- 23 Mart 2016
- 29.866
- 90.334
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #344.461
Tek tek ayikladim yaGüzel olursa tarif isteriimmolsun chiadan zarar gelmez
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek tek ayikladim yaGüzel olursa tarif isteriimmolsun chiadan zarar gelmez
![]()
Hayırlı ramazanlar canımm. Yarışmak güzeldi bu hafta bi tur daha hadi bakalım.inşallah bi sıkıntıdan değildir yine kontrol ederim sonraHayirli cumalar hayirli ramazanlar kizlar
Bende de dunden beri bi nese var ramazandan olsa gerek gerci oruc yok ama manevi havasi yeter.gordunmu
balpamuk cum agzinla tutamayabilirsin belki ama gonlumuz orucla,kendini iyi hissettiginde denersin uzulme, diğer ibadetlerle mesgul ol .
C Cagrihilal1 oruc ve kosu bandiniye bu eziyet hafif bi yuruyus yapsaydin ya canim zaten sahurda yanlis beslenmissin
cay suyun yerini tutmaz.onu iftqrdan sonra ic ye yumurtani peynirini ayran ic hem rahat uyursun
Calypso95 bravo rakibime tabiki de beni gectin
ayrica bacaginin birinin kalin olmasi o bacakla ilgili bir odem ,dolayisiyla damarsal veya kadinsal bir problemin olabilec gini dusundurdu bana
Kizlar sahurunuz kuvvetli iftariniz hafif olsun,sahurda hamurisi kizartmalardan uzak durun ki susamayin,iftarda tatli yemeyin,haftada bir iftar sonrasi sutlu tatli yersiniz,pideye abanmayin sadece avuc ici kadar haftada 1-2 gunluk karbon hakkiniz yerine yiyin,ramazandan cifte bonuslu cikaliminşallah bende bu soylediklerimi dinleywbilirim
![]()
Günler geçtikçe bunun da yolunu bulacaksın. İlk gün tartıyla denk geldi acemilik yaşadın diyelim. Ama bir ay sonra toplamda çok başka yerde olmaya odaklanmak lazım. Olmaması için hiç bir neden yok. Sadece değişen düzen değişen tartı sonucu oldu. Ama gerçekçi olan 1 ay sonra kesin bir ekside olman olacak merak etmeO çırpınma olmamalıydı. Hesap yapamadım. Normalde akşam yemeğinden sonra çay su soda vs. Dışında bisey tüketmiyorum. Ama perşembe günü yemekten sonra da çayı suyu erken saatte bitiriyorum. 11 de falan yemeyi içmeyi bitiriyorum. Ertesi sabah 12 de tartılıyorum tam 13 saat geçmiş oluyor. Ama sahura kadar yatmadım su soda bitki çayı içtim. Sahurda yine çay su ezana kadar içtim. Yemek de yedim tartılana kadar 11 saat geçti. 11 saatin yarısını tartılarak geçirdimezana kaç saat kaldı kız
Tebrikler canım yazdım çünkü -200 gördüm meğer + 200 müş.. haftaya tebrik etmek üzere şimdilik geri alıyorum canım :)Kizlar 66.4 oldu..
66.2/66.4/-0.2/-%0.30
Olsun önümüzdeki hafta daha güzel olur inşallah :)Kizlar 66.4 oldu..
66.2/66.4/-0.2/-%0.30
Aynen var aslında ama bende unuttum.![]()
Sağol canım benimCherry Mom C Cagrihilal1
melita09 @reyyanK
Calypso95 @birsevgi K KuruPapatya
dennisgo @Tempus @Umudumvar07
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum![]()
Walk walk :)Aaa bugün ne vardı ki?
Belki iftara dogru daha düşen olur
40 dk yürüdüm benWalk walk :)
Gecen haftadan galibaaBiz neden bu hafta böyle olduk yahuÇoğumuz 100er 200er gr sadece
![]()