- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #345.821
Teşekkür ederimmmSimyacıyı ben de merak ediyorum ama diğerlerini duymamıştım keyifli okumalaaar
Ya olmadan önce eksi çıkıyodum oldum şu an aşırı fazla çıkıyorum ağlıcam nerdeyseBittikten 2 gun sonra falan noldu canim
Tuzdan uzak dur,limonlu yesil cay ic,yuru,yarin bi daha bakYa olmadan önce eksi çıkıyodum oldum şu an aşırı fazla çıkıyorum ağlıcam nerdeyse
Sağol canım inşallah olursa
Benim en çok ilk 3 gün sonra pek birşey kalmiyorKızlar bişey sorcam sizin regl ödeminiz hangi gün geçiyo ?
Olur olur olmazsa oldurSağol canım inşallah olursa
Kaçıncı gün canım ?Ya olmadan önce eksi çıkıyodum oldum şu an aşırı fazla çıkıyorum ağlıcam nerdeyse
Evet artik kötü duruyorlar bende ondan almak istedim bakalım olmazsada iade etmem oldurana kadar bana hedef olurlarOlur olur olmazsa oldurbenim temizleyemiyorum gardrobu sadece bol geliyolar henuz, biraz daha versem cogu olmiycak taaa
Cumaya kadar kalmaz inşallahBenim en çok ilk 3 gün sonra pek birşey kalmiyor
Hırkaya bayıldım
Benim şuan kullandığım da öyle ondan aldım yorumları çok güzeldi madame coconun deneyince söylicemBende senin alezlerden almak istiyorum bende bir tane var hışır hışır ses yapıyor sinir oluyorum hepsi mi öyle kalitesinden mi bilmem memnun kalırsan şöyle@pawlover
Sağol canımHırkaya bayıldımgüzel günlerde eskit
Şükür bitti gitti ya valla oturdum ağladım eşim diyoki ödevini yetiştiremeyen bebeler gibi ne ağlıyonve en üzüldüğüm yerde “.” Sadece şunu yazmadım diye tüm kodumun bozulması ve beni tüm gece uğraştırdı. Nokta ya bi tanecik nokta
Sivi gecirmez alezler yataga hava aldirmiyor sanirim uzun sure kullanamadim ben,ihtiyac duydugum zamanda kisaydi zatenBende senin alezlerden almak istiyorum bende bir tane var hışır hışır ses yapıyor sinir oluyorum hepsi mi öyle kalitesinden mi bilmem memnun kalırsan şöyle@pawlover
Benim hep ihtiyacım var ya sizin de öyle olmuyo mu ben herkese oluyo sanıyodum eşimin yattığı yastık kılıflarını ve çarşafın onun yattığı tarafın rengi hep atıyo. Çok terliyo ilk başta kullanmıyodum teri yatağı sarartınca şimdi alez ve iki çarşaf kullanıyorumSivi gecirmez alezler yataga hava aldirmiyor sanirim uzun sure kullanamadim ben,ihtiyac duydugum zamanda kisaydi zaten
Ya benim yatağım aslında pedli çıkartıp ykiyorum ama kalinn bir ped olduğu için habire rahatça tak çıkar olmuyor kurumak bilmiyor Alez olursa en azından daha iyi olur dedim ama çokta sevmiyorum olmadı oğlanın yatağına alırım hiç kaçırmadı şimdiye kadar ama belli olmazSivi gecirmez alezler yataga hava aldirmiyor sanirim uzun sure kullanamadim ben,ihtiyac duydugum zamanda kisaydi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?