- 23 Mart 2016
- 30.878
- 92.014
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #345.181
Ağzından balllll damliyorrrrr kuşummm.Bu hafta şöyle bi birinci olsak keşkem
Bu aralar pek tadın yok sanki. Hemencecik geçer inşallah canını sıkan şeylerYeni serbestleştim ama uykum geldi. Bazen çoook uzaklara gitmek istiyorum
İnşallahBu hafta şöyle bi birinci olsak keşkem
Vallaha ben daha eksiye geçmedim malesefAA ben çok rahatım.
Bunlar arada motivasyonu arttirir diye düşünüyorumama tabi kaçamak yapanlar ekstra spor yapmazsa gumleriz yada bundan sonra menüler 100 200 kalori azalmali denge açısından
Gel tatlım gell sevgi kelebeği oluyorduk bizde şimdi boşver sen eviYeni serbestleştim ama uykum geldi. Bazen çoook uzaklara gitmek istiyorum
İnşallah cnm inşallah. Bu aralar zoraki yaşıyor gibiyim.Bu aralar pek tadın yok sanki. Hemencecik geçer inşallah canını sıkan şeyler
Geçersin ramazana adapte oluyodur belki vücut ben de şiş hissediyorum iki gündürVallaha ben daha eksiye geçmedim malesef
Önce kendini mutlu et, saçını yap, maske yap, kitap oku sana ne iyi geliyosa önce oİnşallah cnm inşallah. Bu aralar zoraki yaşıyor gibiyim.
Kendimden şüphe ettim ya kaçamak yapmışmıyim benBana mı öyle geldi bilmiyorum ama herkes iki gündür kaçamak yapıyo sankimneyse yarın tartıda ak kara gözükür korkun benden
Ben de sana özendim fit365 i indirdim yine menüde kaloriyi aşınca gözüne gözüne batıyo insanın otomatik dikkat ediyo bakalım nasıl olacakhaftada 400 gram vermeyi uygun gördü bana yoksa gerekenden az yiyormuşum
Owwww güzeeell inşallah canım ramazana denk gelmeseydi yüksek ihtimal öyleydi emin ol, ama şuan bilemiyorum iftara doğru hafif hissediyorum kendimi ama iftar sonrası bi bakıyorum aynı
Kız hepte kaçamak yapmayanlar üstüne alınıyoKendimden şüphe ettim ya kaçamak yapmışmıyim bensanki ne yediğini bilmiyormuş gibi donup menüme baktım ya
Neyim var senin ya anlatmak istersen dinleriz belki bisey yapamayız ama sen rahatlarsinYeni serbestleştim ama uykum geldi. Bazen çoook uzaklara gitmek istiyorum
Canim.cok normal iftar sonrası öyle olman dert etmeOwwww güzeeell inşallah canım ramazana denk gelmeseydi yüksek ihtimal öyleydi emin ol, ama şuan bilemiyorum iftara doğru hafif hissediyorum kendimi ama iftar sonrası bi bakıyorum aynı
Ödüm koptu bi an ne yedim ki diye. Zaten eksi falan hak getireKız hepte kaçamak yapmayanlar üstüne alınıyo
İnşallah cumayı iple çekiyorumCanim.cok normal iftar sonrası öyle olman dert etme
Sen kaçamak yapınca zaten dönüşümlerle hallediyosun niye korktun kiÖdüm koptu bi an ne yedim ki diye. Zaten eksi falan hak getire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?