Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende senin alezlerden almak istiyorum bende bir tane var hışır hışır ses yapıyor sinir oluyorum hepsi mi öyle kalitesinden mi bilmem memnun kalırsan şöyle @pawlover

Şunları :)) o ara sen projeyle yanıyordun
Eki Görüntüle 2627232
Hırkaya bayıldım güzel günlerde eskit
Şükür bitti gitti ya valla oturdum ağladım eşim diyoki ödevini yetiştiremeyen bebeler gibi ne ağlıyon ve en üzüldüğüm yerde “.” Sadece şunu yazmadım diye tüm kodumun bozulması ve beni tüm gece uğraştırdı. Nokta ya bi tanecik nokta

Bende senin alezlerden almak istiyorum bende bir tane var hışır hışır ses yapıyor sinir oluyorum hepsi mi öyle kalitesinden mi bilmem memnun kalırsan şöyle @pawlover
Benim şuan kullandığım da öyle ondan aldım yorumları çok güzeldi madame coconun deneyince söylicem

Sağol canım
Yaaaaa ne sinir birşeymis o

Sivi gecirmez alezler yataga hava aldirmiyor sanirim uzun sure kullanamadim ben,ihtiyac duydugum zamanda kisaydi zaten

Sivi gecirmez alezler yataga hava aldirmiyor sanirim uzun sure kullanamadim ben,ihtiyac duydugum zamanda kisaydi zaten
Benim hep ihtiyacım var ya sizin de öyle olmuyo mu ben herkese oluyo sanıyodum eşimin yattığı yastık kılıflarını ve çarşafın onun yattığı tarafın rengi hep atıyo. Çok terliyo ilk başta kullanmıyodum teri yatağı sarartınca şimdi alez ve iki çarşaf kullanıyorum

Ya benim yatağım aslında pedli çıkartıp ykiyorum ama kalinn bir ped olduğu için habire rahatça tak çıkar olmuyor kurumak bilmiyor Alez olursa en azından daha iyi olur dedim ama çokta sevmiyorum olmadı oğlanın yatağına alırım hiç kaçırmadı şimdiye kadar ama belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…