Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim öyle yok kuzum. Olmuyordu evimde, güneş görmüyor fazla. Bahçede var biraz işte . Ama evime yenice kaktüsler aldım. Kaktüs çok severim küçüklüğümden beri, hastasıyım
Bendede var kaktus ama nazar degdi sanirim teker teker kaybediyorum

Benim öyle yok kuzum. Olmuyordu evimde, güneş görmüyor fazla. Bahçede var biraz işte . Ama evime yenice kaktüsler aldım. Kaktüs çok severim küçüklüğümden beri, hastasıyım
Kaktüs kötü enerjiyi mi stresi mi ne alır derler doğru mu iş yerinde arksdslarda sinirlenmiym diye bana alırlardı

Bendede var kaktus ama nazar degdi sanirim teker teker kaybediyorum
Benim de hep olmadı şimdiye kadar. Ama tam pencere önünde yer ayarladım bu sefer. İnşallah bu defa olur yoksa çok üzülürüm

Kaktüs kötü enerjiyi mi stresi mi ne alır derler doğru mu iş yerinde arksdslarda sinirlenmiym diye bana alırlardı
Evet negatif enerjiyi ve radyasyonu azaltır diye biliyorum bende

Bunlar da benden hepinize balkon güzellerim
Kız bu saatte gülü çiçeği ne yapalım doyacak biseyler atin. Dört gözle cumayı bekliyorum kesin 75 olmam lazım olup tatlı yemem lazım hiç aklimdan çıkmıyor

Esracim yas aldikca daha az isle daha cok yoruluyorsun biliyormusun,vede daha cok zanan harciyorsun.zamani verimli gecirmek lazim degerini bil
Kız bir durun daha zayıflayacağız zımba gibi taş gibi olacağız.

Kız bu saatte gülü çiçeği ne yapalım doyacak biseyler atin. Dört gözle cumayı bekliyorum kesin 75 olmam lazım olup tatlı yemem lazım hiç aklimdan çıkmıyor
Benim aklımda hep da onun hayaliyle yaşıyorum bu ara Bide canım yağlı yağlı şeyler istiyo lar, lar, ler, lar hiç sebze istemiyo

Benim aklımda hep da onun hayaliyle yaşıyorum bu ara Bide canım yağlı yağlı şeyler istiyo lar, lar, ler, lar hiç sebze istemiyo
Aaaa nasıl kötü örnek ya. Benim canım hep bunları istiyor. şeyler hiç sevmem. asla yemem

Benim de hep olmadı şimdiye kadar. Ama tam pencere önünde yer ayarladım bu sefer. İnşallah bu defa olur yoksa çok üzülürüm ☹
Sicak gunes seviyor suya gelwmiyor fazla

O oructan olur genelde iftarda sonüyo yiyemiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…