- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #345.361
Banlanacak mesajda yok hep takıma yazmış bilemedimAaaa @Tempus niye banlandi
Yanlışlık olmuş galiba talebi varmış gibi birazdan açılır diye umuyorumBanlanacak mesajda yok hep takıma yazmış bilemedim
Şu an açım ama -1 kg bende . Niye böyle anlamadım dün de böyleydi gündüz.Susuzluktan olabilir akşamları da çok içiyorum aslında ama . Cuma günü eksi gelmek için yırtındım -200 ancak çıktı şu an kafasına göre birden düştü kilomGörmüşüm 100 gramcık
HarikaaŞu an açım ama -1 kg bende . Niye böyle anlamadım dün de böyleydi gündüz.Susuzluktan olabilir akşamları da çok içiyorum aslında ama . Cuma günü eksi gelmek için yırtındım -200 ancak çıktı şu an kafasına göre birden düştü kilom
Rakibim beni şimdiden eziyooorrrŞu an açım ama -1 kg bende . Niye böyle anlamadım dün de böyleydi gündüz.Susuzluktan olabilir akşamları da çok içiyorum aslında ama . Cuma günü eksi gelmek için yırtındım -200 ancak çıktı şu an kafasına göre birden düştü kilom
Tebrik ederim olsunGörmüşüm 100 gramcık
Aleyküm selam canım neden öyle kendini bırakmış gül gönderdinSelam kızlar
Amanın nerden çıktı ki o 400 acabasıTebrik ederim olsun
Ben +400ama sabah oldugu gibi tartildim yani wc cikmadan ve ödemi atmadan yine de can sıkıcı koşturmaca başladı bende
Degisiklik olsun ne dedimAleyküm selam canım neden öyle kendini bırakmış gül gönderdinal sana
Benim hep öyle ya cumada öyle oluyor spor faln yapınca gidiyor saçma sapan birşeyAmanın nerden çıktı ki o 400 acabası
Temizlik market faln mi vardı sende de ? Bende çok yoruldum bugün ilk kez oturuyorumDegisiklik olsun ne dedim ☺yoruldum belki ondan
Gidiyosa sıkıntı yok kalıcı olmasın daBenim hep öyle ya cumada öyle oluyor spor faln yapınca gidiyor saçma sapan birşey
Oruçta aramadığım tek şey tabi ki oDiycem iskence gibi olcak
Temizlik vardı,market yarınTemizlik market faln mi vardı sende de ? Bende çok yoruldum bugün ilk kez oturuyorum
Bugün halletseydin keşke marketi insanın canı çıkıyorTemizlik vardı,market yarın
Bide orucada yarın basliycam ya gidebilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?