- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #344.061
Her türlü sağlıksız hepsi sağlıksız damacana nerde doluyor bilmiyoruz şişeler ne kadar temiz bilmiyoruz çeşmeden içsen yine ne içtiğini bilmiyorsun hepsi aynı yaniBen de çok kararsiz kaldım eşim örnek suyu getirecek bi bakacağım tadına
Seversem taktiracagizama sağlıklı mı değil mi diye kafama çok takılıyo
Evet ben de o dediğini doğumdan sonra fark ettim canım... Hiç doğum yapmadan önce 65lken giydiğim kıyafetlere doğumdan sonra kilo verdim çok sporla emzirerek verilen bir kiloydu 65oldum fakat o kıyafet inanırmısın olmadı üstüme fermuarı kapanmadı göbeğin yanlardan pörtledi...Evet cnm senin ölçü birimin aldığın tartı olacak artık. Onunla ilerleyeceksin. Bi de işte sıkılaşma çok önemli ki sen bunu başarıyorsun ne güzel. Misal ben evlendiğim zaman 57 kilo idim ve 42 beden giyiyordum. Sonra 74e çıktım ve diyete başladım 57 ile de buraya geldim, tabi bu sürede spor yapmaya çalıştım az da olsa. Yürüyüş vs. Ve aynı 57 iken 38 giymeye başladım. Yani önemli olan spor ve toparlanma. Şimdi daha da artırdım sporu ve artık güzel sıkılaşmalar görüyorum bedenimde. Yani sende hiç tasa etme
Sonuç olecegiiizzzzzHer türlü sağlıksız hepsi sağlıksız damacana nerde doluyor bilmiyoruz şişeler ne kadar temiz bilmiyoruz çeşmeden içsen yine ne içtiğini bilmiyorsun hepsi aynı yani
Oruç oruç ekşi görmek için neler gelecek başımıza bilmiyorum. Iftari falan unutup tartiyla bir süre takilacagimiz kesinKizlar neler yapıyorsunuz yarini rahat geçireceğiz değil mi.Valla cikip yuruyemem yine
Tamam canımRakiplere yarin tekrar bakacağım canım aktif sadece yarışmak isteyenler olacak grupta
Hahhaa inşallah sıkıntı olmadan hallederiz eksiye düşmeden kimse kilo bildirmesinOruç oruç ekşi görmek için neler gelecek başımıza bilmiyorum. Iftari falan unutup tartiyla bir süre takilacagimiz kesin
Sonuç olecegiiizzzzzfelaket tellalı ya
İnşallah canımEvet bu şekilde azalta azalta halledebilirsin. Bi anda yemeyi bırakamazsın zaten. Ne güzel bu irade ile devam edersen başarırsın
Sözünü aldık kabul ettik ve takipçisiyizTamam canım
Ben sözümü verdim.. kendime de verdi. Size de verdim hedefini de koydum inşallah ♥ yaptığım hiç bir spor boşa gitsin istemiyorum artık.. anca yediğimi eritiyorum
Ertesi gün açarım o zaman ben orucuHahhaa inşallah sıkıntı olmadan hallederiz eksiye düşmeden kimse kilo bildirmesin
Hahahaha hilall yaaaa korkutma beniErtesi gün açarım o zaman ben orucu
Bende tartılmadım ama kendimi hiç hafiflemiş hissetmiyorum bu haftaBen cumadan beri hiç tartilmadim ama şu tekrarlayan regli gol atacak mi göreceğiz
İllaki bi sebepler oluyor kilo almak için. Doğum, stres, tedaviler ilaçlar vs vs.. Ama önemli olan istemek ve çabalamak adım atmak. Ki sende bunun için azmettin ne güzel. İnsan kilo verdikçe özgüveni daha da artıyor. Bişeyler başarmak çok güzel. İstediğin kıyafetleri giymek daha başkaEvet ben de o dediğini doğumdan sonra fark ettim canım... Hiç doğum yapmadan önce 65lken giydiğim kıyafetlere doğumdan sonra kilo verdim çok sporla emzirerek verilen bir kiloydu 65oldum fakat o kıyafet inanırmısın olmadı üstüme fermuarı kapanmadı göbeğin yanlardan pörtledi...
He şimdi o etek bacaklarımdan çıkmıyoryine aldık kiloları başa sardık
O zman -100 hahahah özüne döndün mu hemen ya :)))))) kim fabrika ayarına geri aldı seniBende tartılmadım ama kendimi hiç hafiflemiş hissetmiyorum bu hafta
Allah aşkına nasıl bi espiri gücüne sahipsin maşallah. Motive ediyorsun. Moralim sıfır olsa da güldürüyorsun. İyiki varsınErtesi gün açarım o zaman ben orucu
He ya niye böyle arkadaşBi ikinci olduk hemen yine batıyoz galiba
Aynen hilalde doğal bir espri yetenegi var benimde modumu yükseltiyor hemenAllah aşkına nasıl bi espiri gücüne sahipsin maşallah. Motive ediyorsun. Moralim sıfır olsa da güldürüyorsun. İyiki varsın
Geçen hafta hem kardio hem yarışlar çok iyi geldi bu hafta alıştık galiba yineO zman -100 hahahah özüne döndün mu hemen ya :)))))) kim fabrika ayarına geri aldı seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?