Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy gerçek mi o sayılar bende altı üstü ne kadar ki diyip götürdüm valla onları. Ayy ne tehlikeli şu yemekler ya sanırım sadece suyla beslenicez ki kilo verelim

Ben sporumu bitirmenin verdiği haklı gurur ile şuan ellerim titreyerek yazıyorum size plank beni öldürdü hemmen duşş ve çayy

Geçen sene reformer pilatese giderken çok iyi yapardım. 1’er dk 3 set her gün mutlaka yapardım. Plank yaparken şıpır şıpır terliyordum ben de

AA ben çok rahatım.
Bunlar arada motivasyonu arttirir diye düşünüyorum ama tabi kaçamak yapanlar esktra spor yapmazsa gumleriz yada bundan sonra menüler 100 200 kalori azalmali denge açısından
Bana mı öyle geldi bilmiyorum ama herkes iki gündür kaçamak yapıyo sankim neyse yarın tartıda ak kara gözükür korkun benden
Ben de sana özendim fit365 i indirdim yine menüde kaloriyi aşınca gözüne gözüne batıyo insanın otomatik dikkat ediyo bakalım nasıl olacak haftada 400 gram vermeyi uygun gördü bana yoksa gerekenden az yiyormuşum

Geçen sene reformer pilatese giderken çok iyi yapardım. 1’er dk 3 set her gün mutlaka yapardım. Plank yaparken şıpır şıpır terliyordum ben de
Umarım karşılığını görürürüz ziira ben şuan kendimi şiş hissediyorum

Bence de.bende tırsıyorum yerken kesinlkle iyi oluyor takip

Bugün hiç kaçak göçek yoktu bende halbuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…