Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İftardan sonra eritme şansı oluyor da sahurdan sonra zor ☹
Menülerim nasıl acaba? Değerlendirme yapar mısınız Bi kızlar?
Sahurdan sonra zaten 15 saatten fazla aç olacaksın daha iyi eritme mi olur canım . Menülerin de gayet güzel hiç bir sıkıntı yok yediklerinde aşırı bişey yemiyosun yani

Ay çok mutlu oldum. Geçen haftada aynısı oldu bana geçen hafta cuma günü bu haftada d. Günü bana fazlasıyla artı olarak döndü. Toparlamaya çalıştım.. Birdaha en dikkat etmem gereken gün perşembe değil cuma cumartesi olacak.

Tatlım menülerinde hiç.sikinti yok sadece kızartma sıkıntıydi o da tek seferlik bir durum gayet güzel

Mehfam Reyyancım menülerin o kadar az ki acıkman çok normal. Kalori hesabı tutuyor musun? Mesela kahvaltıda 1 kk lor yazmışsın. Diyetisyenim bana 1 kk beyaz peynir yerine 4 yemek kaşığı lor veriyordu. Patates kızartması gibi kan şekerini aniden yükseltip insülini dalgalandıracak yiyecekler yerine 1 tabak dolusu sebze yemeği doya doya yiyebilirsin. Yanında çorba içip, yoğurt-salata yiyebilirsin. Bu kadar az kalori bence bünyeni kıtlığa sokup sonradan atak yaşamana sebep olabilir. Lifli yiyeceklerden (sebze, meyve, yoğurt, salata, baklagil, et-yumurta...vs gibi) daha fazla yiyebilirsin.

Tm, teşekkür ederim. Evet kalori hesabı tutuyorum. En fazla yesem 1000 falan oluyor. Ama genelde 700lerde kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…