- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #345.321
Sahurdan sonra zaten 15 saatten fazla aç olacaksın daha iyi eritme mi olur canım . Menülerin de gayet güzel hiç bir sıkıntı yok yediklerinde aşırı bişey yemiyosun yaniİftardan sonra eritme şansı oluyor da sahurdan sonra zor ☹
Menülerim nasıl acaba? Değerlendirme yapar mısınız Bi kızlar?
Tm cnm sevindimTatlım menülerinde hiç.sikinti yok sadece kızartma sıkıntıydi o da tek seferlik bir durum gayet güzel
Sağol cnmSahurdan sonra zaten 15 saatten fazla aç olacaksın daha iyi eritme mi olur canım . Menülerin de gayet güzel hiç bir sıkıntı yok yediklerinde aşırı bişey yemiyosun yani
Ay çok mutlu oldum. Geçen haftada aynısı oldu bana geçen hafta cuma günü bu haftada d. Günü bana fazlasıyla artı olarak döndü. Toparlamaya çalıştım.. Birdaha en dikkat etmem gereken gün perşembe değil cuma cumartesi olacak.671.etap/5.takim karnesi
Takım 1.si % 0,88 ilemelita09
Takım sonuncusu -%0,30 ile @nrmyn
Yükselen yıldızlar
Mehfam yüzdesi 0,38 den 0,57 ye yükselmiştir
Yüzdesi %0,30 üstü olanlar
melita09
@kardelelen321
pawlover
Calypso95
Mehfam
Dikkat etmesi gerekenler
Cherry Mom
C Cagrihilal1
@nrmyn
@birsevgi
balpamuk
@KuruPapatya
Bildirimsizler
@Umutumut82
**Kizlar her hafta etap sonrasi şoyle bir karne hazirlayalim diyorum bilmiyorum ne dersiniz ? Haftanın özeti gibi olur dedim
Dikkat etmesi gerekenler yüzdesi %0,30alti kalan veya sabit gelenleri kapsıyor
Geliştirme önerisi olan varsa acigim :)
Tatlım menülerinde hiç.sikinti yok sadece kızartma sıkıntıydi o da tek seferlik bir durum gayet güzel
Tm, teşekkür ederim. Evet kalori hesabı tutuyorum. En fazla yesem 1000 falan oluyor. Ama genelde 700lerde kalıyor.Mehfam Reyyancım menülerin o kadar az ki acıkman çok normal. Kalori hesabı tutuyor musun? Mesela kahvaltıda 1 kk lor yazmışsın. Diyetisyenim bana 1 kk beyaz peynir yerine 4 yemek kaşığı lor veriyordu. Patates kızartması gibi kan şekerini aniden yükseltip insülini dalgalandıracak yiyecekler yerine 1 tabak dolusu sebze yemeği doya doya yiyebilirsin. Yanında çorba içip, yoğurt-salata yiyebilirsin. Bu kadar az kalori bence bünyeni kıtlığa sokup sonradan atak yaşamana sebep olabilir. Lifli yiyeceklerden (sebze, meyve, yoğurt, salata, baklagil, et-yumurta...vs gibi) daha fazla yiyebilirsin.
700 o kadar az ki . Yetişkin birisi en az 1200 kalori almalıTm, teşekkür ederim. Evet kalori hesabı tutuyorum. En fazla yesem 1000 falan oluyor. Ama genelde 700lerde kalıyor.
Sabah market öğlen temizlik şimdide çocukla park gelincede yemek yapmaya baslarimHuhuuu
Ben de bugün leyla gibiyim 5te yattım 9 buçukta kalktım proje teslim etcem ev temizlencek yemek yapılacakSabah market öğlen temizlik şimdide çocukla park gelincede yemek yapmaya baslarim
Ben de bugün leyla gibiyim 5te yattım 9 buçukta kalktım proje teslim etcem ev temizlencek yemek yapılacakGel köşede ağlayalım
kolay gelsin bize
Bende ya iftarda kontrol ediyorum kendimi ama sahur çok tatlı geliyorGece herkes benim gibi iştahlı mı oluyor kızlar. Resmen sahurlarda benim iştahım Bi artıyor
Kendimi durduruyorum daha fazla kaçırmamak için.
Kolay gelsin cnmBen de bugün leyla gibiyim 5te yattım 9 buçukta kalktım proje teslim etcem ev temizlencek yemek yapılacakGel köşede ağlayalım
Valla benim de öyle. Napcaz bilmemBende ya iftarda kontrol ediyorum kendimi ama sahur çok tatlı geliyor
AboooTm, teşekkür ederim. Evet kalori hesabı tutuyorum. En fazla yesem 1000 falan oluyor. Ama genelde 700lerde kalıyor.
Oooo süper maşallah sanaKolay gelsin sizepawlover Cherry Mom
Ben de mutfak dolaplarını sildim mutfağı süpürdüm yemek birazdan yaparım artık
Ben biraz fazla yiyince attı görüyorum ama. Onu anlamadım. Az kaçırsam direk kilo alırım700 o kadar az ki . Yetişkin birisi en az 1200 kalori almalı
Benim vücut tuhaf demekki. Fazla yesem hemen kilo almaya başlarım,Aboooben yalandan biseyler yesem yarı aç 1500 oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?