- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #344.901
Oooo süper. Ramazan paylaşma ayıdır, paylaşalım mıTabiğkiii zıpzıplardayım
Yemeğimizi paylaşsak olmaz mıOooo süper. Ramazan paylaşma ayıdır, paylaşalım mı
O zamaaann yediğim patates kızartmasını senin menüye yazalımmmmYemeğimizi paylaşsak olmaz mı
Ben adımlara hiç bakmıyorum canım .. sıkılaşmak için p90x3 cardıo ve yoga yapıyorum arada zumba falan .. adım bi ara takmıştım ya günlük senin gibi 20 binlerde geziyordum da vazgeçtim o dan sıkıldımböyle kan ter içinde kalana kadar cardıo yapmak daha çok hoşuma gidiyor
Yok bence benim sarmaları sana geçirelimO zamaaann yediğim patates kızartmasını senin menüye yazalımmmm
Yok bence benim sarmaları sana geçirelim
Kız öyle de ben de boğaz çok ya.. benim yediklerim size 3 gün yeterhanmeli çok azimli gördüm seni bu hafta ne kadar vereceğini merak ediyorum. Sporlarına hayranım. Bu arada emzirdiğin için bizden fazla yesen bile gidecektir merak etme. Dedim ya emzirmenin kıymetini bilememişim. Ne güzel kolay gidiyordu. Ben de hep öyle gidecek sandım ama emzirmeyi bırakınca gümledim. Şu an +500 yakıyorsun emzirdiğin için. oh ne güzel. Oğluşuna da yarasın.
Canım ben gözden kaçırmış olabilirim pardon. Geçen hafta 77 yi hedeflemiştim biraz uçmuşum galiba, bu hafta 78 i görmeyi hedefliyorum minimumTempus bi sen kalmışsın yazmış mıydın hedef ben mi gözden kaçırdım acaba
1.60Canım boyun kaç senin
Ah keşke bende yapabilsemBen adımlara hiç bakmıyorum canım .. sıkılaşmak için p90x3 cardıo ve yoga yapıyorum arada zumba falan .. adım bi ara takmıştım ya günlük senin gibi 20 binlerde geziyordum da vazgeçtim o dan sıkıldımböyle kan ter içinde kalana kadar cardıo yapmak daha çok hoşuma gidiyor
Neden yapamıyorsun canımAh keşke bende yapabilsem
Bence de eğlenceli gibi. Bundan olsa Artık sen durmadan zıplarsınYaa çok eğlenceli gözüküyo
Evet fiyatı makul olsa direk alabilirdimBence de eğlenceli gibi. Bundan olsa Artık sen durmadan zıplarsın
21 günlük bir program indirmiştim onu yaptımSquatgirlden mi yaptın sende?
Evet ama biraz pahalı yaYaa çok eğlenceli gözüküyo
Bende bugün 21 günlük bir program indirdim. Onu yapacağım kardio ya ek olarak. Dediğine benzer muhtemelen bu da ama sonuç nasıl olur bilmiyorumBen bi program indirdim kızlar 30 gün fit adında ona başladım bugün. Daha önce kullanan var mı içinizde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?