Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de çok kararsiz kaldım eşim örnek suyu getirecek bi bakacağım tadına
Seversem taktiracagiz ama sağlıklı mı değil mi diye kafama çok takılıyo
Her türlü sağlıksız hepsi sağlıksız damacana nerde doluyor bilmiyoruz şişeler ne kadar temiz bilmiyoruz çeşmeden içsen yine ne içtiğini bilmiyorsun hepsi aynı yani

Evet ben de o dediğini doğumdan sonra fark ettim canım... Hiç doğum yapmadan önce 65lken giydiğim kıyafetlere doğumdan sonra kilo verdim çok sporla emzirerek verilen bir kiloydu 65oldum fakat o kıyafet inanırmısın olmadı üstüme fermuarı kapanmadı göbeğin yanlardan pörtledi...

He şimdi o etek bacaklarımdan çıkmıyor yine aldık kiloları başa sardık

Rakiplere yarin tekrar bakacağım canım aktif sadece yarışmak isteyenler olacak grupta
Tamam canım
Ben sözümü verdim.. kendime de verdi. Size de verdim hedefini de koydum inşallah yaptığım hiç bir spor boşa gitsin istemiyorum artık.. anca yediğimi eritiyorum

Tamam canım
Ben sözümü verdim.. kendime de verdi. Size de verdim hedefini de koydum inşallah ♥ yaptığım hiç bir spor boşa gitsin istemiyorum artık.. anca yediğimi eritiyorum
Sözünü aldık kabul ettik ve takipçisiyiz
Aynen o kadar yoruluyoruzz bir şeye yarasın yazik günah

İllaki bi sebepler oluyor kilo almak için. Doğum, stres, tedaviler ilaçlar vs vs.. Ama önemli olan istemek ve çabalamak adım atmak. Ki sende bunun için azmettin ne güzel. İnsan kilo verdikçe özgüveni daha da artıyor. Bişeyler başarmak çok güzel. İstediğin kıyafetleri giymek daha başka en önemlisi de sağlığımız için bunu başarmalıyız. Sen yaparsın hadi güzel anne

Bi ikinci olduk hemen yine batıyoz galiba
He ya niye böyle arkadaş geçen hafta.1,04 yaptık bu hafta 0,30 olmayacak mı valla ayıp ederiz kendimize
Birde geçen hafta izne ayrılacaklar bildirimsizler vardı bu hafta liste daha temiz olacak bakalım bence tedirginlik var ama güzel sonuçlar gelecek ben inanıyorum herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…