Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok üzgünüm ama kaçamak yaptım Ama şöyle söyleyeyim yerken midem bulandı o kadar alışmışım ki böyle şeyler yememeye.... Psikolojik olarak bunaldım biraz bide kilomun hiç düşmemesi de artık canımı sıkmaya başladı biraz rahat bırakmak istedim kendimi. 1 dilim kek 6 tane gofret yedim. Sabah kahvaltımda da çorba içmiştim. Sanırım hala toparlayabilirim....

Çok olmuş bari yarım dilim kek yeseydin bide miden bulanmasa yanmıştık

Gofret nasıl gofret canım minik hosbeslerden mi.
Sporla dengelemeye çalış bence olur arada boyle göz dönmeleri

Suskun kalsam daha etkili olurum bence
Kendini çok mu kısıtlıyorsun diyette bu resmen psikolojik bir patlama olmuş
Ben mesela eskiden de yemezdim zaten o yüzden beni zorlamiyor bu gibi şeyler ama senin günlük yaşamında çok varsa günde kahveyle 2.bitter ye
Sabahta doğru düzgün kahvaltı yapmadigin için açlıkla birlikte seni vurmuş

Herşeyden tadımlık almayı becerebilsek olacakta nedense kendimi diyette çok baskılıyoruz
Evet bir de şöyle bir durum oluyor. Yemiyoruz yemiyoruz sonra bir gün ufak bir kaçamak yapiveriyoruz ya, hemen aklımıza şu geliyor; amaan yemişken daha çok yiyeyim bir daha kim bilir ne zaman yicem yani bende oluyordu.
Artık yapmamaya çalışıyorum

Kızlar bir de gün içinde napiyorsunuz. Hani uyku mu bastırıyor, halsizlik mi oluyor, gün boyu yemekle mi uğraşıyorsunuz napiyorsunuz?
Katılım çok düştü gün içinde çünkü o bile etkiliyor olabilir motivasyonumuzu

Ben bu ara proje yetiştirmeye debeleniyorum teslim etmek üzereyim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…