- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #345.501
Hemen moral bozma canım ya. Çok spor yapıldığında kaslar şişiyormuş ödem oluyormuş demişti olaya vakıf olan bir arkadaş burada. (Kim olduğunu hatırlayamadımÇok heyecanlı giriş yaptım ama ben hala artı çıkıyorum yaa deliriceeemmmmOnca spora ve diyetime dikkat etmeme rağmen ne bu yaa 1 kg fazla çıkıyorum
Hemen moral bozma canım ya. Çok spor yapıldığında kaslar şişiyormuş ödem oluyormuş demişti olaya vakıf olan bir arkadaş burada. (Kim olduğunu hatırlayamadım)
Senin de öyle olmuştur. Geçer. Sen doğru yoldasın, aynen devam.
Ben de adet oldum dün akşam. Oruç tutmuyorum haliyle. Bugün spora ağırlık vermem lazım. Dün akşam pasta yedim bideee.Cherry Mom im cezamı verecek
Kim ceza yapmış hemen bakayimmmHahahahCherry Mom cezanı vermeden sen kendi cezanı ver bence Bugün walki talki günümüz müydü?
Aslında biliyorum kendimi. Benim vücudum çok direnç gösteriyor. Sabredersen 1 ay sonunda pat diye düşüyorum ama 1 ay bekleyemem artık takımdayım Cuma’ya en azından 66.00’a düşmem lazım.detoks gibi bir şey yaparım belki son 2 gün.
Günaydın dengeler degisti bunada alışır bünyen inşallahGuanydin kizlar..ben ne guzel tek ogun yiyordum..bi de sahur yaptim dun yahuu
Selam canım uykunu aldın mıSelam kuzulaaar
Oohhh seni orucsuzda yakaladim aslinda bu pasta doğum günü pastası sanırım ceza vermek istemezdim ama hafta içinde başkada kaçamak olduğu için buna vereceğimHemen moral bozma canım ya. Çok spor yapıldığında kaslar şişiyormuş ödem oluyormuş demişti olaya vakıf olan bir arkadaş burada. (Kim olduğunu hatırlayamadım)
Senin de öyle olmuştur. Geçer. Sen doğru yoldasın, aynen devam.
Ben de adet oldum dün akşam. Oruç tutmuyorum haliyle. Bugün spora ağırlık vermem lazım. Dün akşam pasta yedim bideee.Cherry Mom im cezamı verecek
Günaydın tatlimmmmGünaaayyydıııınnnnnnn
Aferin leylim akıllı kadınsınBen oglene kadar uyuyorum tatlim sen rahat ol,
Hayır yine 4 saat uyudum ölcem uykusuzluktanSelam canım uykunu aldın mı ☺
Ben de çarşamba perşembe kabak detoksu yapayım kurtarıcı oluyo.HahahahCherry Mom cezanı vermeden sen kendi cezanı ver bence Bugün walki talki günümüz müydü?
Aslında biliyorum kendimi. Benim vücudum çok direnç gösteriyor. Sabredersen 1 ay sonunda pat diye düşüyorum ama 1 ay bekleyemem artık takımdayım Cuma’ya en azından 66.00’a düşmem lazım.detoks gibi bir şey yaparım belki son 2 gün.
Gün içinde tansiyonun dusmesi.normal ama uyuyamamak niye acabaHayır yine 4 saat uyudum ölcem uykusuzluktanUyuyamıyorum oruçtan tansiyonda yerlerde ölmedim ama sürünüyorum
Sabahtır debeleniyorum yatakta cıks uyuyamıyorumGün içinde tansiyonun dusmesi.normal ama uyuyamamak niye acabasahur.sonrasi tokluktanmi uyuyamiyorsun?
Bugün gün içinde uyu bari canım
Günaydınn herkese. Canım dengesizlik olabiliyo dikkat etmeye devam et ödemlisindir belkiÇok heyecanlı giriş yaptım ama ben hala artı çıkıyorum yaa deliriceeemmmmOnca spora ve diyetime dikkat etmeme rağmen ne bu yaa 1 kg fazla çıkıyorum
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?