- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #344.341
Ye diyecegim bu sefer gidip yine 3 kiloluk yiyeceksinYarın bir ödül yesem mi :)
Nerdeyse 1 kilo
Haftaya kilo vermek için daha fazla spor yapmam gerekmez umarımEvetspor onda çok işe yarıyor. Tabi insan üstü sporlar yapıyor. Bizimkiler hiç
Aynen ya hiç ayarım yok. Aşırıyım ben aşırı :)Ye diyecegim bu sefer gidip yine 3 kiloluk yiyeceksinsonra yine 3 vereceksin
Tebrikler canım..
Canım azcık kullandım ben.. oğlum da etkisi olursa içmem zaten.. sabah bir bardak içtim yeşil çayla karışık.. bi de belki akşam ya da yarın içerim öyle hani ishal gibi olmuyor oğlumEmzirenler kullanabiliyormuki
Canım ya çok zordur... Rabbim dağına göre kar verirmiş derler.. demekki senin bebeği senden başka bir anne zorlanarak bakabilirmiş.. benl. Oğlum erken yatar erken kalkar bir de yanımız da yatıyor o yüzden bi sıkıntı olmuyor ..Benim oğlum 3.5 olmak uzere ama uyku problemi var o yuzden gece falanda spor yapınca 6.30 da kalkmak çok zorluyor
Aman benimki hep tozlu 100 gr tozdan düşeceğim artık :) tebrikler canım.. kaç bin bölgesel oldu. Ben 500 yaptım ancak. 14 dakika da kol egzersizi. Bir tane daha yapacağım akşama toplam 20 dakika :)Tozlu tartım iyi günler dilersabahtır bölgesel yapıyorum bu kadancık gitti
Vay ne farka bakÖnceki haline göre kasın daha fazla olabilir canım. Benim daha önce 65kg olduğumda giydiğim kotlarım bu kilo vermemde 69 kg da olmaya başladı. Yağ kas ölçümünde de eskiye göre 4 kg daha kasım vardı. Hatta kardeşimden 3-4 cm uzunum sadece ama o 59 ben 69 ken aynı kotu giyiyorduk. Çünkü o daha yağlı ben daha kaslıydım. Sen de böyle bir şey yaşıyor olabilirsin
Daha bin olmadı tabikiAman benimki hep tozlu 100 gr tozdan düşeceğim artık :) tebrikler canım.. kaç bin bölgesel oldu. Ben 500 yaptım ancak. 14 dakika da kol egzersizi. Bir tane daha yapacağım akşama toplam 20 dakika :)
Mersi canımmNerdeyse 1 kilotebrikler canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?