Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende iftara yakın azıcık fitness hareketlerinden yapayım dedim 40 dk falan yaptım bayılacaktım nerdeyse

Tatlım şimdi spor ve kilo da mı rakipleşmiş oluyoruz nasıl oluyor bana Bi anlatır mısın? Şimdilik rakibine değil de kardeşine gibi
Kardeşim kilo verme yüzdelerimiz yarışıyor ben bu hafta 74.2 geldim bakalım sonra ki cuma kaç gelecem
Galiba hanmeli rakip olduğumuzu öğrenince spora başladı kız dur ben oruçluyum spor yaptığım yok
Ben daha relgim oruç moruç yok o zmama spor
Kızlar benim rakibimi gören var mı? Hatun kayboldu hanmeli kız gel iki lafın belini kıralım azıcık
Kız spordan başımı zor kaldırdım amca geldim bak

Ya şu nasılsa arasını biliyorum sonra yerim olayı bana hiç mantıklı gelmiyor...

Tadını bildiğim için zaten canım çekiyor hiç yemediğim bir şey olsa dönüp bakmam yani.. ama biliyorum can çekiyor nasıl yemeden durulur ki
Ne yedim derseniz fırında tavuklu pilav vardı.. üzümlü bademli pilav fazla kaçtı amma inşallah bütün gece süt olsun oğluma

Kardeşim kilo verme yüzdelerimiz yarışıyor ben bu hafta 74.2 geldim bakalım sonra ki cuma kaç gelecem

Ben daha relgim oruç moruç yok o zmama spor

Kız spordan başımı zor kaldırdım amca geldim bak
Ay ne güzel spor yapmışsın ben daha 10 bin adım attım oruçlu olunca hiç halim kalmıyor

Ay ne güzel spor yapmışsın ben daha 10 bin adım attım oruçlu olunca hiç halim kalmıyor
Ben adımlara hiç bakmıyorum canım .. sıkılaşmak için p90x3 cardıo ve yoga yapıyorum arada zumba falan .. adım bi ara takmıştım ya günlük senin gibi 20 binlerde geziyordum da vazgeçtim o dan sıkıldım böyle kan ter içinde kalana kadar cardıo yapmak daha çok hoşuma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…