- 12 Mart 2012
- 613
- 860
- 323
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #344.261
Karnından gelen sesleri duysan. Sabaha kadar rüyamda hamile bir göbekle gezdim emnis. Ben normalde işten gelirken 3km civarı yol yürüyordum hergun evde spor da yapamıyorum içim daralıyor elimde değilCanım şuan tartilma zaten niyetlilerin bildirimini ikindi vakti gibi alacağız o zamana şişlik iner
Korkma canım olmayacaksın ama bundan sonra sahurlarda daha guzel beslen krep börek hamur işi daha çabuk aciktiriyor ve yağlı olduğu için susatiyorKarnından gelen sesleri duysan. Sabaha kadar rüyamda hamile bir göbekle gezdim emnis. Ben normalde işten gelirken 3km civarı yol yürüyordum hergun evde spor da yapamıyorum içim daralıyor elimde değilçok korkuyorum tekrar 100 olurum diye. Inanın çok korkuyorum.
Evde yürüyüş olmuyor kiKorkma canım olmayacaksın ama bundan sonra sahurlarda daha guzel beslen krep börek hamur işi daha çabuk aciktiriyor ve yağlı olduğu için susatiyor
Yürüyüş konusunda da yaptığımız yürüme yarışlarına katil 20bin 30 bin adımı bulan var en düşük yapanı 10 bin yapiyor bunlar ciddi yürüyüşler bu sürece böyle uyum saglarsak hiç sıkıntıya dusmeyiz
Geçmiş olsun canım anneneEvde yürüyüş olmuyor kiben 15 marttan beridir haftada 1 gün evden çıkıyorum. Annem rahatsız benim. Hastalık gelecek diye çok korkuyoruz. Evde de içim daralıyor odadan salona gidip geliyorum. İp atlayamiyorum menisküsüm var. Parkta yürümeyi özledim. Bundan sonra sahur yemeyim 2 yumurta 1 bardak süt ve salata olacak. Asla ve asla hamur işi yemeyeceğim beni o mahvetti sanırım. Iftara da çorba ve sebze düşünüyorum.
Günaydın canımGünaydın herkese
Inşallah canim. Elimden geleni yapacağım. Ekmek bagimlisiydim elinden geldiğince azalttım. Birde tuz sorunum var. Onu da yemeyi bırakırsam süper olacak.Geçmiş olsun canım annene
Ramazani dediğin gibi gecirirsen çok güzel kilo verirsin ☺
Ekmek ve tuz zaten en zararlısı onlarda azalmaya.gidersen kesin sonuç alırsın bence zamanlada alışmis olunca daha kolay gelecekInşallah canim. Elimden geleni yapacağım. Ekmek bagimlisiydim elinden geldiğince azalttım. Birde tuz sorunum var. Onu da yemeyi bırakırsam süper olacak.
Günaydın canim.Günaydın herkese
Günaydın canim.
Uyursun yine bizde eşimle nobetlese uyuyacagizGünaydınlaarr sözde geç uyancaktım
Lokumcuk rahat bırakmıyo ki gelip boynuma kafasını sokuyo, yüzümü yalıyo, üstümde yürüyoUyursun yine bizde eşimle nobetlese uyuyacagiz
Hah aynı emreLokumcuk rahat bırakmıyo ki gelip boynuma kafasını sokuyo, yüzümü yalıyo, üstümde yürüyo
Günaydın evet canimGünaydın canlar
Bugün tartı günü saat 4 te tartılıyoruz dimi.?
köpecikle bir tuttun kuzucumuNe dedim kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?