Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Davetler falan olmayacağı için normalden daha iyi bir ramazan olacak tatlılar çeşit çeşit yemekler olmayacak o konuda biraz daha kolaylaşıyor işimiz ama kiloya nasıl yansir bilmem. Ben normalde ramazan da kilo almam da vermem de ama bu ramazan daha dikkat ediyorum vermem lazim kesin vermem lazim bakalım bu hafta göreceğiz

Ya sırf Ramazan diye, oruç tutuyoruz aman acikiriz aman susariz diye dusunmesek, sahurda abartmasak, iftarda da karnımız doyduğu halde gözümüzün ac kalacağı kadar yemek yapmasak halledeceğiz bence

Ya sırf Ramazan diye, oruç tutuyoruz aman acikiriz aman susariz diye dusunmesek, sahurda abartmasak, iftarda da karnımız doyduğu halde gözümüzün ac kalacağı kadar yemek yapmasak halledeceğiz bence
Aynen ya ben sahuru sırf kahvaltıyı özlediğim için yapıyorum

Bu hafta hangi gün tartılacağız ya ona göre sahur yapmayacağım
Valla bana göre Perşembe iftar öncesi bir tartilalim bildirim yapalım.. cuma tekrar iftar öncesi bildirirm yapalım olmaz mı cuma sonra herkes aksam giremiyor son dakika paylaşılıyoruz panik oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…