Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Vavvv kocanın maşallahı var. Benimki aşcı ama daha yumurta kırması bile nasip olmadı
Şahane gözüküyor dün sen aç kalinca kollari sivayayim dedi herhalde
Ay yok kızlar sabah uyandığımdan beri akşama bana ne yapıyosun oruç oruç bana yaptırmazsın heralde aslansın kaplansın diye geziyorum ondan ötürü

Gel beraber olsuun

Ben kendimi nasıl toparlayacağım onu düşünüyorum pawikom. Yoksa arada bir kaçamaktan bir şey olmaz aksine bana yarıyor bile arada bir yaptığım kaçamaklar. Ama bu aralar hep fazla çıkıyorum Gözüm yok afiyetle ye canikom

Alkislarrrr burayaaaa ıslık ıslık ıslık

Benim bu ara canım çok dev kaçamaklar çekiyo. Bi önünü açsam sonu gelmeyecek gibi hayırlısıyla bi mezun olsaydım yiyeceklerim çok birikti Vermden almayı düşünmek benim işim

Alkislarrrr burayaaaa ıslık ıslık ıslık

Uçuyorum şu an Ama squatgirl canıma okudu. Eşim diyor ki seni ilk defa böyle gördüm artık yüzümün rengi nasıl değiştiyse kalp krizi geçiriyordum 30 dk anca yaptım Belki de o yüzden regl oldum. Normalde bir kaç gün oldum olacağım diye bekler bir türlü olamayız ya hani.... Onun için şok oldum yaa. Hiç beklemediğim anda bu kadar net ve kolay bir şekilde regl olamam yani squatgirl dengemi bozdu

bütün gün kaçamak yap spor yap şeklinde geçmiş ama iyi yakmış kız yine

Burada tek kaçamak sayılabilecek kek var ama bütün gün başka meyve yemediğim sürece diyetisyenim bir şey demiyor kek yememe. Başka meyve yememek koşuluyla bu menüde sorun yok

Son düzenleme:
Tamam canım

Off ne yaptiin okurken yoruldum
Spor bence de regli kolaylaştırıyor çünkü dün gün boyunca olmaya çalıştım şişkinlikten öldüm. Aksam spor yaptim sabah bi baktım birden net gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…