Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hanmeli çok azimli gördüm seni bu hafta ne kadar vereceğini merak ediyorum. Sporlarına hayranım. Bu arada emzirdiğin için bizden fazla yesen bile gidecektir merak etme. Dedim ya emzirmenin kıymetini bilememişim. Ne güzel kolay gidiyordu. Ben de hep öyle gidecek sandım ama emzirmeyi bırakınca gümledim. Şu an +500 yakıyorsun emzirdiğin için. oh ne güzel. Oğluşuna da yarasın.

Kız öyle de ben de boğaz çok ya.. benim yediklerim size 3 gün yeter
Spor programına yeni başladım önceden YouTube da ne denk gelirse yapıp kendime bir program oturtmak istiyordum ama olmuyordu yani .. bu p90x3 beni kurtardı diyebilirim.. bazen bazı hareketler çok zorluyor özellikle yoga da ama cardıo baya canlı

Tempus bi sen kalmışsın yazmış mıydın hedef ben mi gözden kaçırdım acaba
Canım ben gözden kaçırmış olabilirim pardon. Geçen hafta 77 yi hedeflemiştim biraz uçmuşum galiba, bu hafta 78 i görmeyi hedefliyorum minimum

Ah keşke bende yapabilsem

Ben bi program indirdim kızlar 30 gün fit adında ona başladım bugün. Daha önce kullanan var mı içinizde?
Bende bugün 21 günlük bir program indirdim. Onu yapacağım kardio ya ek olarak. Dediğine benzer muhtemelen bu da ama sonuç nasıl olur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…