- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #345.581
Kolay gelsin canım benimBen bu ara proje yetiştirmeye debeleniyorum teslim etmek üzereyim inşallah
Halsizlik oluyor evet. Ama haricinde kitap okumaya çalışıyorum, evin içinde boş boş dolanıyorumKızlar bir de gün içinde napiyorsunuz. Hani uyku mu bastırıyor, halsizlik mi oluyor, gün boyu yemekle mi uğraşıyorsunuz napiyorsunuz?
Katılım çok düştü gün içinde çünküo bile etkiliyor olabilir motivasyonumuzu
BencedeKızlar bir de gün içinde napiyorsunuz. Hani uyku mu bastırıyor, halsizlik mi oluyor, gün boyu yemekle mi uğraşıyorsunuz napiyorsunuz?
O bende eskiden çok vardı artık uzun süredir diyette olduğum için midir bilmem alirsamda bir lokma alıp bırakıyorum kafa yapım değişti çünkü bu sefer eskisi gibi 1 ayda diyetle incelemiyorum zor olduğu içinde daha bir kiymetli oldu bunu elde tutmam ve dahada fazlasını yapmam gerek diye düşünüyorum hepEvet bir de şöyle bir durum oluyor. Yemiyoruz yemiyoruz sonra bir gün ufak bir kaçamak yapiveriyoruz ya, hemen aklımıza şu geliyor; amaan yemişken daha çok yiyeyim bir daha kim bilir ne zaman yicemyani bende oluyordu.
Artık yapmamaya çalışıyorum
Rakibim bende daha eksiye geçmedim. Eksi gelmediyse daha çok asılman lazım. Olan olmuş akşam yemeğiyle toparlaya bilirsin. Sporda yaparsın toparla kendini kaldigin yerden devamÇok üzgünüm ama kaçamak yaptımAma şöyle söyleyeyim yerken midem bulandı o kadar alışmışım ki böyle şeyler yememeye.... Psikolojik olarak bunaldım biraz bide kilomun hiç düşmemesi de artık canımı sıkmaya başladı biraz rahat bırakmak istedim kendimi. 1 dilim kek 6 tane gofret yedim. Sabah kahvaltımda da çorba içmiştim. Sanırım hala toparlayabilirim....
Ben eşimin evde olduğu zamanlar mecburen daha az giriyorum emre evde babası varken çok simariyor o yuzdn devamlı oğlanla uğraşıyorum eşim oruçlu ben tutmayınca tüm yük bende oluyor haliyleKızlar bir de gün içinde napiyorsunuz. Hani uyku mu bastırıyor, halsizlik mi oluyor, gün boyu yemekle mi uğraşıyorsunuz napiyorsunuz?
Ah kiyafet diyince benimde yazlık tunik vs almam lazim sanki hiç karantinadan çıkmayacak gibi hissediyirum kendimi bişey alma düşüncesi yokHalsizlik oluyor evet. Ama haricinde kitap okumaya çalışıyorum, evin içinde boş boş dolanıyorum
Yemek hazırlığına eğer ki kafam da netleşmiş ise 6da başlıyorum.
Bugün de kışlık-yazlık kıyafet ayırmak için uğraşıyorum.
Öyle işte..
Ben de yasak koyunca daha çok canım istiyor başlayınca duramıyordum. Ama bu defa sınırlar koymadım kendime canım biseyi çok isterse yerim diyorum. Ama kendime soruyorum bunu yersen akşam sadece salata yiyeceksin. Bu hafta belki bunun yuzunden hedefini tutturamayacaksin. Bu ara canım çok tatlı istiyor bende kendime hedef koydum cumaya 75 ol tatlıyı ye cuma yersem sonra telafi edeceğim onu ama simdi yersem cumaya eksiyi goremeyebilirim. Canımın istediğini yiyorum kısacası ama o an değil. Yediklerimi kontrol edip yer açıyorum ona.Evet bir de şöyle bir durum oluyor. Yemiyoruz yemiyoruz sonra bir gün ufak bir kaçamak yapiveriyoruz ya, hemen aklımıza şu geliyor; amaan yemişken daha çok yiyeyim bir daha kim bilir ne zaman yicemyani bende oluyordu.
Artık yapmamaya çalışıyorum
Helal sana ve cuma 75 i görürsen o tatlıyı zevkle yiyeceksin hiç bir pişmanlık duymadan böyle ilerleyebilirsek ne güzelBen de yasak koyunca daha çok canım istiyor başlayınca duramıyordum. Ama bu defa sınırlar koymadım kendime canım biseyi çok isterse yerim diyorum. Ama kendime soruyorum bunu yersen akşam sadece salata yiyeceksin. Bu hafta belki bunun yuzunden hedefini tutturamayacaksin. Bu ara canım çok tatlı istiyor bende kendime hedef koydum cumaya 75 ol tatlıyı ye cuma yersem sonra telafi edeceğim onu ama simdi yersem cumaya eksiyi goremeyebilirim. Canımın istediğini yiyorum kısacası ama o an değil. Yediklerimi kontrol edip yer açıyorum ona.
Hic egzersiz yapasim yok,dun bile zor yurudum dışarıda odemdenmi bilmem,cok paslandim cokİki arada bir derede 1 saat bisiklet ve kol egzersizlerimi yaptım
C Cagrihilal1 w aptaki senin foton demikızım sen ne kadar ince duruyorsun maşallah hani o fotoya 50 kilo bu kız derim cidden
Birde önceden kilo alınca yüzümde şişiyordu ama son 1 kaç yıldır yüzüm çok dolmuyor.sen bide altı gör. 80 kusurlerdeki yanakları bi görsen ben bile şok oluyorum.
Bana da cok zor geliyor spor yapmak bu aralar bırakınca da bi daha ritmi yakalamak zor oluyor direniyorum yapmaya devamHic egzersiz yapasim yok,dun bile zor yurudum dışarıda odemdenmi bilmem,cok paslandim cok
Yok ben sana inanmıyorum artıksen bide altı gör. 80 kusurlerdeki yanakları bi görsen ben bile şok oluyorum.
İyi avantaj bence :))Birde önceden kilo alınca yüzümde şişiyordu ama son 1 kaç yıldır yüzüm çok dolmuyor.
Kafanda belli bir program vardir onu devam ettirmeye calis canim insan bir uzaklaştı mi hepten birakiveriyor sen devam ettir anlik bir durum olabilir oHic egzersiz yapasim yok,dun bile zor yurudum dışarıda odemdenmi bilmem,cok paslandim cok
Evet aynen şuan yapmayınca huzursuz oluyoruz ama 1 hafta hiç yapmasak bırakırız tamamenBana da cok zor geliyor spor yapmak bu aralar bırakınca da bi daha ritmi yakalamak zor oluyor direniyorum yapmaya devam
Az kaldı inşallah çıkmaya cnm. Al sen çeşit çeşitAh kiyafet diyince benimde yazlık tunik vs almam lazim sanki hiç karantinadan çıkmayacak gibi hissediyirum kendimi bişey alma düşüncesi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?