- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #346.061
Ben konser çok seviyorum şu corona gitse de bi rock festival işitse paslı kulaklarım
Ben manganın sahnesini çok seviyorum, teoman ve athena dehşet iyi geçiyo. Kurban bi manyaktı yere indi çimlerle sevişerek şarkı söyledi çok sarhoştu galibaAhh yaa dört gözle bekliyorum. Ben de genelde rockerım.Hatta kızım da. En son Şebnem Ferah’a gitmiştik karantinaya yakın bir zamanda. İyiki de gitmişiz... Kızımı da götürdüm Şebnem Ferah’a bayılıyor kendi boyuna göre bir elektro gitarı var (gerçek, oyuncak değil) onunla takılıyor ama henüz çalamıyor tabii. İlk konserine 4.5 yaşında gitti. Mor ve Ötesi’ne götürdüm onu. Harun sahneden kalp yaptı eliyle ve öpücük attı. Nereye gireceğini şaşırdı utancından ama avaz avaz söyledi Cambaz’ı ve asla unutmayacak.
Daha iyi hedefleri de görürüz belki senden
Daha iyisini yapacaksın eminim
Ben 51 kilo oldugumu hatirlamiyorm, evlendigimde 72 kiloydum misalDaha iyi hedefleri de görürüz belki senden
İnanmak başarmanın yarısıdıııırrrBen 51 kilo oldugumu hatirlamiyorm, evlendigimde 72 kiloydum misal
Bakalim insallahh nasip kismet :))))
Boyun uzundur cnmBen 51 kilo oldugumu hatirlamiyorm, evlendigimde 72 kiloydum misal
Bakalim insallahh nasip kismet :))))
1.69 boyundayim canim cok uzun sayilmaz kisa da degilimBoyun uzundur cnm
Çok iyi işte.1.69 boyundayim canim cok uzun sayilmaz kisa da degilim
İyi geceler hoşgeldinİyi gecelersahur gülleri burda mı ❤
İyi geceler. Buyrunİyi gecelersahur gülleri burda mı ❤
Ayy kime mesaj atmadım anlamadım bensıra kaymasın bence de diskalifiye edildi
Ama bilmiyordum ki
Yarışma günlerindeAyy kime mesaj atmadım anlamadım benben hep listeye yazıyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?