- 18 Nisan 2020
- 1.037
- 3.120
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #346.081
Yok kuzum yok taşlaştı galibaBugün nasıl oldun canım.. hala aynı mı
Aaa bilmiyordum ki öyle olduğunuYarışma günlerindebirsevgi ye özelden yazıyoruz o en son açıklıyo kazananı yarış olduğu için
Once ye gozun acik gitmeKatılalım kız tatlı mı alıp geleyim
Yazmıştım aslında daha önceki yarışmada sana ama gözden kaçmıştır bidakine artıkAaa bilmiyordum ki öyle olduğununeyse diskalifiye olmuşum zaten ah güzel ayaklarım boşuna nasır bağlamış
Onu görmedim kuzum ya kaçırmışımYazmıştım aslında daha önceki yarışmada sana ama gözden kaçmıştır bidakine artıkşaka yaptılar onu yahu ne diskalifiyesi
Un tuz sekerMesela kriz anlarında daha çok ne yiyorsun, neye saldırıyorsun? Ben herşeyi, ne bulursam onu yiyorum öyle bir sıkıntı varama yine de tatlı şeyleri daha çok yiyorum sanırım. Yiyecek gruplarından neyi bırakmak istiyorsan yani en çok neyin krizine giriyorsan, sana neyin daha çok kilo aldırdığını düşünüyorsan o türde bir şey bulunsun yanında. Tatlıysa tatlı, hamurluysa hamurlu... gibi
Ben tam bir türkü sevdalısıyım kızlar tam saz kursuna başladım covid 19 çıktı. Buraya ses kaydı atamıyoruz dimi size türkü söylerdimBen manganın sahnesini çok seviyorum, teoman ve athena dehşet iyi geçiyo. Kurban bi manyaktı yere indi çimlerle sevişerek şarkı söyledi çok sarhoştu galibaBi gün bi festivalde denk gelir eğleniriz belkiii ben de en son athenaya gitmiştim ama aralıkta filandı çok oldu kızına maşallah öğrenir inşallah bende keman çalıyorum bi çocuğun enstrüman çalması mükemmel bişey bu ara youtubedan gitar öğreniyorum biraz biraz
Maleseef ben de söylerdimBen tam bir türkü sevdalısıyım kızlar tam saz kursuna başladım covid 19 çıktı. Buraya ses kaydı atamıyoruz dimi size türkü söylerdim
Tüh çok şey kaçırdınız şansınıza küsünMaleseef ben de söylerdim
İyi gecelersahur gülleri burda mı ❤
[/QUOTE
Sanada iyi gecelerrr
Gündüz eksi olsun diye uğraştım ama yok olmadiBende seniiii bravo valla siz oruçlu halinizle yaptınız
C Cagrihilal1 tebrik ederim yine yardirmisin
Bide sahurdan önce tartılsanaGündüz eksi olsun diye uğraştım ama yok olmadi
Benim hedefi 76 yapsak olur mu acabaHedeflerimizi hatırlayalım da şu kaçamakları bi unutun
+ mıı hemde 1 kilo muuBenim hedefi 76 yapsak olur mu acaba
Yok yemeyeyim bakalım gerçekten vazgectirebiliyor muOnce ye gozun acik gitme
Aslında ben her hafta 1.5 kilo veriyorum. Vallaha bak. Cuma 200 gr eksi geliyorum pazartesi artı 1.5 o 1.5 'la 1 hafta uğraşıyorum 100 200 de kâr edersem ne ala vallaha zararına çalışıyorum ben+ mıı hemde 1 kilo muu
O zaman bu hafta çok uğraşma artı gelirsen düşürmek için haftaya düzene girsin 1,5 1,5 görelimAslında ben her hafta 1.5 kilo veriyorum. Vallaha bak. Cuma 200 gr eksi geliyorum pazartesi artı 1.5 o 1.5 'la 1 hafta uğraşıyorum 100 200 de kâr edersem ne ala vallaha zararına çalışıyorum ben
Artık biliyorsunAma bilmiyordum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?