- 23 Mart 2016
- 30.886
- 92.026
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #345.201
Açık goooonuuşşş anlamiyokKız hepte kaçamak yapmayanlar üstüne alınıyo
Sen kaptan oldun ya hep kötü yardımcılık bana kaldıAçık goooonuuşşş anlamiyok
C Cagrihilal1 gecen günMehfam kızartma yediiiiii ne kizarrtmasi olduğunu söylememe gerek yok herhalde
Davetler falan olmayacağı için normalden daha iyi bir ramazan olacak tatlılar çeşit çeşit yemekler olmayacak o konuda biraz daha kolaylaşıyor işimiz ama kiloya nasıl yansir bilmem. Ben normalde ramazan da kilo almam da vermem de ama bu ramazan daha dikkat ediyorum vermem lazim kesin vermem lazim bakalım bu hafta göreceğizYavruşlar yeni bir düzene geçtik. İstersek hiç kaçamak yapmayalım. Sırf şu uyku düzeni değiştiği için bile belli bir süre ödem yapacak vücut.
Ama sonra bu düzene alışacak ve normalde 1 gidiyorsa 3 birden gidecek. Beklediğimiz süreye değecek yani. Sabırmümkün olduğunca az kaçamak
Aaaa ne kızartması acaba çok merak ettim.Açık goooonuuşşş anlamiyok
C Cagrihilal1 gecen günMehfam kızartma yediiiiii ne kizarrtmasi olduğunu söylememe gerek yok herhalde
He kız valla bende ne kadan ılımlı oldumSen kaptan oldun ya hep kötü yardımcılık bana kaldı
Ya sırf Ramazan diye, oruç tutuyoruz aman acikiriz aman susariz diye dusunmesek, sahurda abartmasak, iftarda da karnımız doyduğu halde gözümüzün ac kalacağı kadar yemek yapmasak halledeceğiz benceDavetler falan olmayacağı için normalden daha iyi bir ramazan olacak tatlılar çeşit çeşit yemekler olmayacak o konuda biraz daha kolaylaşıyor işimiz ama kiloya nasıl yansir bilmem. Ben normalde ramazan da kilo almam da vermem de ama bu ramazan daha dikkat ediyorum vermem lazim kesin vermem lazim bakalım bu hafta göreceğiz
Hahaahah valla miAaaa ne kızartması acaba çok merak ettim.gördüm gördüm hilal duymasın demiş etiketlemiş beni
Cezaları bile kaldırdınHe kız valla bende ne kadan ılımlı oldumhahajaj
Bu hafta hangi gün tartılacağız ya ona göre sahur yapmayacağımGeçersin ramazana adapte oluyodur belki vücut ben de şiş hissediyorum iki gündür
eeyy gidi emniss eyyyyyyCezaları bile kaldırdın
Kız saçmalama işkence etme kendine sahur yapta 2 gibi falan yap istersenBu hafta hangi gün tartılacağız ya ona göre sahur yapmayacağım
Aynen ya ben sahuru sırf kahvaltıyı özlediğim için yapıyorumYa sırf Ramazan diye, oruç tutuyoruz aman acikiriz aman susariz diye dusunmesek, sahurda abartmasak, iftarda da karnımız doyduğu halde gözümüzün ac kalacağı kadar yemek yapmasak halledeceğiz bence
Valla bana göre Perşembe iftar öncesi bir tartilalim bildirim yapalım.. cuma tekrar iftar öncesi bildirirm yapalım olmaz mı cuma sonra herkes aksam giremiyor son dakika paylaşılıyoruz panik oluyorumBu hafta hangi gün tartılacağız ya ona göre sahur yapmayacağım
Eksi gelmezse su bile içmeyeceğim 75 olup tatlı yemem lazımKız saçmalama işkence etme kendine sahur yapta 2 gibi falan yap istersen
Aynen canım bence deValla bana göre Perşembe iftar öncesi bir tartilalim bildirim yapalım.. cuma tekrar iftar öncesi bildirirm yapalım olmaz mı cuma sonra herkes aksam giremiyor son dakika paylaşılıyoruz panik oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?