Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun canım

Insilün direncim varya gün icinde aç kalip aksamda pideyi yiyince şeker fırlıyor herhalde.
Siyez bugdayindan ekmek yaptim onu yicem artik.
Bence de canım en iyi sen kendini bilirsin önlemini al beyaz un tehlikeli ya bende pidemi beyaz undan yaptim günde 1.avuc.ici yiyorum iste

Bence de canım en iyi sen kendini bilirsin önlemini al beyaz un tehlikeli ya bende pidemi beyaz undan yaptim günde 1.avuc.ici yiyorum iste

Seker problemin yoksa 1 avuctan birsey olmaz canim. Valla iftardan önce saha iyiydim yemekten sonra kamyon carpmis gibi oluyorum.

Malesef bende eksi yok. Sanirim pide den oluyor hic yemesemde olmuyor. Birde sahurdan sonra hemen yatiyorum zaten tek gözum kapali yiyorum,iftardan sonrada yatiyorun korkunc agirlik cöküyor
Iftara hafif yemeye çalış çeşit çok olursa ve ağır olursa insan iftardan sonra yerinden kalkamıyor. Sahurda bizlerde yiyip yatıyoruz. Iftardan sonra yatmaya yakın spor yapmaya çalışabilirsin. Bu hafta dikkat etmen lazım yüzden 2 ye bölünecek bu hafta

Seker problemin yoksa 1 avuctan birsey olmaz canim. Valla iftardan önce saha iyiydim yemekten sonra kamyon carpmis gibi oluyorum.
Yok sadece kilo problemim var.
Yada sen adım adım yiyeceksin maalesef önce bir çorba yarım saaat 1 saat sonra yemeek anı şeker firlamasin diye

Ramazan demek pide demek benim için iftarda 1 çorba 1 pide versinler yeter bana. Sırf yememek için almıyorum 1 defa aldım. Hafta sonuda karışık unla kendim yapmayı deneyeceğim. Pidesiz ramazan çok zor

Ramazan demek pide demek benim için iftarda 1 çorba 1 pide versinler yeter bana. Sırf yememek için almıyorum 1 defa aldım. Hafta sonuda karışık unla kendim yapmayı deneyeceğim. Pidesiz ramazan çok zor

Bende kendim yapiyorum. Esim artik sen kendini aşmaya basladin obez olucaz diyor

Ikiyemi bölünecek neeeeeeeee ilk defa duyuyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…