- 30 Mart 2020
- 409
- 1.334
- 28
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #346.021
Koz tartı da -1 olunca yedim gittiyaa neden tatlı yiyorsunuzzben yiyemiyorum başkaları yiyor bananee @emnis oh sahurda lahmacun da ne gitmiştir canım çekti
Ohoo kaçamak yaptım diye salma pamuğumm. Benim kaçamaklarımı görseydin 8 tane kurabiyeler mi dersin kısırlar mı dersin.Cherry Mom cim beni yollamakla tehdit etmeseydi daha devam ederdim de Şimdi moralini toplamışın sevindimm düşe kalka vercez bu kiloları
Yes yes yees budurSağol papatyacımmm. Eski rakibim iyi arkadaşım, moral verdiğin için teşekkürler. Haklısın düşe kalka hep birlikte halledeceğiz. Bu destekle bu enerjiyle yarın full spor yaparım artıkYarın son dönemeç artık Cuma tartı. Hadi bakalım yarın dişimizi iyice sıkalım. Bu gece de aç yatıyorum. Cherry Mom beni de göndermekle tehdit etmeden toplayayım kendimi
Biz yarın spor yapmayacaktik yaSağol papatyacımmm. Eski rakibim iyi arkadaşım, moral verdiğin için teşekkürler. Haklısın düşe kalka hep birlikte halledeceğiz. Bu destekle bu enerjiyle yarın full spor yaparım artıkYarın son dönemeç artık Cuma tartı. Hadi bakalım yarın dişimizi iyice sıkalım. Bu gece de aç yatıyorum. Cherry Mom beni de göndermekle tehdit etmeden toplayayım kendimi
Gercekten ya birakacak Neyim varki ben istahimi kapatip odem atmak yag vermek istiyom ne alcam kiz yanima sen bilirsin
Yaa çok iyi tartı cuma olsun. Perşembe diye kalmış aklımdaBiz yarın spor yapmayacaktik yagerçi çoğunluk oruçlu olduğu için yapabilir cuma tartı.saati gelene kadar ödem gider
Bisiklet yeni bitti çok yoruldum
Biz yarın spor yapmayacaktik yagerçi çoğunluk oruçlu olduğu için yapabilir cuma tartı.saati gelene kadar ödem gider
Bisiklet yeni bitti çok yoruldum
Ahahah oh afiyet olsun ne diyim yaramasın inşallahKoz tartı da -1 olunca yedim gitti
Cuma olur ama o saatler giremem diyen Perşembe de bildirrebilir cuma akşam oluyor çok bekleyemiyoruz.cunkuYaa çok iyi tartı cuma olsun. Perşembe diye kalmış aklımda
Maydanozu kaynatıyorum canım 5 bardak suyla. Sonra suyunu süzüp içiyorum :)Maydonoz suyunu nasıl yapıyosun sen canım
Geçmiş olsun canımmSelam kızlar
Gelemedim kaç gündür hem bel hem boyun fıtığım atağa geçmiş durumda. İlaç kullanıyor dinleniyorum. Haber vereyim istedim. Boynumda da sorun olunca elime pek telefon almıyorum.
Ooo şimdi mesajlara bakıp hazırlıyorum listeyi
Bida yapmicamAşkolsun yahu. Ne özrü... Kırılmadım, sen olması gerekeni söyledin beni kendimle yüzleştirdin o anda iyi de ettin. Gerçekler kafama balyoz gibi inecek ki kendime geleyimKendimi toparlamak için kaçtım birazcık. İyi de oldu. Ben de senin böyle söylemene üzüldüm şimdi. Hiç kırmadın beni çok iyi yaptın. İyi ki de yaptın.
Tm cnm ona göre saatine dikkat ederim inşallahCuma olur ama o saatler giremem diyen Perşembe de bildirrebilir cuma akşam oluyor çok bekleyemiyoruz.cunku
Koz tartı da -1 olunca yedim gittiyaa neden tatlı yiyorsunuzzben yiyemiyorum başkaları yiyor bananee @emnis oh sahurda lahmacun da ne gitmiştir canım çekti
Bizim hiç öyle derdimiz ne olsa yiyoruz ne gorsek istiyoruz herşeyi seviyoruz. Pilavı bile özler mi insan ben özlüyorumMesela kriz anlarında daha çok ne yiyorsun, neye saldırıyorsun? Ben herşeyi, ne bulursam onu yiyorum öyle bir sıkıntı varama yine de tatlı şeyleri daha çok yiyorum sanırım. Yiyecek gruplarından neyi bırakmak istiyorsan yani en çok neyin krizine giriyorsan, sana neyin daha çok kilo aldırdığını düşünüyorsan o türde bir şey bulunsun yanında. Tatlıysa tatlı, hamurluysa hamurlu... gibi
Maydanozu kaynatıyorum canım 5 bardak suyla. Sonra suyunu süzüp içiyorum :)
Geçmiş olsun canımm
Ooo şimdi mesajlara bakıp hazırlıyorum listeyi
balpamuk kendini toplayıp yeniden tam motivasyon yakalamana çok sevindim
Basmati al çok iyi hem pilav tadı.hemde.saglkliBizim hiç öyle derdimiz ne olsa yiyoruz ne gorsek istiyoruz herşeyi seviyoruz. Pilavı bile özler mi insan ben özlüyorum
Cezasini kesicem ben onun merak.etme senyaa neden tatlı yiyorsunuzzben yiyemiyorum başkaları yiyor bananee @emnis oh sahurda lahmacun da ne gitmiştir canım çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?