Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Doğru haklsiin canım kizin ne yaptı geçen tutmayi başarabildi mi
Aynen canım tuttu maşallah, aslında bugün de tutmak istedi sahura kalkmayınca ses etmedim ben tuttururum eğer istiyorsa ama babası ne gerek var küçüksün demiş

Aynen canım tuttu maşallah, aslında bugün de tutmak istedi sahura kalkmayınca ses etmedim ben tuttururum eğer istiyorsa ama babası ne gerek var küçüksün demiş
Ay maşallah küçükken bende pek hevesliydim
Ama tabi iki ayrı ses çıkarsa olmaz arada kendi istedikçe tutsun bari minnoş

Merhaba kizlar..
Sahurda yatmadan evde pisirdigimiz kuru ile
1 tatli kasigi fistik esmesi ve 1 cay kasigi bal

Iftar
4 kasik bulgur pilavi
4 kasik taze fasulye
1 sogan
Salata
Ispabak koku corbasi ve yogurt
5-6 adet findik
9-10 adet Kizilcik
Gayet güzel menü sporuda sonradan ekledin şahane bu hafta güzel bir eksi gelir diye düşünüyorum senden inşallah
Sahur
1 dilim ekmek, salatalık domates, portakal, kivi

Akşam
2 yk yoğurt, 4 yk salata, 2 yk bulgur pilavı, 2 küçük yaprak sarması

2 litre su ve sadece 4bin adım
Cherry Mom
Gunduz pek yapamazsinda akşamları spor için müsait olmuyor mu ev kuzum ?

Spor: 30 dk bisiklet

Papatyaaaacuumm -1 i görünce gevşemedin değil mi

Menülerine bayılıyorum sporuyla kalorisiyle öyle ideal ki diyetisyen farkı böyle bişey olsa gerek

Yaa bir de halsizlik varsa telefona bakmayı kafa kaldirmiyor dimi sende genel bir sessizlik görüyorum bu ara canım iyi misin?
Bencede
11 de kalktim,evi toparladim, bulaşıkları,az yürüdüm,hatimimi okudum,tesbih,cocugun odeviyle,iftar hazirligiyla,cay meyve fasliyla,biraz teknoloji yle ve sahur oncesi 1 saat uykuyla gunu bitiririm nasipse☺
Yoğun kadiinn arada da bize motivasyon vermeye gel
Evet ben de artık senin gibi düşünüyorum ve uygulamaya çalışıyorum. İncelmek kilo vermek ayrı bir mevzu da benim gibi bir metabolizmasi olan bir insan ömür boyu sağlıklı beslenmeye mecbur bunu hayat standarti haline getirmeye çalışıyorum yani
Ben eşimin evde olduğu zamanlar mecburen daha az giriyorum emre evde babası varken çok simariyor o yuzdn devamlı oğlanla uğraşıyorum eşim oruçlu ben tutmayınca tüm yük bende oluyor haliyle
Allah kolaylık versin canimm
Evet benim de canım tahinli kek istiyo haftalardır dümdüz 70i görmeden yapmicam diyorum

Eki Görüntüle 2626735
no kilooo haydi biz yarışmak istiyoruz böyle hiç zevkli olmuyor
sporu olmayan ve çok az olan arkadaslarimdan yaklaşan cuma gunu için daha fazlaa katilim bekliyoruz
Canım benim dün 260 mi1000 zıplama yapmsitim kendim hesaplamadim ama daha fazla olur diye umuyodum

Kesinlikle canım kimisi yer yer kilo almaz alsada şıp diye verir biz onlardan değiliz. Sulalemde öyle tek bir zayıf insan yok ne anne tarafimda ne de baba tarafimda hepimiz fenayiz

AA ne guzel haber ben bugün tartilmayi unuttum yarın bakayım durumlarima
bir kaç gündür iftarı bekliyordum yemek için eşime dedim hem arada fazladan öğle yemeği yemis oluyorum hemde akşam yemeğim geç saatlere kalıyor sen tek yap iftarını sağolsun aynen bekleme zaten dedi de anlaştık yemek işini akşam 5 de kapatıyorum cayida hayatımdan ckardim çay yani tehlikeside kalmadı kesin çözüm

Kesinlikle canım kimisi yer yer kilo almaz alsada şıp diye verir biz onlardan değiliz. Sulalemde öyle tek bir zayıf insan yok ne anne tarafimda ne de baba tarafimda hepimiz fenayiz
Aynı durumdayız annem öyle çok almaz ama teyzelerime çekmişim hepsi etli butlu
Ne itiraz miiiiiii
Evet canım 1000 zip 1000/5 200p + 60p adımdan
Estağfurullah canım sadece Yazıklar olsun 6000 adıma verdiği puana bak

Ya ben de o durumu hiç reglmiş gibi davranmayarak çözdüm haha
Eşimle beraber sahur yapıyorum eşimle beraber iftar yapıyorum gün içinde suyumu içiyorum ama ve spor yapıp çok kazinirsam da bir minik ara öğün.bittiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…