- 18 Nisan 2020
- 1.037
- 3.120
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #345.521
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Teşekkür ederimYavrulaaarr doğum gününüz kutlu olsunnistediğiniz kiloya ulaştığınız bir yıl olsun insallaaahh
kardelelen321 bir daha da 1. Olamam sanırım bugün galeyana geldi
Teşekkür ederimCeylansnn kardelelen321 sevdikleriniz ile birlikte nice mussmutlu yillariniz olsunn, saglikli huzurlu ve bereketli olsun insallah..
Teşekkür ederimDoğum günün kutlu nice fit yaşlarainşallah yollamazlar lokmanı sayıyomuş gibi olmasın ama kek makarna sarma zaten çok kaçamak yaptın
Bi deneyelim bakalım canım teşekkür ederimCeylansnn biberiye çayı tüketebilirsin canım o belki faydası dokunur sana. Ben hergün bir tutam biberiye+biraz yeşil çay+ bir dilim limon+1 çubuk tarçın koyup kendi bitki çayımı yapıyorum hazımsızlık, sindirim falan iyi geliyor deneyebilirsin. Ama mide rahatsızlığın var mı bilmiyorum da ülser gibi mide rahatsızlıklarından biri varsa biberiye tüketme yoksa deneyebilirsin
Uyuyabilsen kendine gelirdin aslında. Seni rahatlatan bi müzik aç doğa sesi filan mesela. Yatağına yat belki uyumana yardımcı olur. Ben kızları ninni müzikleriyle uyutuyorum onlardan alıştım herhalde o müzikleri duyunca uykum geliyor rahatlıyorum.Hayır yine 4 saat uyudum ölcem uykusuzluktanUyuyamıyorum oruçtan tansiyonda yerlerde ölmedim ama sürünüyorum
Boynu bükük gene orda amaÇiçekler güzelleşmişselam canim
Bence lokum uyutmuyor onuUyuyabilsen kendine gelirdin aslında. Seni rahatlatan bi müzik aç doğa sesi filan mesela. Yatağına yat belki uyumana yardımcı olur. Ben kızları ninni müzikleriyle uyutuyorum onlardan alıştım herhalde o müzikleri duyunca uykum geliyor rahatlıyorum.
Aşırı uykum var aslında gözlerime dikenler batıyo gibi öyle çok uykum var ama uzanıp gözümü kapatınca içim sıkılıyo. İstemsizce bişeye mi takıldım acaba diyorum ama o da yok iftardan sonra uyku içip sahura kadar uyumayı planlıyorumUyuyabilsen kendine gelirdin aslında. Seni rahatlatan bi müzik aç doğa sesi filan mesela. Yatağına yat belki uyumana yardımcı olur. Ben kızları ninni müzikleriyle uyutuyorum onlardan alıştım herhalde o müzikleri duyunca uykum geliyor rahatlıyorum.
Yok yaa kızımın günahını almıyım anlamış gibi iki gündür yanıma ilişmiyo yatağında yatıyo uslu usluBence lokum uyutmuyor onu
Yani spor iftara dogru yapilirsa iftar sonrasi erken yatarsin olur belki,bugun sahur oncesi 2 saat uyumusum kamyon carpmis gibi kalktim uykuya doymadan diye,sen 4 saatle nasil duracanAşırı uykum var aslında gözlerime dikenler batıyo gibi öyle çok uykum var ama uzanıp gözümü kapatınca içim sıkılıyo. İstemsizce bişeye mi takıldım acaba diyorum ama o da yok iftardan sonra uyku içip sahura kadar uyumayı planlıyorum
He sıkıntısı var yavrunun sen ondan sanYok yaa kızımın günahını almıyım anlamış gibi iki gündür yanıma ilişmiyo yatağında yatıyo uslu uslu
Ben de hayretler içindeyim en az 9-10 saat uyuyup üstüne öğlen uykusuna yatan biri olarak 48 saatte 8 buçuk saatlik uykuyla rekoruma koşuyorumYani spor iftara dogru yapilirsa iftar sonrasi erken yatarsin olur belki,bugun sahur oncesi 2 saat uyumusum kamyon carpmis gibi kalktim uykuya doymadan diye,sen 4 saatle nasil duracan
Yeni ilacni baslamistin sen doktordan sonra o yapmasınBen de hayretler içindeyim en az 9-10 saat uyuyup üstüne öğlen uykusuna yatan biri olarak 48 saatte 8 buçuk saatlik uykuyla rekoruma koşuyorum
Yok o tam tersi hiç uyandırmayan bi ilaç aslında ama bıraktırdı ilacı kan değerlerim iyi diye corona sonrası mr dan sonra bakcaz duruma dediYeni ilacni baslamistin sen doktordan sonra o yapmasın
Oohhh seni orucsuzda yakaladim aslinda bu pasta doğum günü pastası sanırım ceza vermek istemezdim ama hafta içinde başkada kaçamak olduğu için buna vereceğim
Bugün itibariyle senden boll bolll spor bekliyoruz kuzum (özellikle takip edelim kızlar burayiiiii) :))
Ceza olarakta 60 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?