- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #345.241
Teselli ödülü de merdane27 Nisan Zıpzıp Sonuçlarıı
Bu kadar zamandır yarışlara katılan bendeniz ilk defa 1. liği yakalayarak ufak bir şok geçiriyorum;
1.birsevgi 5000 zıpzıp sevinç gözyaşları bunlar )
Ex rakibimdennisgo ise 4000 zıpzıp ile 2.liği yakalıyor
Vee yes fit kızlarındanpawlover 3600 zıpzıp ile 3. lüğe ev sahipliği yapıyor
katılımlarından dolayı müessesemizden teselli ödülü kazananlar :
Cherry Mom 2200 zıpzıp
C Cagrihilal1 2000 zıpzıp
hanmeli 1000 zıpzıp
balpamuk 1000 zıpzıp
TebrikleeeeeerrrrrrrrBacaklarımı hissetmiyorum yarının boş olması çok isabet oldu
Yarın boş mu walk yok muBacaklarımı hissetmiyorum yarının boş olması çok isabet oldu
Valla yaaa yarışmaya katılmayacağım artıkTeselli ödülü de merdanekafamıza kafamıza indirmiş
Hahahahaha sonraki yarış için teselli kiziimm hahahaTeselli ödülü de merdanekafamıza kafamıza indirmiş
Çarşambaya kadar boş guncel liste bknz: sayfa 1Yarın boş mu walk yok mu
Ya boş diye kalmış aklimdaYarın boş mu walk yok mu
Aa güncelledin miiÇarşambaya kadar boş guncel liste bknz: sayfa 1
Bidahakine dondurma vercem tamamValla yaaa yarışmaya katılmayacağım artıkhic olmazsa merdane yemem
Diyette dönüşüm diye bir şey var kabul edin sizde
Sağol canimm sonunda tutturdummmTebrikleeeeeerrrrrrrr
Ben Bi 50 tane yaptım canım ama aşağıdaki komşudan şikayet geldi cadaloz karı sinir etti beni bende yürüdüm kuzum
Bacaklarımı hissetmiyorum yarının boş olması çok isabet oldu
Alışık olmayınca zorlar beni de 8 bin zorlamıştı çok uyuyamamıştım ağrıdanYa siz şakasınız gerçekten.
Yemin ediyorum bacaklarımdaki kaslar koptu falan zannettim 1000 zıp zıp a. Ne eğilebiliyorum ne doğrulabiliyorum. Siz şu an evde ördek yürüyüşü yapıyorsunuz ya da emekliyorsunuz muhtemelen
Hayır her şeyi geçtim şimdi yattım. Popomu sağdan sola döndürürken popom bacaklarım felaket acıyor. Nasıl uyuyorsunuz bi bana da deyin hele??
Rekabet olunca cirkinlesiyorum benRakipcim ben de dönüşümcüyüm. E madem dönüşümleri biliyorsun da dün niye bana 1 dilim kek yedim diye kaçamaklı olmuş dedinMeğer ikimizde dönüşümcüymüşüz işte
8 bin diyor hala yaa ağlayacağım ahahahahahAlışık olmayınca zorlar beni de 8 bin zorlamıştı çok uyuyamamıştım ağrıdan
Ama ben her gün zıplıyorum hemen hemen8 bin diyor hala yaa ağlayacağım ahahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?