- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #345.161
Bu tatlıyı 2018.de burada öğrenmistim çok sevmiştim.yine yapayım hatırlattın
Ayy gerçek mi o sayılarBenlm ni arkadaşta öyle canım.. en son magnezyum sülfat işe yaradı onda.. ama ne hikmetse ne zaman kaçamak yapıp çok yerde çok mıçıysen de ye ye ooooh
Ney dedinnnnn 92 mikız bir tane mi emin mıısn bir porsiyon olmasın o
Ah canım aynı şey bana de geçerli olsun kızlarrryiyom ben yiyom neden doymuyom.. Allah'ın relgim bitsede oruç tutsam ya
Evet meyveyle pek aram yok ama daha dikkat etmem lazım yediklerimeCanim sanıyorum 2.gundur menülerinde sarma var hemde 20 tane flannpirinç insanı kabız yapar zaten uzak durman lazim meyve göremedim bol bol lifli.seyler ye
Kız dur zaten lavaboya çıkamıyorum oruç öldürdü beni ceza tuz biber olur vallaCeza isteriz
Dogru onu hiç düşünemiyorum zatenAynen aynen
Çalışmaya çalışınca daha da çıldırıyor insan
Ben sporumu bitirmenin verdiği haklı gurur ile şuan ellerim titreyerek yazıyorum sizeplank beni öldürdü hemmen duşş ve çayy
Yoooooo bitti artık pazartesi itibariyle dengeleriz bizBu hafta çok kaçamaklı gidiyoruz sanki
12 gibiZıp zıp sonucu ne zaman açıklanacak?
İnşallah öyle olur korktum biYoooooo bitti artık pazartesi itibariyle dengeleriz biz
AA ben çok rahatım.İnşallah öyle olur korktum bi
Bana mı öyle geldi bilmiyorum ama herkes iki gündür kaçamak yapıyo sankimAA ben çok rahatım.
Bunlar arada motivasyonu arttirir diye düşünüyorumama tabi kaçamak yapanlar esktra spor yapmazsa gumleriz yada bundan sonra menüler 100 200 kalori azalmali denge açısından
Umarım karşılığını görürürüz ziira ben şuan kendimi şiş hissediyorumGeçen sene reformer pilatese giderken çok iyi yapardım. 1’er dk 3 set her gün mutlaka yapardım. Plank yaparken şıpır şıpır terliyordum ben de
Bence de.bende tırsıyorum yerken kesinlkle iyi oluyor takipBana mı öyle geldi bilmiyorum ama herkes iki gündür kaçamak yapıyo sankimneyse yarın tartıda ak kara gözükür korkun benden
Ben de sana özendim fit365 i indirdim yine menüde kaloriyi aşınca gözüne gözüne batıyo insanın otomatik dikkat ediyo bakalım nasıl olacakhaftada 400 gram vermeyi uygun gördü bana yoksa gerekenden az yiyormuşum
Bugün hiç kaçak göçek yoktu bende halbukiBana mı öyle geldi bilmiyorum ama herkes iki gündür kaçamak yapıyo sankimneyse yarın tartıda ak kara gözükür korkun benden
Ben de sana özendim fit365 i indirdim yine menüde kaloriyi aşınca gözüne gözüne batıyo insanın otomatik dikkat ediyo bakalım nasıl olacakhaftada 400 gram vermeyi uygun gördü bana yoksa gerekenden az yiyormuşum
Genel bahsettim sen korkma bendenBugün hiç kaçak göçek yoktu bende halbuki
He tmm öyleyse ağlarım ben ahahahhaGenel bahsettim sen korkma benden
Bu hafta şöyle bi birinci olsak keşkemHe tmm öyleyse ağlarım ben ahahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?