- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #344.361
Geçen hafta kaçtı? Hedef listesine yazmamışım geçen haftaki kilonuBugün ki kilom 66.7 maalesef
❤❤❤Değil mi benim icimde ferah bayramı güzel geçireceğiz diye düşünüyorum. Bu 1 aylık süreçte dualarla her yer temizlensin inşallah
Tebrikler canım inşallah ben de görürüm bir gün o 6lılarıKilo bildirimi yapıp rakibimin sonucunu beklemeye geçeyim.. hoşçakal 7 ler, bir daha görüşmeyiz umarım, zaten hiç güzel değildin
@birsevgi
Tebrikler canımm
Tebrikler canımTozlu tartım iyi günler dilersabahtır bölgesel yapıyorum bu kadancık gitti
SüperBugünkü kilom 78.8
Gayett iyi canım.
Canım ne güzel diyetisyen yüzüne çarpıcı gerçekleri vurmuşdikkat etmediğimiz noktalar ben bazen yersiz acıkınca kendime hemen kahve yapıyorum halbuki işte su tutuyor günde hiç yoksa 4 fincan içiyorum . karbonhidrat ayrı bir mesele zaten onun dozunu keşke ayaryabilsek makro takibi yapabilsek bir sure sonra belki el alışkanlığı olacak beynimizde alışacak takip yapmadan oylece devam edeceğiz ama işte bana sıkıcı geliyor
Oruc konusunda saglikli olan tutacak zaten bende geçen sene sayılı tuttum hafta sonları sadece olmadı devamlı hastanelik oldum olmak birşey degil çocukla rezil oluyorsun hastanede bırakacak kimse yoko yüzden bende kendimi denemek istedim bugün korkudan gece fazla yedim zararlı şeyler değil ama hurma meyve falan biraz abarttım basım ağrıyor şuan umarım bu ağrıyla kalır
Kilo bildirimi yapıp rakibimin sonucunu beklemeye geçeyim.. hoşçakal 7 ler, bir daha görüşmeyiz umarım, zaten hiç güzel değildin
@birsevgi
Tabiki göreceksin canım. İstedikten sonra 6 lar yetmez 5 kedi bile görür insan. Yeter ki istikrarlı olsun. Ben de 6 ları bitirmeyi hedefliyorum bakalım.❤❤❤
Tebrikler canım inşallah ben de görürüm bir gün o 6lıları
Bugün yarış mı vardıEki Görüntüle 2624807 sabahtan beri şunun için uğraşıyorum. Susuzluktan dilim damağım kurudu. Bi daha tartı öncesi detoks yapmayacağım. Geçen hafta detoks yaptığım için verebilecegimden fazlası gitti gibi oldu. Bugün de 200 gr eksiyi görmek için canım çıktı vallaha gece de çay suyu bol bol patlayana kadar içtim tabi. Neyse bugün ku yarışa çalışmış oldum .Cherry Mom
Aynen doğru tatlım.
Walk yok mu bugünBugün yarış mı vardı
Tebrikler canım geçen hafta için haklisin ama bizim için bir zorunluluktuEki Görüntüle 2624807 sabahtan beri şunun için uğraşıyorum. Susuzluktan dilim damağım kurudu. Bi daha tartı öncesi detoks yapmayacağım. Geçen hafta detoks yaptığım için verebilecegimden fazlası gitti gibi oldu. Bugün de 200 gr eksiyi görmek için canım çıktı vallaha gece de çay suyu bol bol patlayana kadar içtim tabi. Neyse bugün ku yarışa çalışmış oldum .Cherry Mom
600 gr az mı canım. Tebrikler
Eğer varsa daha bi adım bile atmadımWalk yok mu bugün
Aynen var aslında ama bende unuttum.Bugün yarış mı vardı
TebriklerBugünkü kilom 78.8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?