- 23 Mart 2016
- 30.945
- 92.109
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #345.781
Nasılsın canım uykunu aldın miMerabalaaaar
Aldıııımm ama gözlerim isyanda çok acıyo kıpkırmızı kaldılar o da geçerse süperimNasılsın canım uykunu aldın mi
Gecer tatlım sen yine de çok PC tele bakma benceAldıııımm ama gözlerim isyanda çok acıyo kıpkırmızı kaldılar o da geçerse süperim
Öyle de kafam dağılmıyoGecer tatlım sen yine de çok PC tele bakma bence
Oh ne güzel geçmiş olsunÖyle de kafam dağılmıyomailler yığılmış pek güzel pek temiz eline sağlık diye çok mutlu oldum
Stres yapma canım ya tamam bu haftada artı gel senin jokerin var bu konudaGünaydın tünaydın iyi aksamlar her neyse
Ben bir türlü eksiye geçemiyorum. Eksi dediğimde sabitin eksisi falan değil ha artının eksisi daha sabiti bile göremedim ben. Kafayı yiyeceğim ne yapsam ne etsem bilemedim. Iftar a kadar bekliyorum tartılıyorum yok hiç oynama nerelere gideyim ben daha ne yapayım ben
Teşekkür ederim
Genetik diye düşünüyorum ablamda da aynı sıkıntılar var. Karnım taş gibi olduKronik bi sıkıntı bu galiba nolcak böyle surekli posalı mi yemek lazım
Yok kuzum yok kaç gün oldu onu bile hatırlamıyorum artık. Ne yapacağımı şaşırdım kocaman karnım varKız sen daha mıçmadın mıaboooo... Senln acilen p bağırsaklara müdahale etmem lazım valla çöp olmuş onlar
Vallaha psikolojim bozuldu aç aç. 75 olursam tatlı yiyeceğim ya oğlum sağolsun hemen atladı kendi sevdiği tatlıyı yaptıracak. Dün akşam anne gel bir tartil diyor niye dedim gel gel tartil bi dedi tartıldım anne zayıflamamışsın git biraz daha spor yap diyoStres yapma canım ya tamam bu haftada artı gel senin jokerin var bu konudarahatla diye söylüyorum heee yoksa yok öyle birşey
Ama cidden ilginç oruçluyken akşam saatlerinde su kaybından insan yine verir bende bilemedim
Ya bu çocuklar çok fenaVallaha psikolojim bozuldu aç aç. 75 olursam tatlı yiyeceğim ya oğlum sağolsun hemen atladı kendi sevdiği tatlıyı yaptıracak. Dün akşam anne gel bir tartil diyor niye dedim gel gel tartil bi dedi tartıldım anne zayıflamamışsın git biraz daha spor yap diyo
Yok canımTüm mesajları okuyamadım bişi kaçırdım mııı?
Hiç sorma bende kaç gündür fotoğrafları inceliyorum. Hep kafamı çekmişimC Cagrihilal1 ilk buraya başladığında ve şimdi foton var mı?? Belki incelmişsindir ama farkedemiyosundur fotoları yan yana varsa koysana görünce motive oluyo insan
Başkası da çekmemiş hiç kızHiç sorma bende kaç gündür fotoğrafları inceliyorum. Hep kafamı çekmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?