- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #345.401
Bendede var kaktus ama nazar degdi sanirim teker teker kaybediyorumBenim öyle yok kuzum. Olmuyordu evimde, güneş görmüyor fazla. Bahçede var biraz işte . Ama evime yenice kaktüsler aldım. Kaktüs çok severim küçüklüğümden beri, hastasıyım
Kaktüs kötü enerjiyi mi stresi mi ne alır derler doğru muBenim öyle yok kuzum. Olmuyordu evimde, güneş görmüyor fazla. Bahçede var biraz işte . Ama evime yenice kaktüsler aldım. Kaktüs çok severim küçüklüğümden beri, hastasıyım
Benim de hep olmadı şimdiye kadar. Ama tam pencere önünde yer ayarladım bu sefer. İnşallah bu defa olur yoksa çok üzülürümBendede var kaktus ama nazar degdi sanirim teker teker kaybediyorum
Evet negatif enerjiyi ve radyasyonu azaltır diye biliyorum bendeKaktüs kötü enerjiyi mi stresi mi ne alır derler doğru muiş yerinde arksdslarda sinirlenmiym diye bana alırlardı
He PC nin yanina koydurmuslardi doğru artık.ne kadar şirretlik yapıyorsamEvet negatif enerjiyi ve radyasyonu azaltır diye biliyorum bende
Kız bu saatte gülü çiçeği ne yapalım doyacak biseyler atin. Dört gözle cumayı bekliyorum kesin 75 olmam lazım olup tatlı yemem lazım hiç aklimdan çıkmıyorBunlar da benden hepinize balkon güzellerim
Kız bir durun daha zayıflayacağız zımba gibi taş gibi olacağız.Esracim yas aldikca daha az isle daha cok yoruluyorsun biliyormusun,vede daha cok zanan harciyorsun.zamani verimli gecirmek lazim degerini bil
Benim aklımda hepKız bu saatte gülü çiçeği ne yapalım doyacak biseyler atin. Dört gözle cumayı bekliyorum kesin 75 olmam lazım olup tatlı yemem lazım hiç aklimdan çıkmıyor
Aaaa nasıl kötü örnek ya. Benim canım hepBenim aklımda hepda onun hayaliyle yaşıyorum bu ara Bide canım yağlı yağlı şeyler istiyo lar, lar, ler, lar hiç sebze istemiyo
O yüzden sen zayıflayacaksın ben mezun olabilemicemAaaa nasıl kötü örnek ya. Benim canım hepbunları istiyor. şeyler hiç sevmem. asla yemem
Kız susunnnnnAaaa nasıl kötü örnek ya. Benim canım hepbunları istiyor. şeyler hiç sevmem. asla yemem
Sicak gunes seviyor suya gelwmiyor fazlaBenim de hep olmadı şimdiye kadar. Ama tam pencere önünde yer ayarladım bu sefer. İnşallah bu defa olur yoksa çok üzülürüm ☹
O oructan olur genelde iftarda sonüyo yiyemiyosunBenim aklımda hepda onun hayaliyle yaşıyorum bu ara Bide canım yağlı yağlı şeyler istiyo lar, lar, ler, lar hiç sebze istemiyo
Çünkü iftarda onlar yok bak onlar olsa nasıl yiyorum çatlayana kadarO oructan olur genelde iftarda sonüyo yiyemiyosun
Mapus hayatı bittiSelaaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?