- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #345.801
Yaa maşallahVallaha psikolojim bozuldu aç aç. 75 olursam tatlı yiyeceğim ya oğlum sağolsun hemen atladı kendi sevdiği tatlıyı yaptıracak. Dün akşam anne gel bir tartil diyor niye dedim gel gel tartil bi dedi tartıldım anne zayıflamamışsın git biraz daha spor yap diyo
Keyifli okumalaarKitap sipariş ettim bissürü. Konya ya gelmiş ama daha eve gelmedi. Heyecanla onu bekliyorum. İşte benim enn mutlu olduğum anlardan birisi
Neler aldın bakabilmek var mıııKeyifli okumalaarben de kendimi alışverişe verdim sürekli bişey alıyorum ama senin gibi faydalı şeyler değil
Çekse bile hep arkadayım bir kafam görünüyorBaşkası da çekmemiş hiç kız
Matkap uçları kocama subliminal mesaj içinNeler aldın bakabilmek var mııı
Hepsi çok güzel cnm. Güle güle kullan sağlıkla inşallah.Matkap uçları kocama subliminal mesaj içinSen hangi kitapları aldın? benim kitap koyacak yerim kalmadı hiç
Gecmis olsun sen is meselesini naptin eski patronlami devam.Öyle de kafam dağılmıyomailler yığılmış pek güzel pek temiz eline sağlık diye çok mutlu oldum
Gecmis olsun sen is meselesini naptin eski patronlami devam.
Gozunede cay pansumani yap mutlaka
Simyacıyı ben de merak ediyorum ama diğerlerini duymamıştım keyifli okumalaaarSimyacı - Paulo Coelho
Kelimelerin Kalpleri - Sadık Yalsızuçanlar
Seninle başlamadı - Mark Volynn
Aslında Herkes Haklı - Ali Lidar
Beni Kör Kuyularda - Hasan Ali Toptaş
Raf ömrü- Ali Ural
Ermiş- Halil Cibran
Senin suçun değil - Beyhan Budak
Renkli yazmak da baya güzel oluyormuş
E hayirlisi olsun o zaman ,ondan harciyosunyok aslında reddetmiştim işi ama sonra neden reddettin maaş revizesi yaparak tekrar teklif ediyoruz haydi nazlanma gel dediler kabul ettim maaş baya güzel olunca
TeşekkürleerE hayirlisi olsun o zaman ,ondan harciyosunaldiklarinida güle güle kullan canim
Ben hiç dikkat etmedim regl mi oldunKızlar bişey sorcam sizin regl ödeminiz hangi gün geçiyo ?
Ne anlatıyo kırmızı olanEki Görüntüle 2627210
Okuduklarim aklimda kalsa dikkatim dagilmasa cok okiycamda olmuyo işte
Simyaciyi okumadim daha
Resimde ne ara dönmüş
Bittikten 2 gun sonra falan noldu canimKızlar bişey sorcam sizin regl ödeminiz hangi gün geçiyo ?
Rontgeni bulan radyasyondan olen sanirim ilk bilim kadini olan curi yiNe anlatıyo kırmızı olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?