- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #345.761
Acele degilse yarin yap tatlim,erken sahur yapip yat bence uykunu alOturdum ağlıyorum sinirimden ay istifa edesim var patlicam
Hoebuldum tesekkur ederimHoşgeldin
Aramıza hoşgeldiiinnMerhaba sabah mesaideydim diye yazamadim
32 yasindayim 111.4 kiloyum neredeyse 1 yilda 3 diyetisyen tecrubem oldu kesinlikle iradesizim ve bu yuzden yapamiyorum belki burda basjalarini gorursem benim icin motivasyon olur diye dusundum
Yaa ne güzel anlatmışsınHoşgeldiniz öncelikle, inşallah dilediğiniz kiloya kavuşursunuz. Biz burda çok motive bir ekibiz. Bazen motivemiz düştüğündeCherry Mom Kaptanımız bize bir ayar çekiyor kendimize geliyoruz :) Spor yarışlarımız var onların takibini birsevgi arkadaşımız yapıyor ayrıca kendisi süper motive eder :) menü takiplerini ben yapıyorum her akşam menü paylaşımı yapıyoruz
5.Takım Menü ve Spor Listeleri bu sayfada
Bizimle kalırsanız kilo verebileceğinizi düşünüyorum :)
Ben de deli gibi beni zorlayan hareketleri yapmayı daha çok seviyorumŞükür ben de bugün eksiye geçtim o yüzden daha bi motive çalışıyorumiki gündür zıplama çalışıyorum vücut alışsın diye azcık yapınca bile nefesim kesiliyo çünkü beni zorluyor o yüzden onu yapmak hoşuma gidiyor
Canım gündüz oruçluyken spor yapmak bence de iyi fikir değil. Aç susuz vücudu zorlamak sıkıntı çıkarabilir Allah korusun. Ama iftardan 2 saat sonra falan yapabilirsin bence
Canım uykunu almadın mı bütün günün eziyet gibi oluyor hemen dinlenmeye geç hemeen
Biraz ara ver dinlendir kendini ve temiz bir kafayla tekrar başla canım bu kadar yüklenme beynine.Oturdum ağlıyorum sinirimden ay istifa edesim var patlicam
Canım diyet yapalım da bu diyet değil seninki aç kalmışsın ya nasıl dayandın bu menüyle açlığaBugün menüm
Akşam
2 kaşık pılan 1 kaşık tavuk eti.
1.5lt su
Spor yok.
Reyyancım senin menü gayet iyi başlamış sahurda falan ama ana yemek yok menündeSahur
1,5 haşlanmış yumurta, 1kk lor peynir, domates salatalık
İftar
4 yk yoğurt, 4 yk salata, 1 hurma ve taze nane
Su 3 litre olur sahura kadar
1000 ip, 1000 bölgesel(yarısını tamamladım, devam edeceğim ) 15 dk kardio
Cherry Mom
Gayet güzel canımmSahur
2 dilim ekmek
2 yumurta ile omlet
7 zeytin
Iftar
1 kase domates çorbası
1 dilim ekmek
3 yk tavuk sote
Cayın yanında 1 avuç leblebi
1 tane de elma yiyeceğim
Su sahura kadar 3 lt olur
Iftardan hemen sonra soda içiyorum. Sonra kirazsapi çayı sonra normal çay spordan önce yeşil çay spordan sonrada şekersiz türk kahvesi içiyorum. Habire içiyorum anlayacağınız.
Spor
40 dk. + 40 dk. Iki set bölgesel egzersiz yapacağım daha ama kesin yaparımCherry Mom
Ceylancım senin menü de aynı şekilde bir tabak ıspanak iyi ama menünde hiç karbonhidrat yok. Hatta bir çok şey yok gibi aç kalarak uzun süre kilo veremeyebilirsinSahur
Yok
İftar
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
Rakibim gayet iyi gidiyorMerhaba kizlar
Sahurda
3 adet wasa
3 dilim peynir
Iftarda
Tarhana çorba
Salata
Yarim sogan
3 kaşık pilav 4 kaşik tavuk kaski sote
5 adet cici bebe 2 barsak çay
10 dakika bacak hareketi
Sevgi senin menülerine bayılıyorumSahur
Peynirli omlet
2 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı tahin pekmez
Kefir
Ara
2 yulaflı bisküvi
Sütlü kahve
İftar
Bir porsiyon yeşil fasulye
1 ufak domates
Ara
2 hurma
1 yeşil elma
10 çilek
1 bardak süt
Su 2 litre
Spor yarım saat cardio, 15 dk eliptik, yarım saat bölgesel, yarım saat yürüyüş
Yaaa teşekkür ederiimCanım diyet yapalım da bu diyet değil seninki aç kalmışsın ya nasıl dayandın bu menüyle açlığa
Reyyancım senin menü gayet iyi başlamış sahurda falan ama ana yemek yok menünde
Gayet güzel canımm
Ceylancım senin menü de aynı şekilde bir tabak ıspanak iyi ama menünde hiç karbonhidrat yok. Hatta bir çok şey yok gibi aç kalarak uzun süre kilo veremeyebilirsin
Rakibim gayet iyi gidiyor
Sevgi senin menülerine bayılıyorum
Biraz ara versen olmaz mı. Şöyle kafanı Bi rahatlat. Sonra devam edersin. İyice kötü yapma kendini. Sağlığını düşün
Sakin ol derin derin nefes al oturdugun yerden yağ yaktığını hayal et vücut yoruldukça enerji harcar unutma sakın
Cherry Mom hepsi de çok güzel canım ✌iade etmek yok üstüne olmasa da olacak
pawlover canım nerde çalışıyorsun.. uuzn zamandır mı böyle işler ?
Kuzum acil süreli birşey değilse git yat ya bu saatte gelen düzeltmeyi yapmak zorunda mısın ?Sakin ol kıyamam halledersin sen gerekirse yat alarm kur hem sahura kalk hemde işini sakince yap
Hepiciğinizi öpüyorum iyi ki varsınızAcele degilse yarin yap tatlim,erken sahur yapip yat bence uykunu al
Tesekkur ederim insallahAramıza hoşgeldiiinn♥ ara ara modumuz düşse de çok eğlenceli ve motive bir ekibizumarım faydası olur sana da:)
Yaa ne güzel anlatmışsınsağol canım benim
Ben de deli gibi beni zorlayan hareketleri yapmayı daha çok seviyorum
Biraz ara ver dinlendir kendini ve temiz bir kafayla tekrar başla canım bu kadar yüklenme beynine.
Geçmiş olsun umarım dinlenip kalkarsınHepiciğinizi öpüyorum iyi ki varsınızişi teslim ettim az önce çok şükür 24 saate yakın uyanık olmanın sarhoşluğu ile bayılmaya gidiyorum aradığınız kişiye 3-5 gün ulaşılamayabilinir
Günaydın cnm ya da tünaydınGünaydinnnn 5. Takimmm gece yatmiyorsunuz sabah kalkmiyorsunuz heöğlen oldu
İnşallah iyi Bi uyuyup dinlenirsin cnmHepiciğinizi öpüyorum iyi ki varsınızişi teslim ettim az önce çok şükür 24 saate yakın uyanık olmanın sarhoşluğu ile bayılmaya gidiyorum aradığınız kişiye 3-5 gün ulaşılamayabilinir
Parça parça uyku insana hiç yetmiyorSabah 7deuyandıkşimdide bir saat kadar uyudum yine şükür... Uykum var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?