- 30 Mart 2020
- 409
- 1.334
- 28
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #345.281
Doğum günün kutlu olsun bu aradaCeylansnn biberiye çayı tüketebilirsin canım o belki faydası dokunur sana. Ben hergün bir tutam biberiye+biraz yeşil çay+ bir dilim limon+1 çubuk tarçın koyup kendi bitki çayımı yapıyorum hazımsızlık, sindirim falan iyi geliyor deneyebilirsin. Ama mide rahatsızlığın var mı bilmiyorum da ülser gibi mide rahatsızlıklarından biri varsa biberiye tüketme yoksa deneyebilirsin
Doğum günün kutlu olsunCeylansnn bugün benim de doğum günüm.
Doğum günün kutlu olsun canım. Nice sağlıklı mutlu fit yaşlar dilerim
Teşekkür ederim canımDoğum günün kutlu olsunnice musmutlu huzur dolu yaşlara
Çok teşekkür ederim kuzumCeylansnn kardelelen321 sevdikleriniz ile birlikte nice mussmutlu yillariniz olsunn, saglikli huzurlu ve bereketli olsun insallah..
Oooo rakibim zıp zıp birincisi olmuş. Korkmaya başladım27 Nisan Zıpzıp Sonuçlarıı
Bu kadar zamandır yarışlara katılan bendeniz ilk defa 1. liği yakalayarak ufak bir şok geçiriyorum;
1.birsevgi 5000 zıpzıp sevinç gözyaşları bunlar )
Ex rakibim @dennisgo ise 4000 zıpzıp ile 2.liği yakalıyor
Vee yes fit kızlarındanpawlover 3600 zıpzıp ile 3. lüğe ev sahipliği yapıyor
katılımlarından dolayı müessesemizden teselli ödülü kazananlar :
Cherry Mom 2200 zıpzıp
@Cagrihilal1 2000 zıpzıp
@hanmeli 1000 zıpzıp
balpamuk 1000 zıpzıp
Yaaa severim senii
Ne kızartması aceppppAçık goooonuuşşş anlamiyok
@Cagrihilal1 gecen günMehfam kızartma yediiiiii ne kizarrtmasi olduğunu söylememe gerek yok herhalde
Teşekkür ederim cnm. Böyle demen bile rahatlattıNeyim var senin ya anlatmak istersen dinleriz belki bisey yapamayız ama sen rahatlarsin
Dediğin şeyler en sevdiklerim aslındaÖnce kendini mutlu et, saçını yap, maske yap, kitap oku sana ne iyi geliyosa önce o
Napıyon bu saatteeeDediğin şeyler en sevdiklerim aslında
Sahur hazırlıcam şimdiNapıyon bu saatteee
Ya kızlar benim doğum günüm inşallah pasta kek yollayan olmaz herkesi uyardım ama bana bol yeşillik yollayın dedim bakalım sabah görücem artık
Oooo rakibim zıp zıp birincisi olmuş. Korkmaya başladım
Sağol canımm inşallahYavrulaaarr doğum gününüz kutlu olsunnistediğiniz kiloya ulaştığınız bir yıl olsun insallaaahh
kardelelen321 bir daha da 1. Olamam sanırım bugün galeyana geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?