- 30 Mart 2020
- 409
- 1.334
- 28
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #344.881
Selam canımm rakibiz dimi senlee. Zor bi rakip geldi amaaSelam rakip
Bende iftara yakın azıcık fitness hareketlerinden yapayım dedim 40 dk falan yaptım bayılacaktım nerdeyseUçuyorum şu anAma squatgirl canıma okudu. Eşim diyor ki seni ilk defa böyle gördüm artık yüzümün rengi nasıl değiştiyse kalp krizi geçiriyordum 30 dk anca yaptım Belki de o yüzden regl oldum. Normalde bir kaç gün oldum olacağım diye bekler bir türlü olamayız ya hani.... Onun için şok oldum yaa. Hiç beklemediğim anda bu kadar net ve kolay bir şekilde regl olamam yani squatgirl dengemi bozdu
Bende iftara yakın azıcık fitness hareketlerinden yapayım dedim 40 dk falan yaptım bayılacaktım nerdeyse
Selam canımm rakibiz dimi senlee. Zor bi rakip geldi amaa
Bende bendeNe ararsan var cnm bende de. Kpss, dgs, çocuk gelişim
KardeşimTatlım şimdi spor ve kilo da mı rakipleşmiş oluyoruz nasıl oluyor bana Bi anlatır mısın? Şimdilik rakibine değil de kardeşine gibi
Ben daha relgim oruç moruç yok
Kız spordan başımı zor kaldırdım
Kız yok 200 200 gidiyo neyin rakibiSelam canımm rakibiz dimi senlee. Zor bi rakip geldi amaa
Tabiğkiii zıpzıplardayım
Ay senl etiketlememişim galiba kusura bakmapawlover canım 74.2 din bu hafta .. gelecek hafta 73.8 -400 Gr hedef koyayım ☺
Ay ne güzel spor yapmışsın ben daha 10 bin adım attım oruçlu olunca hiç halim kalmıyorKardeşimkilo verme yüzdelerimiz yarışıyor ben bu hafta 74.2 geldim bakalım sonra ki cuma kaç gelecem
Ben daha relgim oruç moruç yoko zmama spor
Kız spordan başımı zor kaldırdımamca geldim bak
Ben adımlara hiç bakmıyorum canım .. sıkılaşmak için p90x3 cardıo ve yoga yapıyorum arada zumba falan .. adım bi ara takmıştım ya günlük senin gibi 20 binlerde geziyordum da vazgeçtim o dan sıkıldımAy ne güzel spor yapmışsın ben daha 10 bin adım attım oruçlu olunca hiç halim kalmıyor
Canım boyun kaç seninBenim bu haftaki hedefim 70 olmak kızlar çok uçmayı düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?