Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba sabah mesaideydim diye yazamadim

32 yasindayim 111.4 kiloyum neredeyse 1 yilda 3 diyetisyen tecrubem oldu kesinlikle iradesizim ve bu yuzden yapamiyorum belki burda basjalarini gorursem benim icin motivasyon olur diye dusundum
Aramıza hoşgeldiiinn ara ara modumuz düşse de çok eğlenceli ve motive bir ekibiz umarım faydası olur sana da:)
Yaa ne güzel anlatmışsın sağol canım benim
Ben de deli gibi beni zorlayan hareketleri yapmayı daha çok seviyorum
Oturdum ağlıyorum sinirimden ay istifa edesim var patlicam
Biraz ara ver dinlendir kendini ve temiz bir kafayla tekrar başla canım bu kadar yüklenme beynine.

Bugün menüm
Akşam
2 kaşık pılan 1 kaşık tavuk eti.
1.5lt su
Spor yok.
Canım diyet yapalım da bu diyet değil seninki aç kalmışsın ya nasıl dayandın bu menüyle açlığa
Reyyancım senin menü gayet iyi başlamış sahurda falan ama ana yemek yok menünde
Gayet güzel canımm
Sahur
Yok
İftar
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
Ceylancım senin menü de aynı şekilde bir tabak ıspanak iyi ama menünde hiç karbonhidrat yok. Hatta bir çok şey yok gibi aç kalarak uzun süre kilo veremeyebilirsin
Merhaba kizlar

Sahurda
3 adet wasa
3 dilim peynir

Iftarda
Tarhana çorba
Salata
Yarim sogan
3 kaşık pilav 4 kaşik tavuk kaski sote
5 adet cici bebe 2 barsak çay

10 dakika bacak hareketi
Rakibim gayet iyi gidiyor
Sevgi senin menülerine bayılıyorum

Yaaa teşekkür ederiim ben de kendimi sorgulayıp duruyordum doğru besleniyor muyum diye

Biraz ara versen olmaz mı. Şöyle kafanı Bi rahatlat. Sonra devam edersin. İyice kötü yapma kendini. Sağlığını düşün
Sakin ol derin derin nefes al oturdugun yerden yağ yaktığını hayal et vücut yoruldukça enerji harcar unutma sakın
Cherry Mom hepsi de çok güzel canım ✌iade etmek yok üstüne olmasa da olacak

pawlover canım nerde çalışıyorsun.. uuzn zamandır mı böyle işler ?
Kuzum acil süreli birşey değilse git yat ya bu saatte gelen düzeltmeyi yapmak zorunda mısın ? Sakin ol kıyamam halledersin sen gerekirse yat alarm kur hem sahura kalk hemde işini sakince yap
Acele degilse yarin yap tatlim,erken sahur yapip yat bence uykunu al
Hepiciğinizi öpüyorum iyi ki varsınız işi teslim ettim az önce çok şükür 24 saate yakın uyanık olmanın sarhoşluğu ile bayılmaya gidiyorum aradığınız kişiye 3-5 gün ulaşılamayabilinir

Tesekkur ederim insallah

Buyrunuz spor tablomuz
ekibin sadece yarisi spor yapıyor ne oluyor kızlar canlanın görelim marifetleri

Umutumut82 cumartesiden beri yürüyüş yok bekliyorum canım
kardelelen321 dün spor yapmadın mi cumadan beri spor yok
K KuruPapatya U Umudumvar07 kızlar sizdende durumlariniz iyi olursa spor bekliyorum

Bugün günlerdennnn wallkkkk walkk Challenge

Yarışma saat 00:00 a kadar sürecek istersiniz iftar sonrasida başlayabilirsiniz

Gun sonunda en çok adımı yapan kazanir

**
Adım sayilarimizi gün sonunda birsevgi ye gönderiyoruz canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…