- 23 Mart 2016
- 29.864
- 90.327
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #344.281
O da can ne yapalımköpecikle bir tuttun kuzucumu
Günaydın canımDizim iyi geçti bişeysi kalmadı ödem olur mu acaba diye zıplamadım sence zıplayayım mı
Doktor maile dönmedi iki kez mail atmama rağmen çok sinir etti beni
Önceki haline göre kasın daha fazla olabilir canım. Benim daha önce 65kg olduğumda giydiğim kotlarım bu kilo vermemde 69 kg da olmaya başladı. Yağ kas ölçümünde de eskiye göre 4 kg daha kasım vardı. Hatta kardeşimden 3-4 cm uzunum sadece ama o 59 ben 69 ken aynı kotu giyiyorduk. Çünkü o daha yağlı ben daha kaslıydım. Sen de böyle bir şey yaşıyor olabilirsinSarjım yoktu amca doldur aç vs vs....
Benlm tartım geldi .. ama bi değişik
Benlm belim 88cm iken ben 76 kiloydum.. şu an 82 74 diyo bu tartı... Ama kıyafetlerin olsun aynada ki göründüm falan ay ı değil.. benim önceki tartım mı yanlıştı o en son beni 70 lerden gösterdi sonra bozuldu
No no noooGünaydın canım
Bence pazar gününe kadar dinlen. Ben öyle yapacağım. Sen de öyle yap
Değil mi benim icimde ferah bayramı güzel geçireceğiz diye düşünüyorum. Bu 1 aylık süreçte dualarla her yer temizlensin inşallahBugün içimde bi mutluluk var ramazan geldi diye inşallah corona gider de eskisi gibi sevinçli bir ramazan ayı ve bayram geçiririz
Hedefimi tutturdum kilo bildirimi azzzzzz sonraaaaaaa51,8 canım. Ben hedef girmemişim kendime sabit yazıp hile yapayım
Geçtik mi sizi çok merak ediyorum :) bugün yapılan spor haftaya yazacak sonuçta bence dinlen yani. Ben bu ara kol çalışmaya sardım :)No no nooobizi geçmek için öyle diyosun dimiii
Ooo bayılıyorum istikrarlı olmanaHedefimi tutturdum kilo bildirimi azzzzzz sonraaaaaaa
Ben de çok merak ediyorum inşallah geçmemişsinizdirGeçtik mi sizi çok merak ediyorum :) bugün yapılan spor haftaya yazacak sonuçta bence dinlen yani. Ben bu ara kol çalışmaya sardım :)
Ben buradayım.. tartılmak için hiç acele etmiyorum. Çay koydum biraz ortalığı toparladım. Hedefimi tutturdum dün tartıldım çünkü :)Ben yarış rekoru kıran arkadaşlardan çok umutluyum. 3 5 biseyler gitmiştir. Herkes sessiz supriz yapacaklar. Deniz bile yok ortada
Herkes mi sabit neden 200- 200 gidiyor ki?200 de reyyan desek yine yapamıyoz
Biz 3ümüz genelde 100-200 veriyoruz daHerkes mi sabit neden 200- 200 gidiyor ki?
Onun için başka bir şey yaparken onu da araya katacaksın. Ne bileyim fırında bir şey var pişti pişecek beş dakika sonra olur deyip mutfaktan ayrılmayacaksın.. ona bakarken bir yandan bölgesel yapacaksın. Ya da bir kahve içeyim diyeceksin önce bölgesel sonra kahve hazırlama sonra tekrar bölgesel yapacaksın. Dizi izlerken sohbet ederken her durumda yapabilirsin :) az az sık sık olabilir. Ama biliyorsun etkili olması biraz o bölgedeki acıma ile ilgili o nedenle fazla fazla uzun aralıklarla da olabilir..
Geçen hafta siz vermediniz başkası mı geldi verdi demeyin öyleBiz 3ümüz genelde 100-200 veriyoruz da
Benim bölgeseller hep yatmalı mutfakta nasıl yapayım kiOnun için başka bir şey yaparken onu da araya katacaksın. Ne bileyim fırında bir şey var pişti pişecek beş dakika sonra olur deyip mutfaktan ayrılmayacaksın.. ona bakarken bir yandan bölgesel yapacaksın. Ya da bir kahve içeyim diyeceksin önce bölgesel sonra kahve hazırlama sonra tekrar bölgesel yapacaksın. Dizi izlerken sohbet ederken her durumda yapabilirsin :) az az sık sık olabilir. Ama biliyorsun etkili olması biraz o bölgedeki acıma ile ilgili o nedenle fazla fazla uzun aralıklarla da olabilir..
İyi uykulaarMerakla beklediğinizspor puanlarini açıklayıp ben biraz müsade isteyeyim o halde eşim kalktı yatma sırası bende 2 gibi gelirim ☺
Olleyy5.takimin şahane kızları diyeceğim çok iyi iş çıkardık bu haftakazanan yine yine yine Yessss Fitttttt
No kiloyuda tabiki tebrik ederiz sayenizde ilk defa korktuk ve daha çok spor yaptık
bireyselde ise 4607 puan ilee :)) hic sasirmayacaginiz isimmdennisgo tebrikler canım ❤
onu 4175 puan ilepawlover takip ediyor ❤
Eki Görüntüle 2624681
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?