Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sağol papatyacımmm. Eski rakibim iyi arkadaşım, moral verdiğin için teşekkürler. Haklısın düşe kalka hep birlikte halledeceğiz. Bu destekle bu enerjiyle yarın full spor yaparım artık Yarın son dönemeç artık Cuma tartı. Hadi bakalım yarın dişimizi iyice sıkalım. Bu gece de aç yatıyorum. Cherry Mom beni de göndermekle tehdit etmeden toplayayım kendimi

Yes yes yees budur

Biz yarın spor yapmayacaktik ya gerçi çoğunluk oruçlu olduğu için yapabilir cuma tartı.saati gelene kadar ödem gider
Bisiklet yeni bitti çok yoruldum

Gercekten ya birakacak Neyim varki ben istahimi kapatip odem atmak yag vermek istiyom ne alcam kiz yanima sen bilirsin

Mesela kriz anlarında daha çok ne yiyorsun, neye saldırıyorsun? Ben herşeyi, ne bulursam onu yiyorum öyle bir sıkıntı var ama yine de tatlı şeyleri daha çok yiyorum sanırım. Yiyecek gruplarından neyi bırakmak istiyorsan yani en çok neyin krizine giriyorsan, sana neyin daha çok kilo aldırdığını düşünüyorsan o türde bir şey bulunsun yanında. Tatlıysa tatlı, hamurluysa hamurlu... gibi

Maydonoz suyunu nasıl yapıyosun sen canım
Maydanozu kaynatıyorum canım 5 bardak suyla. Sonra suyunu süzüp içiyorum :)
Selam kızlar
Gelemedim kaç gündür hem bel hem boyun fıtığım atağa geçmiş durumda. İlaç kullanıyor dinleniyorum. Haber vereyim istedim. Boynumda da sorun olunca elime pek telefon almıyorum.
Geçmiş olsun canımm
Evet son walklarimida yapayım sonra bisiklet

birsevgi bana ön koltuktan yer ayir lütfen
Ooo şimdi mesajlara bakıp hazırlıyorum listeyi

balpamuk kendini toplayıp yeniden tam motivasyon yakalamana çok sevindim

Bida yapmicam

Bizim hiç öyle derdimiz ne olsa yiyoruz ne gorsek istiyoruz herşeyi seviyoruz. Pilavı bile özler mi insan ben özlüyorum

Çok teşekkürler sevgim. İyi ki varsınız.

yaa neden tatlı yiyorsunuzz ben yiyemiyorum başkaları yiyor bananee @emnis oh sahurda lahmacun da ne gitmiştir canım çekti
Cezasini kesicem ben onun merak.etme sen K KuruPapatya
[/QUOTE]
Mesaji kim yazdı kim kime cevap verdi anlamadım ben çözemedim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…