de tutuyor alışkın bünyesi birşey olursa o Emre'ye bakacak artıkİnşallah ağrısız geçer
Güzel olmuş ben tek tutuyorum çok üzülüyorum ramazanlarda bayramda anneme de gidemicem iyice çok üzülüyorumİnşallah kuzum eşim Ramazan haricinde de tutuyor alışkın bünyesi birşey olursa o Emre'ye bakacak artık
Tek çok kötü ya bende geçen sene hep vicdan yaptım eşim tek tutuyor diye bu sene maalesef birde bu bela var fırından sıcak pide bile almayacağız o da gelenek gibi bir şeydiGüzel olmuş ben tek tutuyorum çok üzülüyorum ramazanlarda bayramda anneme de gidemicem iyice çok üzülüyorum
İnşallah ya evet kötü oluyo geçen sene çoğu gece yemeden tuttum tek içimden gelmediği için. Bakalım bu sene nasıl olacak. Annemi de 5 aydır görmüyorum bayramda görcem diyodum yasak çıktıTek çok kötü ya bende geçen sene hep vicdan yaptım eşim tek tutuyor diye bu sene maalesef birde bu bela var fırından sıcak pide bile almayacağız o da gelenek gibi bir şeyditeravihler olmayacak çok kötü çok Ramazan Bayramı inşallah iyi geçer
Canım 1-2 gün dene fena olursan bırakırsın. İnşallah bi sorun yaşamazsınCanim geçen sene sadece hafta sonu esim.evdeyken yata yata tutabilmistim ataklar kötü geldi tabi.hastanelikte olduğum olmuştu ama bu sene ilk defa tedavi gördüğüm için belki durum okadar kotulemez diyorumuzun zamandır ataktan dolayı hastaneye gitmedim geçen sene çok gideerdim bakalım hazır eşimde evdeyken kendimi deneyecegim.
Ben de evlendiğimde beri tek tutuyorum. Alıştım artık. Kendime göre şeyler hazırlıyorum yiyorum zor gelmiyo artık. Eşimde hem mide rahatsızlığı hem migren var tutamıyoGüzel olmuş ben tek tutuyorum çok üzülüyorum ramazanlarda bayramda anneme de gidemicem iyice çok üzülüyorum
Aynen öyle yapacağım canım bakalımCanım 1-2 gün dene fena olursan bırakırsın. İnşallah bi sorun yaşamazsın
Ay ben de alışırım inşallah benimkinde de çok aç kalınca şekeri düşüyomuş bayılıyomuş bahane mi gerçek mi bilmiyorumCanım 1-2 gün dene fena olursan bırakırsın. İnşallah bi sorun yaşamazsın
Ben de evlendiğimde beri tek tutuyorum. Alıştım artık. Kendime göre şeyler hazırlıyorum yiyorum zor gelmiyo artık. Eşimde hem mide rahatsızlığı hem migren var tutamıyo
Veriliyor canım. Ben iki yıl önce ramazanda yine burda 3 kilo vermiştimKızlar otuç tutarken genelde kilo veriyor musunuz zorlanıyor musunuz nasıl oluyor ?
Kizlar paylasim sayfasina gidip bu mesaji begenin emnise desteğinizi gösterin lutfensevgili Kaptanlarim @seaBahAR kaptanımız uygun görüşüyle 5. takım kaptanligini bu işi uzun süredir benim yerime götüren yardımcımCherry Mom e devretmek istiyorum ben gene buralardayım ama corona yüzünden konsantre olup takımla ilgilenemiyorum bir de kendimizi psikolojim bozuk o yüzden takımı Cherry Mom e devretmek için 2 adet referans a ihtiyacımız var referans metnini aşağıya ekledim
5. takım Kaptan adayıCherry Mom kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim."
Ay leylimKizlar paylasim sayfasina gidip bu mesaji begenin emnise desteğinizi gösterin lutfen
Ay leylim
Başka bişey gerekiyorsa yapalım kuzum. Beğendim ama yeterli mi?Ay leylim
Yeterli canlar sağolun söz kaptanlarda zatenBaşka bişey gerekiyorsa yapalım kuzum. Beğendim ama yeterli mi?
Değerlisin.. Ötesi yokYeterli canlar sağolun söz kaptanlarda zatenutandim sağolun
NapıyosunuzSelam kızlar
Gelemedim kusura bakmayın dün bir uyudum bir uyandım. Bugün de temizlik yaptım. Rutin ilaçlarımız için dışarı çıkmamız gerekti. ancak geldim
Cherry Mom dün 1000 bölgesel 20 dakika bölgesel vardı
Bugün de 500 bölgesel yaptım ama 1000 e tamamlayacağım. Sonra gelip menü paylaşacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?