Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok heyecanlı giriş yaptım ama ben hala artı çıkıyorum yaa deliriceeemmmm Onca spora ve diyetime dikkat etmeme rağmen ne bu yaa 1 kg fazla çıkıyorum
Hemen moral bozma canım ya. Çok spor yapıldığında kaslar şişiyormuş ödem oluyormuş demişti olaya vakıf olan bir arkadaş burada. (Kim olduğunu hatırlayamadım)
Senin de öyle olmuştur. Geçer. Sen doğru yoldasın, aynen devam.
Ben de adet oldum dün akşam. Oruç tutmuyorum haliyle. Bugün spora ağırlık vermem lazım. Dün akşam pasta yedim bideee. Cherry Mom im cezamı verecek

Hahahah Cherry Mom cezanı vermeden sen kendi cezanı ver bence Bugün walki talki günümüz müydü?
Aslında biliyorum kendimi. Benim vücudum çok direnç gösteriyor. Sabredersen 1 ay sonunda pat diye düşüyorum ama 1 ay bekleyemem artık takımdayım Cuma’ya en azından 66.00’a düşmem lazım. detoks gibi bir şey yaparım belki son 2 gün.

Kim ceza yapmış hemen bakayimmm
Pamukcum sen dün sporda yapmamistin değil mi ? Dinlendinde tartildin yani sabah kalkar kalkmaz da tartilinca fazla cikiyor insan seni yaniltmasin bozma moralini yarın Çarşamba yine artı gelirsen son 2 gün değilde 1 gün detoks yeterli olur bence sana

Oohhh seni orucsuzda yakaladim aslinda bu pasta doğum günü pastası sanırım ceza vermek istemezdim ama hafta içinde başkada kaçamak olduğu için buna vereceğim
Bugün itibariyle senden boll bolll spor bekliyoruz kuzum (özellikle takip edelim kızlar burayiiiii) :))
Ceza olarakta 60 puan

Ben de çarşamba perşembe kabak detoksu yapayım kurtarıcı oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…