- 12 Mart 2012
- 613
- 860
- 323
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #345.441
Geçmiş olsun canımCanlar ben bugün çok kötüyüm regl sancım var sabahtan beridir kıvranıyorum. Paylaşım yapmaya çalışacağım. Yapamazsam bu akşamlık beni affedin olur mu. 2 ağrı kesici 1 kas gevşetici aldım ama bana misin demedi. Acile gitmeye korkuyorum
Umutumut82 canim iftarda pide yememeye çalış o seni agirlastiriyordur
Bence de canım en iyi sen kendini bilirsin önlemini al beyaz un tehlikeli ya bende pidemi beyaz undan yaptimInsilün direncim varya gün icinde aç kalip aksamda pideyi yiyince şeker fırlıyor herhalde.
Siyez bugdayindan ekmek yaptim onu yicem artik.
Bence de canım en iyi sen kendini bilirsin önlemini al beyaz un tehlikeli ya bende pidemi beyaz undan yaptimgünde 1.avuc.ici yiyorum iste
Iftara hafif yemeye çalış çeşit çok olursa ve ağır olursa insan iftardan sonra yerinden kalkamıyor. Sahurda bizlerde yiyip yatıyoruz. Iftardan sonra yatmaya yakın spor yapmaya çalışabilirsin. Bu hafta dikkat etmen lazım yüzden 2 ye bölünecek bu haftaMalesef bende eksi yok. Sanirim pide den oluyor hic yemesemde olmuyor. Birde sahurdan sonra hemen yatiyorum zaten tek gözum kapali yiyorum,iftardan sonrada yatiyorun korkunc agirlik cöküyor
Yok sadece kilo problemim var.Seker problemin yoksa 1 avuctan birsey olmaz canim. Valla iftardan önce saha iyiydim yemekten sonra kamyon carpmis gibi oluyorum.
Ramazan demek pide demek benim için iftarda 1 çorba 1 pide versinler yeter bana. Sırf yememek için almıyorum 1 defa aldım. Hafta sonuda karışık unla kendim yapmayı deneyeceğim. Pidesiz ramazan çok zorSeker problemin yoksa 1 avuctan birsey olmaz canim. Valla iftardan önce saha iyiydim yemekten sonra kamyon carpmis gibi oluyorum.
1 saat mi 5 dk da doymuş oluyoruzYok sadece kilo problemim var.
Yada sen adım adım yiyeceksin maalesef önce bir çorba yarım saaat 1 saat sonra yemeek anı şeker firlamasin diye
Ramazan demek pide demek benim için iftarda 1 çorba 1 pide versinler yeter bana. Sırf yememek için almıyorum 1 defa aldım. Hafta sonuda karışık unla kendim yapmayı deneyeceğim. Pidesiz ramazan çok zor
Iftara hafif yemeye çalış çeşit çok olursa ve ağır olursa insan iftardan sonra yerinden kalkamıyor. Sahurda bizlerde yiyip yatıyoruz. Iftardan sonra yatmaya yakın spor yapmaya çalışabilirsin. Bu hafta dikkat etmen lazım yüzden 2 ye bölünecek bu hafta
Benimki de istikrarlı bi şekilde her gün pişi istiyo kovalıyorum ışık hızıylaBende kendim yapiyorum. Esim artik sen kendini aşmaya basladin obez olucaz diyor
Bildirim yapmadın ya geçen hafta bölünecek o yüzdenIkiyemi bölünecek neeeeeeeee ilk defa duyuyorummmm
Tabiki e kuzum bildirimsizsin diye niye üzüldük yazdım ben cuma gunu zatenIkiyemi bölünecek neeeeeeeee ilk defa duyuyorummmm
Bende Mehmet Emre'ye pişi yapıyorum habireBenimki de istikrarlı bi şekilde her gün pişi istiyo kovalıyorum ışık hızıyla
Benimki de istikrarlı bi şekilde her gün pişi istiyo kovalıyorum ışık hızıyla
Tabiki e kuzum bildirimsizsin diye niye üzüldük yazdım ben cuma gunu zaten
Bildirim dyrumunu biliyorumda 2 ye bölünecegini bilmiyordum. Bunun şerefine 1 dilim pasta yesemmi .
Bende Mehmet Emre'ye pişi yapıyorum habire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?