Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bi deneyelim bakalım canım teşekkür ederim

Hayır yine 4 saat uyudum ölcem uykusuzluktan Uyuyamıyorum oruçtan tansiyonda yerlerde ölmedim ama sürünüyorum
Uyuyabilsen kendine gelirdin aslında. Seni rahatlatan bi müzik aç doğa sesi filan mesela. Yatağına yat belki uyumana yardımcı olur. Ben kızları ninni müzikleriyle uyutuyorum onlardan alıştım herhalde o müzikleri duyunca uykum geliyor rahatlıyorum.

Bence lokum uyutmuyor onu

Aşırı uykum var aslında gözlerime dikenler batıyo gibi öyle çok uykum var ama uzanıp gözümü kapatınca içim sıkılıyo. İstemsizce bişeye mi takıldım acaba diyorum ama o da yok iftardan sonra uyku içip sahura kadar uyumayı planlıyorum

Yani spor iftara dogru yapilirsa iftar sonrasi erken yatarsin olur belki,bugun sahur oncesi 2 saat uyumusum kamyon carpmis gibi kalktim uykuya doymadan diye,sen 4 saatle nasil duracan

Yani spor iftara dogru yapilirsa iftar sonrasi erken yatarsin olur belki,bugun sahur oncesi 2 saat uyumusum kamyon carpmis gibi kalktim uykuya doymadan diye,sen 4 saatle nasil duracan
Ben de hayretler içindeyim en az 9-10 saat uyuyup üstüne öğlen uykusuna yatan biri olarak 48 saatte 8 buçuk saatlik uykuyla rekoruma koşuyorum

oluur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…