- 23 Mart 2016
- 30.926
- 92.083
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #345.381
Öyle olabilir canım çünkü gecen hafta o kadar spor yapmıstım 200 cok azdı ödem de olabilir cumaya böyle kalır inşallahHarikaaDaha önce göremedigin eksi şuan gelmistir canım aman bozma cumaya kadar lütfen
Hoşbulduk canim nasil listeye girmekSelam Leylim hoşgeldin.Bu da benden sana.
Aman gözünü seveyimÖyle olabilir canım çünkü gecen hafta o kadar spor yapmıstım 200 cok azdı ödem de olabilir cumaya böyle kalır inşallah
Eheh artmazsak cumaya kadarRakibim beni şimdiden eziyooorrrödemliymişsindir belki cuma günü
Spor yapcam diye ölecek kızHoşbulduk canim nasil listeye girmek
O ne kalanşo muBunlar da benden hepinize balkon güzellerim
Evet rengarenk açsınlar diye karışık diktim kırmızılar beyazlarla birleşip ebruli olmaya karar vermişlerO ne kalanşo mu
haklisin marketlkklerim var aslinda belki manavlik giderim yarinda ona yorulurumBugün halletseydin keşke marketi insanın canı çıkıyorçok sıkıcı onları getiriip yıka sil daha sıkıcı
Of valla bitmiyor leylim sırtım batıyor şuanhaklisin marketlkklerim var aslinda belki manavlik giderim yarinda ona yorulurum
Bunu bekliyordu ne zamandir,versin hakkın i tabiSpor yapcam diye ölecek kızyaradı liste
İnşallah bu sefer mezun olup çıkacak listedenBunu bekliyordu ne zamandir,versin hakkın i tabi
Esracim yas aldikca daha az isle daha cok yoruluyorsun biliyormusun,vede daha cok zanan harciyorsun.zamani verimli gecirmek lazim degerini bilOf valla bitmiyor leylim sırtım batıyor şuan
Durun yahu ne yaşı genceciksiniz benden sağlamsınız maşallahEsracim yas aldikca daha az isle daha cok yoruluyorsun biliyormusun,vede daha cok zanan harciyorsun.zamani verimli gecirmek lazim degerini bil
Ufaliyimda cebine giriyim dimiDurun yahu ne yaşı genceciksiniz benden sağlamsınız maşallah
Onu bende geçen gün fark ettim bekarken annemlerin ev iki katliydi bir günde sil supur toz al toparla hepsini yapardim of demezdim şimdi onun yarısı kadar ev ve üstten temizlik yapmama rağmen yoruluyorum çok can sıkıcıEsracim yas aldikca daha az isle daha cok yoruluyorsun biliyormusun,vede daha cok zanan harciyorsun.zamani verimli gecirmek lazim degerini bil
Cebimde kaybolursun sen dahaUfaliyimda cebine giriyim dimi
Aynen canim.hafta sonu çok tehlikeli bende artiyim cumaya kadar toparlayacagiz artıkAy çok mutlu oldum. Geçen haftada aynısı oldu bana geçen hafta cuma günü bu haftada d. Günü bana fazlasıyla artı olarak döndü. Toparlamaya çalıştım.. Birdaha en dikkat etmem gereken gün perşembe değil cuma cumartesi olacak.
Benim öyle yok kuzum. Olmuyordu evimde, güneş görmüyor fazla. Bahçede var biraz işte . Ama evime yenice kaktüsler aldım. Kaktüs çok severim küçüklüğümden beri, hastasıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?