- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #345.021
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denicem cnmAy evde herhangi bir şeyin profesyoneli olmamalı bence. Kesinlikle eve iş getirme otur yemeğini ye diye çıkışmalısın![]()
Sonrasını düşünemiyorumKız ben kocam yemeğe tuzlu dese olay çıkarıp yarın sen tuzsuzunu yap o zaman diyorum. Sen aşçısın daha güzelini yap da yiyelim diye kıyamet kopar![]()
Niye kiiiğğğSonrasını düşünemiyorum![]()
Eşim ataerkil bi düşünceye sahip cnm.Niye kiiiğğğ
Hıı o zaman sen bana uymaEşim ataerkil bi düşünceye sahip cnm.
Seninle de çok mutluydum ama nerminle de öyle olurum sanırım maksat kilolar gitsin yarıştan önce
Gün içinde mümkün değil susuzluğa dayanamam hiçBakalım ben napıcam h bilmiyorum.. teravihten sonra spor yapayım diyorum ama emin değilim.. gün içinde de insanın hali kalmıyor değil mi![]()
İİftardan sonra olduğu kadar yaparız5.Takimmmm bugün günlerden Zipzippppp challengeeee
Haydi bakalım gün sonunda sonuçlar @birsevgi ye
**Oruçlu arkadaslarim kendinizi zorlayıp bayilmayin :))yarışmada benimde tuzum olsun derseniz 100 200 kâfidir![]()
Sıfırcı hoca gibisin ya itiraz edersin o da fazladan verdiğim puanları alırım varsa der oturur kalırsınhişş var mı spor puanina itiraz edecek olan![]()
tekrar hesaplatirsaniz daha düşük cikiyor ona göre
![]()
Her giden 7000 kalori 1 kilo verdirirHadi bunu da bilim adamları açıklasın
Yakilan kalori 2139 (uykuyu falan da program hesaplamış) alınan kalori 907 cuma günü giden kilo -100![]()
Yani ben 1 hafta boyunca böyle gidersem 1 kg gitmesi lazım bu acikla.bakalim daha dün ilk defa takip ettim kalorileri tüm hafta boyunca aksatmayacagim :)Her giden 7000 kalori 1 kilo verdirir![]()
Yok ya puan alma yokSıfırcı hoca gibisin ya itiraz edersin o da fazladan verdiğim puanları alırım varsa der oturur kalırsın
Hangi programla cnm saat mi?Yani ben 1 hafta boyunca böyle gidersem 1 kg gitmesi lazım bu acikla.bakalim daha dün ilk defa takip ettim kalorileri tüm hafta boyunca aksatmayacagim :)
Evet kuzum dün biraz oruç beni zorladı. Çok susuz mu kaldım bilemiyorum. Elim ayağım boşaldı gözüm karardı, bayılacak gibi oldum. Her gece en azından leslie yaparım diyordum hiç halim yoktu yapamadım maalesef. Bu akşam artık ekstra bişeyler yaparım...:))) Kacamaklilar kervanına sende katıldın kuzum.Dün sozlesmisiz gibi herkes kaçamak yapmış ama sporunu da yapmış sende o eksik
spor olmadığı için sana cezam 50 puan
![]()
Evet canım hali kalmıyor insanın bayılacak gibi oluyorum gözüm kararıyor başım dönüyor üstüne 1 hafta oldu hala lavaboya çıkamadım onun şişkinliği ve gerilimi var. Bu belirtilerle evli olsam kesin hamileyim derimBakalım ben napıcam h bilmiyorum.. teravihten sonra spor yapayım diyorum ama emin değilim.. gün içinde de insanın hali kalmıyor değil mi![]()
Normalde hiç olmadı Yeşil çayla ilgili böyle sorunlarım ama bilemiyorum kiYeşil çay hem uykusuzluk yapıyor hem bende de bazen öyle mide bulantısı el titremesi yapar tansiyonumu düşürür. Belki sana da yaramıyordur.
Fat secret kalori takibi yapıyorum bu hafta bakalımHangi programla cnm saat mi?
Tamam kuzum dikkat etEvet kuzum dün biraz oruç beni zorladı. Çok susuz mu kaldım bilemiyorum. Elim ayağım boşaldı gözüm karardı, bayılacak gibi oldum. Her gece en azından leslie yaparım diyordum hiç halim yoktu yapamadım maalesef. Bu akşam artık ekstra bişeyler yaparım...
Geçmiş olsun canım. Böyle şikayetler ancak dinlenme ile geçer. Bedenini dinle zaten aşırı zorluyorsun bazen onu, o da bu şekilde isyan ediyo.Teşekkürler canım. Öldürmeyen ama süründüren cinsten şikayetlerim var işte. Bugün mutfak dolaplarını silecektim koltukta boylu boyunca uzanıyorum![]()
Var var dünkü sporum var ama paylaşımları tam ne zaman yapcaz ayak uyduramadım. Şimdi dünküleri paylaşcam mesela sahurla birlikteK KuruPapatya sende 2 gündür spor yok mu kuzumaman Ramazan da olsa iftardan sonra yapmayı ihmal etme sen zaten o saatlerde spor yapiyordun rehavete kapılma canım
![]()
İftardan sonra yatana kadar bir aralıkta sahur +iftar diye paylasabilirsin canımVar var dünkü sporum var ama paylaşımları tam ne zaman yapcaz ayak uyduramadım. Şimdi dünküleri paylaşcam mesela sahurla birlikte![]()