- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #345.561
Yanii websitesine girdiğinizde gördüğünüz her bişeyi yapan kişiyim renk, yer büyüklük vs. Tasarımı koda çeviriyorumHee onu anladiiikneyse artik
Yapim çok severimBenim oglanin odevlerini de yapsana paw cok tembellesti yapmiyoobiriktide birikti
Hazır bilgiler tazeyken demiBenim oglanin odevlerini de yapsana paw cok tembellesti yapmiyoobiriktide birikti
He odev onun ama stresi benim niyeyseHazır bilgiler tazeyken demi
Merhaba baslayayim mi o zaman :)Maariftakvimi merhaba canım 1.sayfada listemiz var 671.etap başlığı olan güncel kilo listemizdir sen bak karar ver biz.bekleriz :)
Hep olduğum yerdeyim cnmMehfam kız sessiz sessiz ne beğenip kaçıyosun nerlerdesiin
NabersinHep olduğum yerdeyim cnm
Çok olmuş bari yarım dilim kek yeseydin bide miden bulanmasa yanmıştıkÇok üzgünüm ama kaçamak yaptımAma şöyle söyleyeyim yerken midem bulandı o kadar alışmışım ki böyle şeyler yememeye.... Psikolojik olarak bunaldım biraz bide kilomun hiç düşmemesi de artık canımı sıkmaya başladı biraz rahat bırakmak istedim kendimi. 1 dilim kek 6 tane gofret yedim. Sabah kahvaltımda da çorba içmiştim. Sanırım hala toparlayabilirim....
Çok olmuş bari yarım dilim kek yeseydin bide miden bulanmasa yanmıştık
Gofret nasıl gofret canım minik hosbeslerden mi.Çok üzgünüm ama kaçamak yaptımAma şöyle söyleyeyim yerken midem bulandı o kadar alışmışım ki böyle şeyler yememeye.... Psikolojik olarak bunaldım biraz bide kilomun hiç düşmemesi de artık canımı sıkmaya başladı biraz rahat bırakmak istedim kendimi. 1 dilim kek 6 tane gofret yedim. Sabah kahvaltımda da çorba içmiştim. Sanırım hala toparlayabilirim....
Tabi başla :) hoşgeldinMerhaba baslayayim mi o zaman :)
Suskun kalsam daha etkili olurum benceÇok üzgünüm ama kaçamak yaptımAma şöyle söyleyeyim yerken midem bulandı o kadar alışmışım ki böyle şeyler yememeye.... Psikolojik olarak bunaldım biraz bide kilomun hiç düşmemesi de artık canımı sıkmaya başladı biraz rahat bırakmak istedim kendimi. 1 dilim kek 6 tane gofret yedim. Sabah kahvaltımda da çorba içmiştim. Sanırım hala toparlayabilirim....
Herşeyden tadımlık almayı becerebilsek olacakta nedense kendimi diyette çok baskılıyoruzGofret nasıl gofret canım minik hosbeslerden mi.
Sporla dengelemeye çalış benceolur arada boyle göz dönmeleri
Evet bir de şöyle bir durum oluyor. Yemiyoruz yemiyoruz sonra bir gün ufak bir kaçamak yapiveriyoruz ya, hemen aklımıza şu geliyor; amaan yemişken daha çok yiyeyim bir daha kim bilir ne zaman yicemHerşeyden tadımlık almayı becerebilsek olacakta nedense kendimi diyette çok baskılıyoruz
Ben bu ara proje yetiştirmeye debeleniyorum teslim etmek üzereyim inşallahKızlar bir de gün içinde napiyorsunuz. Hani uyku mu bastırıyor, halsizlik mi oluyor, gün boyu yemekle mi uğraşıyorsunuz napiyorsunuz?
Katılım çok düştü gün içinde çünküo bile etkiliyor olabilir motivasyonumuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?