Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Umarım öyle olur şu 7 lerden kurtulmak istiyorum artık😔

Klasik regl dönemi hepimiz demoralize oluyoruz ama biliyorsun ki regl bitince 2-3 kg birden gidiyor. Demoralize olunca başa dönüp yeniden kısır döngüye giriyoruz enerjini düşürme geçici bir şey için. Senin enerjin bize de iyi geliyor hem.😊

Hayirli cumalar hayirli ramazanlar kizlar😘
Bende de dunden beri bi nese var ramazandan olsa gerek gerci oruc yok ama manevi havasi yeter🌹.gordunmu balpamuk balpamuk cum agzinla tutamayabilirsin belki ama gonlumuz orucla,kendini iyi hissettiginde denersin uzulme, diğer ibadetlerle mesgul ol .
@Cagrihilal1 oruc ve kosu bandi😬niye bu eziyet hafif bi yuruyus yapsaydin ya canim zaten sahurda yanlis beslenmissin🤕cay suyun yerini tutmaz.onu iftqrdan sonra ic ye yumurtani peynirini ayran ic hem rahat uyursun👍
@Calypso95 bravo rakibime tabiki de beni gectin😂ayrica bacaginin birinin kalin olmasi o bacakla ilgili bir odem ,dolayisiyla damarsal veya kadinsal bir problemin olabilec gini dusundurdu bana🙄
Kizlar sahurunuz kuvvetli iftariniz hafif olsun,sahurda hamurisi kizartmalardan uzak durun ki susamayin,iftarda tatli yemeyin,haftada bir iftar sonrasi sutlu tatli yersiniz,pideye abanmayin sadece avuc ici kadar haftada 1-2 gunluk karbon hakkiniz yerine yiyin,ramazandan cifte bonuslu cikalim💪 inşallah bende bu soylediklerimi dinleywbilirim😬😂

Ne güzel de yazmışsın Leylicim.🙏❤️💜🥰

Ben de az kilo verdim ama ölçülerimi yazayım incelme oldu kızlarr sporlar boşa gitmiyorr💃🏼💃🏼
bel: 76–>74
Kalça :97—>96
Üst kol : 28–>27
Bacak :59–>56

Ölçülerin gayet iyi bence benim kalça 105’ti en son. Bir daha ölçmedim. Kilo alınca kalçam alıp başını gidiyor😂

Back
X