- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #345.481
Ben spor yapmaya niyet ediyorum ama henüz başlayamadım. Çayı çok içtim onu sindirmeyi bekliyorumNapiyonuz kizlaar
Aşırı uykum geldi 4 buçuk saat uykuyla durduğumdan ötürü boş durursam uyurum uyursam sahura kalkamamBu saatte
Evet çayın sindirilmesi çok önemliBen spor yapmaya niyet ediyorum ama henüz başlayamadım. Çayı çok içtim onu sindirmeyi bekliyorumsen napiyosun.
Arkadas derdinz ne anlamıyorum kii benim oğlanı gondercem tepenize o zaman uykunun değerini anlayacaksınızAşırı uykum geldi 4 buçuk saat uykuyla durduğumdan ötürü boş durursam uyurum uyursam sahura kalkamamgözlerimin içi kan toplamış uykusuzluktan
Yavruuş güncel spor listesini paylastin mi kim önde göremedimArkadas derdinz ne anlamıyorum kii benim oğlanı gondercem tepenize o zaman uykunun değerini anlayacaksınızsabahin köründe günaydın diyosunuz hâlâ
Yok henüz girmedimYavruuş güncel spor listesini paylastin mi kim önde göremedim
İş vardı ya ona uğraştım yoksa ben severim uykuyuArkadas derdinz ne anlamıyorum kii benim oğlanı gondercem tepenize o zaman uykunun değerini anlayacaksınızsabahin köründe günaydın diyosunuz hâlâ
Oooooo
Yok ya normaldede geç yatıp.erken kalkıyorsunuz gıcık oluyorum sizeİş vardı ya ona uğraştım yoksa ben severim uykuyu
Ben çok geç yatmam aslında en geç 11-12 bu ara sahur diye oturuyorumYok ya normaldede geç yatıp.erken kalkıyorsunuz gıcık oluyorum size
Ben oglene kadar uyuyorum tatlim sen rahat ol,Yok ya normaldede geç yatıp.erken kalkıyorsunuz gıcık oluyorum size
Umutumut82 canım iftarda ve sahurda illa pide yicem diyosan pide yerken az bi miktar yoğurtla birlikte ya da cacıkla tüket istersen Uzun açlıktan sonra kan şekerini dengelemene yardımcı olcaktır birlikte tükettiğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?